تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 209 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

دست مرسی اما من شهری میخواستم نه کوهستانی

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض مشخصات فنی Honda Cb1

سلام.

تقدیم به P30WORLD یهای عزیز

دیروز رفته بودیم تفریح که این موتورو هم دیدم. گفتم یه چند تا عس بندازم یادگاری بیارم. حالا که انداختم گفتم بذارم اینجا هم.

سازنده:HONDA

مدل: HONDA CB1

حجم موتور: 400 cc

تعداد سیلندر :4 !!!

تعداد سوپاپ: 16 !!!!

قدرت موتور: 58 اسب بخار. (4 اسب از پراید کمتره ولی پراید 1300 هست و این 400 سی سی)

حداکثر سرعت: 180 کیلومتر بر ساعت.

وزن: 180 کیلوگرم.

دارای رادیات!!!

اینم عکسایی که گرفتیم: تاریخ 1387.08.24

این عکس اول رو پسر خالم با NOKIA 3110 CLASSIC گرفت. که کیفیتش خوب نیست ولی زاویش خوبه.

اینا رو هم خودم گرفتم
    دوربین : Sony Ericsson K770i

در عکس زیر اونی که سر پا هست صاحب موتوره. اونی هم که نشسته روی 125 داش سجاد - رفیق گلمه.

حالا این عکس اخر که به نظرم قشنگه. به رادیات و خروجیهای هوای موتور دقت کنید و همچنین به قیلتر روغنش که در لابلای لوله ها معلومه.

شاسیش هم جالب بود. یه شاسی محکم و حساب شده.

قیمت هم به گفته صاحبش: از یه شیرازی خریده 5.5 میلیون تومن. پلاک ملاک هم طبیعتا تعطیل. ولی برگه اوراقی بود.

صداش هم خیلی زیبا بود.

=============
    فرشاد واثقی

1387.08.2

Last edited by Farshadd; 16-11-2008 at 01:25. دليل: غلط املایی

3. 4 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کاش آزاد میشد ما هم میتونستیم یه موتور خوب داشته باشیم
    ای کاش

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

قدیمی بود!انجن موتور شبیه رویالهای سال 20 بود!مدلش مال کدوم سال بود؟؟موتوری که اگه مشکلی براش
    پیش بیاد قطعاتش موجود نباشه بدرد نمیخوره!این یه حقیقته!

6. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

قدیمی بود!انجن موتور شبیه رویالهای سال 20 بود!مدلش مال کدوم سال بود؟؟موتوری که اگه مشکلی براش
    پیش بیاد قطعاتش موجود نباشه بدرد نمیخوره!این یه حقیقته!
    بله. این یک حقیقت هست واقعا.

مدلش رو نمیدونم ولی 2 تاش تو خرم آباد هست.

البته بستگی به مصرف و انتظارات و کاربرد هم داره.

وگرنه اگه از لحاظ قطعات بگیم هیچ چیزی همین 125 ها نمیشه.

8. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

موتور تندرو و گرون دردسره!یه کلیپ جالب دیدم تو یوتیوب خیلی درداورد بود!یه بیچاره ی خارجکی هزینه کرده بود(هر چند ممکنه این هزینه ای که میگم چیزی براشون نباشه!!)یه یاماها R1 خریده بود به قیمت تقریبا بیش از 30000دلار!سی هزار دلار!!(اینجا توی هند هم هست و ثبت نام میکنند به قیمت 12 لک یا 1میلیون و 200 هزار روپیه که میشه همون 30000دلار تقریبا ولی کدوم اسکلی میخره!موتوری که 300 تا بره عرابه ی مرگه!!!)!میگفتم که این یه کلیپ ساخته بود خودش !اولش با موتور ژست گرفته بود فیلم گرفته بود عکس گرفته همه کاری کرده بود و به ترتیب توی این کلیپ گذاشته بود!اخر کلیپ ناگهان یه عکس از همون موتور مشکی زیبا روی گذاشته بود که کاملا قسمت جلو و عقب موتور داغون شده بود!عکس اخر کلیپ هم از خودش بود که توی تخت درب و داغون افتاده بود!!هیچی!موتور 30 هزار دلاری که هنوز تولید میشه قطعاتش یافت میشن گارانتی 2ساله داره(یا شاید هم بیشتر تا اونجا که میدونم یاماها 2ساله گارانتی میکنه)به فاک رفت!حالا فکرش رو بکن خدایی ناکرده خدایی ناکرده این اقا یه موتور 400 سی سی سال 20 خریده که اگه پلیس متوقفش کنه برای همیشه ضبط میشه یا اگه خدایی ناکرده اتفاقی پیش بیفته قطعا نمیتونه قطعاتشو گیر بیاره و یا اگه هم باشه بسیار گرون میفروشند ارزششو داشته که 5میلیون بده برای این موتور ؟؟؟هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه فرشاد جون!در ضمن اگه اینترنت پر سرعت داری بیا تو بخش پیغامها چند تا لینک به خصوص همین لینک فیلمی که تعریف کردم رو بهت بدم کف بر بشی!یه فیلمهایی دیدم فجیع!طرف با 300 کیلومتر در ساعت زده بود با موتور پشت کامیون!!!!!دقیقا سرش توی کامیون بدنش رو هوا بود!اون یکی کلیپ دیگه که حالمو بدجور گرفت طرف تیکه تیکه شده بود!اگه نت پرسرعت داری بیا تو پیغامها هم بیشتر با هم اشنا بشیم هم یه حالی بدمت با این کلیپ خفنها!!!دی:

10. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

موتور تندرو و گرون دردسره!یه کلیپ جالب دیدم تو یوتیوب خیلی درداورد بود!یه بیچاره ی خارجکی هزینه کرده بود(هر چند ممکنه این هزینه ای که میگم چیزی براشون نباشه!!)یه یاماها R1 خریده بود به قیمت تقریبا بیش از 30000دلار!سی هزار دلار!!(اینجا توی هند هم هست و ثبت نام میکنند به قیمت 12 لک یا 1میلیون و 200 هزار روپیه که میشه همون 30000دلار تقریبا ولی کدوم اسکلی میخره!موتوری که 300 تا بره عرابه ی مرگه!!!)!میگفتم که این یه کلیپ ساخته بود خودش !اولش با موتور ژست گرفته بود فیلم گرفته بود عکس گرفته همه کاری کرده بود و به ترتیب توی این کلیپ گذاشته بود!اخر کلیپ ناگهان یه عکس از همون موتور مشکی زیبا روی گذاشته بود که کاملا قسمت جلو و عقب موتور داغون شده بود!عکس اخر کلیپ هم از خودش بود که توی تخت درب و داغون افتاده بود!!هیچی!موتور 30 هزار دلاری که هنوز تولید میشه قطعاتش یافت میشن گارانتی 2ساله داره(یا شاید هم بیشتر تا اونجا که میدونم یاماها 2ساله گارانتی میکنه)به فاک رفت!حالا فکرش رو بکن خدایی ناکرده خدایی ناکرده این اقا یه موتور 400 سی سی سال 20 خریده که اگه پلیس متوقفش کنه برای همیشه ضبط میشه یا اگه خدایی ناکرده اتفاقی پیش بیفته قطعا نمیتونه قطعاتشو گیر بیاره و یا اگه هم باشه بسیار گرون میفروشند ارزششو داشته که 5میلیون بده برای این موتور ؟؟؟هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه فرشاد جون!در ضمن اگه اینترنت پر سرعت داری بیا تو بخش پیغامها چند تا لینک به خصوص همین لینک فیلمی که تعریف کردم رو بهت بدم کف بر بشی!یه فیلمهایی دیدم فجیع!طرف با 300 کیلومتر در ساعت زده بود با موتور پشت کامیون!!!!!دقیقا سرش توی کامیون بدنش رو هوا بود!اون یکی کلیپ دیگه که حالمو بدجور گرفت طرف تیکه تیکه شده بود!اگه نت پرسرعت داری بیا تو پیغامها هم بیشتر با هم اشنا بشیم هم یه حالی بدمت با این کلیپ خفنها!!!دی:
    نیاز به کلیپ نیست.

چون خودم از نزدیک دیدم که سر موتوری همچون گل چسبیده به آسفالت و شده عین گوشت نخود خونی.

از نزدیک دیدم که یه موتور زده به یه بلوار و 2 نفر مردن...

حالا اگه هم بذاری همینجا یا توی کلیپ خودرو که خیلی خوبه. اگه هم زحمتت میشه که هیچی.

خرم آباد زیاد فرهنگ موتور سواری ندارن.

در هر صورت، موتور خطرناکه. حالا میخواد 125 باشه میخواد 1000 باشه. تا حالا بیش از 5-6 نفر از نزدیک دیدم که با همین 125 ها تصادف کردن و درجا مردن و یک بار هم لحظه رخ دادن حادثه رو دیدم که چطوری مردن.

همیشه به موتور علاقه داشتم ولی هیچ وقت موتور نداشتم و نخواهم داشت.

12. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض توقيف 2700 دستگاه موتورسيکلت در 24 ساعت گذشته

به گزارش خبرخودرو ، عملکرد 24 ساعت گذشته نيروي انتظامي سراسر کشور را در اجراي طرح ساماندهي تردد موتورسيکلتها اعلام شد.
    در اجراي طرح برخورد با موتورسواران متخلف در 24 ساعت گذشته،‌ راکبان 2700 دستگاه موتورسيکلت به سبب نداشتن کلاه ايمني ، گواهينامه و پلاک ، عبور از چراغ قرمز ،‌حرکت در خلاف جهت و پياده رو اعمال قانون شدندو خودروي انها نيز به توقفگاه منتقل شد .

وي افزود :برخي راکبان نيز براي سير مراحل قانوني به دادسرا اعزام شدند .

مرکز فوريتهاي پليسي 110 از همه موتورسواران درخواست کرد براي خود و تک نشينان از کلاه ايمني استفاده و از حرکت در پياده روها و مسيرهاي خلاف و حرکات نمايشي خودداري کنند.

دوشنبه، 27 آبان 1387

14. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تف با زاته همشون ما که داشتیم از دانشگاه میومدیم مارو به جرم عرازل گرفتن حالا با این ریشو موهای درست
    عجب آدمای عقده ای هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان یک چند تا سوال دارم
    قیمت موتورهایی که گواهینامه نخواد چنده ؟؟؟ ( چون بنا به دلایلی گواهینامه نمیتونم بگیرم )
    پلاک دارن ؟
    قابلیت حمل من رو ( 100 کیلو ) دارن ؟؟
    امکان این که بگیرن هست ؟
    عکسی چیزی هم ازشون دارید بزارید ؟
    مقدار مصرف من در روز نهایتا 2 ساعت الی 3 ساعت در محدوده خونه و دفتر کارم !!!!
    سند دارن یا نه
    در ضمن کارت سوخت دارن یا نه ؟ ( البته خب طبیعتا پلاک نداشته باشن کارت سوخت هم ندارن )
    مشکل زا خواهند بود یا نه >؟
    و به طور کلی ارزش خریدن داره یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •