سلام دوستان یک فلش سیلیکون 8 گیگ دارم فرمت نمیشه ارور رایت پروتکت میده با چه نرم افزاری مشکلشو حل کنم ممنون
سلام دوستان یک فلش سیلیکون 8 گیگ دارم فرمت نمیشه ارور رایت پروتکت میده با چه نرم افزاری مشکلشو حل کنم ممنون
یا از ویروس است بهتره روی یک سیستم دیگه تست بشه
یا میتونه از یک برنامه داخل فلش یا سیستم باشه که این اتفاق افتاده یا تغییرات رجیستری ویندوز
اگه روی یک سیستم دیگه هم درست نبود ببینید از تو محیط ویندوز میتونید فلش رو فرمت سطح پایین بکنید یا نه
درست نشد باید با نرم افزار مخصوص فلش خود فلش رو فرمت کنید
میشه برنامشو بزارید ممنون
باید برید ببینید سایت سازنده اش همچین برنامه ای برای فلش گذاشته یا نه
سلام. خسته نباشید.
دوستان من یه فلش ۸ گیگ patriot مدل rage دارم که اخیرن که دادمش به دوستم وقتی برام اورد دیدم مشکل داره؟!؟!
نه فرمت میشه ! نه میشه توش چیزی ریخت! نه میشه از روش پاک کرد!! فقط میشه ازش کپی کرد؟!؟! به زبون دیگه یه طرفه شده؟!؟! راستی سرعتش هم تکون نخورده و با همون سرعت همیشگیش کپی میکنه..
لطفا کمکم کنید...
فلش رو اسکن ویروس بکنید
یک دور از ویندوز فرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید و یک دور با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool هم فلش رو فرمت کنید و دوباره تست کنید
عزیز جان میگم هیچ تاثیری رو دیسک نمیشه گزاشت؟!؟! نه چیزی از توش پاک میشه نه فرمت میشه؟!؟!؟!
تمام این برنامه ها رو هم تست کردم!؟!؟!
سلام، من یه مموری 16 گیگ scan disk دارم که اونو فرمت کردم. با چه نرم افزاری اطلاعاتم رو یرگردونم. عکس و فیلم بوده. ممنون میشم
هم با easus data recovery میشه هم نرم افزار SoftOrbits Flash Drive Recovery
ممنونم امیدوارم برگرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)