تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 79 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه برادر XّAML همونه و یک XAML هم بیشتر نداریم. من نمیدونم کلاً XAML آشنایی داری یا نه ولی این زبان تو Silverlight و WPF فقط برای UI هست نه چیزی دیگه‌ای مثل HTML برای پروژه‌های وب برای برنامه‌های Metro، نیازی هم نیست اصلاً و دلیلی نداره بخواد چیزی جدیدی بده، XAML ساختار و تواناییش برای ساخت برنامه‌های با استایل Metro کاملاً جوابگو هست هرچی باشه از HTML و DOM خیلی قوی‌تره.
    اگر کار کردی و آشنایی داری یه نگاه به به Keynote یا فیلم‌های آموزشی کنفرانس Build تو Channel9 بنداز فیلم کلی کارگاه‌های آموزشی هست برای توسعه‌‌دهنده‌ها همچی دسگیرت میشهٰ اینم لینک:
    لول
    ببین برادر گزارش هایی که من تا الان خوندم همشون صحبت از یک سیستم گرافیکی جدید می کنن به اسم Jupiter این سیستم گرافیکی هست برای UI بر مبنای همون XAML ی که شما خیلی ازش خوشت میاد! من نگفتم کاربرد دیگه ای داره گفتم؟!حالا مایکروسافت خواسته خودش و لوث کنه یا خواسته بعدا اسم کتابخونش و عوض کنه یا خواسته اسلایدش واضح تر باشه غلط بیجا کرده بجای Jupiter نوشته XAML دیگه این الان اون WPF, SilverLight نیست اونا تموم شدن رفتن این یک ورژن جدید هست نمی دونم از این واضح تر چطور باید بگم
    لینک قبلی رو هم قبول ندارید این هم مدرک دومش مال دو روز پیشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب ببین این مادر مرده اونجا چی نوشته کاکو
    Silverlight & WPF are "legacy". They put it onto the slide for show. The Win8 xaml looks to be 90% compatible with Silverlight
    الان می دونم باز شما می گید که اینطوری نیست و همون سیلورلایت خودمونه (لینکی مدرکی چیزی دارید بر مدعاتون؟یک لینک بدین مایکروسافت صریح گفته باشه اقا از WPF,Silverlight در مترو پشتیبانی می کنه)منم الان متاسفانه سرعت اینترنتم طوری نیست که بخوام اون ویدیوها رو نگاه کنم یا اون ویندوزی که برای دیویلاپرها داده رو دان کنم تا بتونم پاسخ درست و حسابی بدم که شما چی در ذهنتون هست شاید هر دو نفر دچار سو تفاهم هستیم؟!
    با تمام این احوال حاضرم شرط ببندم که الان یه پست دیگه میدی می گی با سیلورلایت می شه تو مترو برنامه نویسی کرد
    در ضمن اون اون هم فقط یه استایل خاص نیست که برای UI باشه خداییش اصلا حال و حوصلش و ندارم دیگه وگرنه الان باید 10-20 خط برای این بنویسم 10-20 ص هم بحث الکی کنیم
    فعلا
    Last edited by Mehran NZ; 16-09-2011 at 21:08.

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

میگم به جای اینهمه نظر که هممونو گیج کرده بریم دانلود کنیم ببینیم چه خبره
    کد:

3. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میگم به جای اینهمه نظر که هممونو گیج کرده بریم دانلود کنیم ببینیم چه خبره
    کد:
    لینک‌های دانلود از ماکروسافت:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لول
    ببین برادر گزارش هایی که من تا الان خوندم همشون صحبت از یک سیستم گرافیکی جدید می کنن به اسم Jupiter این سیستم گرافیکی هست برای UI بر مبنای همون XAML ی که شما خیلی ازش خوشت میاد! من نگفتم کاربرد دیگه ای داره گفتم؟!حالا مایکروسافت خواسته خودش و لوث کنه یا خواسته بعدا اسم کتابخونش و عوض کنه یا خواسته اسلایدش واضح تر باشه غلط بیجا کرده بجای Jupiter نوشته XAML دیگه این الان اون WPF, SilverLight نیست اونا تموم شدن رفتن این یک ورژن جدید هست نمی دونم از این واضح تر چطور باید بگم
    لینک قبلی رو هم قبول ندارید این هم مدرک دومش مال دو روز پیشه
    کد:
    خوب ببین این مادر مرده اونجا چی نوشته کاکو

الان می دونم باز شما می گید که اینطوری نیست و همون سیلورلایت خودمونه (لینکی مدرکی چیزی دارید بر مدعاتون؟یک لینک بدین مایکروسافت صریح گفته باشه اقا از WPF,Silverlight در مترو پشتیبانی می کنه)منم الان متاسفانه سرعت اینترنتم طوری نیست که بخوام اون ویدیوها رو نگاه کنم یا اون ویندوزی که برای دیویلاپرها داده رو دان کنم تا بتونم پاسخ درست و حسابی بدم که شما چی در ذهنتون هست شاید هر دو نفر دچار سو تفاهم هستیم؟!
    با تمام این احوال حاضرم شرط ببندم که الان یه پست دیگه میدی می گی با سیلورلایت می شه تو مترو برنامه نویسی کرد
    در ضمن اون اون هم فقط یه استایل خاص نیست که برای UI باشه خداییش اصلا حال و حوصلش و ندارم دیگه وگرنه الان باید 10-20 خط برای این بنویسم 10-20 ص هم بحث الکی کنیم
    فعلا
    دوستان برای اینکه ابهاماتشون در مورد Metro Style، کاربرد XAML و HTML حل بشه اینا رو ببنین:

Platform for Metro style apps:
    کد:
    Tools for building Metro style apps:
    کد:
    8 traits of great Metro style apps:
    کد:
    اینم خیلی خوبه برای آشنایی بیشتر با ساختار WinRT،
    Lap around the Windows Runtime:
    کد:
    اینم در مورد VS2011 که البته یکمی مباحث ALM هم توش داره:
    :What's new in Visual Studio 11
    کد:
    به‌علاوه همون Keynote اول که لینکش رو بالا گذاشتم.
    Last edited by Guts; 16-09-2011 at 22:10.

6. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

داداش دمت گرم دیگه بحث و ادامه ندادی کلا حال کردم با این حرکتت

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بچه ها داستان این Visual Studio LightSwitch 2011 چیه؟من دانلود کردم و نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نبودم به نظر یکم عجیب و غریب بود یه خورده شبیه گرافیک ویندوز 8 Metro میزد.یه جورایی وب و اپلیکیشن قاطی شده بود!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها داستان این Visual Studio LightSwitch 2011 چیه؟من دانلود کردم و نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نبودم به نظر یکم عجیب و غریب بود یه خورده شبیه گرافیک ویندوز 8 Metro میزد.یه جورایی وب و اپلیکیشن قاطی شده بود!
    یه تولز برای ساخت Application بر پایه Silverlight در اصل کار ساخت Business Application‌ رو ساده کرده و خیلی کارا رو خودش انجام میده و برای ساخت Appهای ساده خیلی خوبه من با نسخه‌ی Beta چند ماه پیشا یکمی کار کردم خیلی ساده بود و تقریباً نیاز به کدزدن برای کارهای ساده مثل دیتا اینتری ساده و نمایش لیست داده و کارهای روتین دیگه رو یا نداره. البته تو Beta که من کار کردم محدود بود خیلی البته من زیادم باهاش ور نرفتم تو نسخه‌ی نهایی هم بدون شک کامل‌تر شده. قراره مثل ‌اینکه تو نسخه‌ی نهایی Vnext به به صورت پیش‌فرض بزارنش شایدم جای تمپلیت Business Application‌ رو تمپلیت‌های Silverlight‌ بگیره!

اینم یه آموزش ساده کوتاه برای ساخت یه برنامه ساده با LightSwitch هست:
    کد:
    Last edited by Guts; 16-09-2011 at 22:49.

10. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

جناب همیشه بهار اینکه شما اکادمیکی جلو نرفتین یا بعضی از کسانی که مهندسی تموم می کنن و بخاطر کم کاری خودشون دو خط کد بلد نیستن بنویسن قرار نیستش کل سیستم دانشگاهی رو زیر سوال ببرید یعنی این پروفسورهای دانشگاههای تاپ جهان مثل MIT لابد از نظر شما الاغ هستند دیگه؟!
    ==========
    @Laydi Negar
    نه دوست عزیز چیز رسمی وجود نداره ولی خوب شما برین توش خودش مشخصه مثلا برای همین ASP.NET اینها رو شما باید بدونید من سعی می کنم یه نما بهتون بدم
    خود ASP.Netکه پیشنیازش C# و WinForm هست اینها هم پیشنیازشون C++ هست
    Ajax که پیشنیازش JavaScript,XML هست
    jQuery پیشنیازش JavaScript
    HTML/CSS این و که دیگه همه باید بلد باشند اصلا کتاب خوندن هم نداره
    JavaScript/HTML 5 که JS رو یاد بگیر پیش نیازی هم نداره ولی HTML5 رو فعلا معلوم نیست MS چه غلطی قراره بکنه باید منتظر کتابهای جدید و Visual Studio حدید بود
    سراغ Silverlight نرید چون از قرار معلوم مایکروسافت احتمال زیاد در Win 8 دیگه ازش پشتیبانی نخواهد (در واقع Silverlight,WPF به سرنوشت WinForm,MFC دچار شدند و احتمال بسیار زیاد ورژن جدید نخواهند داشت البته وجود خواهند داشت فقط ورژن جدید ندارن و باگ گیری هم نمی شن برای اطلاعات بیشتر خبرهای مربوط به Microsoft Build مربوط به همین دیروز پریروز رو بخونید)

سایت رو بدون پایگاه داده که نمی شه درست کرد پس شما مثلا باید درس پایگاه داده رو پاس کرده باشین نرمال کردن و جدول درست کردن و ....رو بلد باشید پس پیشنیازش می شه همون دروس دانشگاهی که پاس کردین
    برای دسترسی به پایگاه داده هم که دو تا تکنولوژی عمده وجود داره اولی ADO.NET هست که هنوزم استفاده می شه مایکرو Linq رو داد که بعدش این و کامل گرفت عوض کرد و بصورت اینترنال در اورد و الان جدید ترین تکنولوژی که باهاش کار خواهد شد و اینده با این رقم خواهد خورد Entity Framework هست برای هر سه تاشون کتابهای جدا گانه وجود داره که باید خونده بشن
    موارد دیگه هم که اینها به ذهنم می رسند Security,IIS,MVC,Server Control پیشنیازشون هم که دونستن ASP.NET هست حالا یکی میاد می گه اقا من دانشگاه نرفته مهندسم یا c++ نخونده C# کارم یا همین جوری میرم اول ASP.NET MVC یاد می گیرم C++ بلد نیستم ولی ساختمان داده کار می کنم و همنی جوری بگیر برو اینا دیگه به خود طرف ربط داره
    موفق باشید
    واقعا ممنونم
    یه سوال دیگه من ترمدیگه پایگاه داده برمیدارم ولی میخوام ASP.net رو برم یعنی نمیتون؟
    چون یه دوستای من که اونم هم ورودی من بود بدون اینکه پایگاه پاس کنه سایت مینویسه
    اون چی؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا ممنونم
    یه سوال دیگه من ترمدیگه پایگاه داده برمیدارم ولی میخوام ASP.net رو برم یعنی نمیتون؟
    چون یه دوستای من که اونم هم ورودی من بود بدون اینکه پایگاه پاس کنه سایت مینویسه
    اون چی؟
    ممنون
    برای یادگیری براتون سخت خواهد بود ولی شاید بتونید چون این کتابهایی که مثلا ASP.NET یاد می دن خودشون پایگاه داده مربوطه رو آماده بهتون میدن حتی کتابهای ADO.NET,Entity Framework هم بالاخره پایگاه داده مربوطه رو بهتون خواهند گفت حتی اگه بخوان یک یا دو فصل اول رو روی طراحی بگذرونن! ولی آخر کار برای مستقل شدن و حرفه ای بودن بالاخره باید اونها رو یاد بگیرین! هرچند نظر شخصی من اینه که فعلا یک مقدار براتون زوده دیگران و کلا بذارین کنار الان پایتون رو قوی کنید مثل همین پایگاه داده از نظر من خیلی بهتره در کنارش می تونید خیلی چیزهای دیگه که عملی هم باشه یاد بگیرین که به پای علمی فعلیتون هم بخوره مثل C# , JAvaScript , Linux ,.......! شما که الان پایگاهتون و پاس نکردین احتمالا مهندسی نرم افزار رو هم پاس نکردین ! پس الان چه می دونید نرم افزار خوب چیه مثلا مدل n-tire چرا اینقدر عالیه یا maintenance چیه و خیلی چیزهای دیگه پس نصف حرفایی که طرف تو کتاب بهتون می گه رو نخواهید فهمید از طرف دیگه سایت باید مرتب با پایگاه در ارتباط باشه هر وقت یک کد SQL می بینی یه احساس بد در شما بوجود میاد و کلا زده می شی اخرشم کتابی که باید تو یک ماه بخونی 6 ماهه تموم می کنی هیچی هم نمی فهمی فقط برای دوستات کلاس می ذاری می گی Asp کارم لول اگه خواهر کوچیک تر من بودین همچین سوالی از من می پرسیدین عمرا نمی ذاشتم فعلا برین تو ASP.NET
    در مورد خود درس پایگاه داده هم فکر نکنید درسش زبان SQL هستش این فکر خیلی خطرناکه اصولا از کلتون بیرونش کنید و از الان خودتون و آماده کنید چون باید ساخت جدول رو بصورت اصولی یاد بگیرین مثلا اون نمودارها رو فکر نکنید چیزهای چزت و بدرد نخورین سعی کنید خوب روی اونها تمرکز کنید و نرمال سازی رو هم حتما یاد بگیرین اینها رو گفتم چون خودم همچین فکری داشتم و ضررش هم دیدم خود زبان SQL بیشتر از اینکه زبان باشه بازی با ریاضی هست که برای یادگیریش کتاب و اینها بدردتون نمی خوره بهترین منبعتون این سایت پایین خواهد بود سعی کنید بعدا حداقل 50-60 تا از تمرینهاش و حل کنید زیان سکیوئل کلا با زبانهای معمولی مثل C++ فرق می کنه شما زبانش و شاید توی یک روز یاد بگیری ولی بعد به مسائلی برمیخوری که مخت سوت می کشه!

کد:
    فعلا
    Last edited by Mehran NZ; 17-09-2011 at 15:47.

13. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

اولا واقعا ممنون که تجاربتون رو دراختیار من میزارید
    و برای پاسخ به سوالهام وقت میزارین

ببخشید من از حرفهای شما این طور برداشت کردم
    که فعلا سراغ ASP.NET نرم تا وقتی که پایگاه رو پاس کنم
    و الان برم سراغ LINUX و JAVASCRIPT و از این حرفها

خوب با فرض اینکه من استنباط درستی از حرفهای شما داشتم
    باید اضافه کنم که من این تابستون دروه های C# رو رفتم
    اما استادمون تو قسمتی که رسیدم به dbms ها تنها استفاده از نسخه ی
    Express از MS SQL رو بهمون یاد داد
    و کلا فکر میکنم این قسمت رو باهامون ضعیف کار کردند
    به نظرتون, من ,حالا که دوره ی C# م تمام شد برای دوره آموزشی بعدی
    سراغ کلاس های SQL برم خوبه؟یا کلا باتوجه به این تفاسیر چی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

یه دنیا ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •