سلام دوستان
چند تا سوال دارم ,لطفا کمک کنید.
1-من هنگامی که میخوام مثلا چندتا فیلم با فرمت avi رایت کنم بعد از زدن دکمه burn در NERO, نرم افزار یک سوال میکنه که نمیدونم برای چیه؟؟؟
لطفا معنی این سوال رو بگید و توضیح بدید که این گزینه چه کار خاصی انجام میده؟ ؟؟
عکس پرسش نرم افزار :
در بعضی مواقع هم قبل از زدن دکمه BURN دو تا گزینه پایین صفحه هست که به صورت پیش فرض تیک خوردند.
عکس از این دو گزینه:
لطفا در مورد این دو گزینه توضیح بدید و بگید که چه کاری انجام میده و آیا باید حتما انتخاب بشن و کنارشون تیک بخوره؟؟؟؟؟
Verify data on disc after burning
allow files to be added later (multisession disc)
(متن هر دو گزینه رو نوشتم)
2- من یک فایل تصویری دانلود کردم که به صورت dvd هست
( یعنی داخل فولدرش دو تا پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS داره,درست مثل DVD ) - برای رایت کردنش با نرم افزار
NERO ,چه کار باید بکنم ؟ ( میخوام که بعد از رایت کردن قابلیت پخش در DVD PLAYER رو داشته باشه )
3- یک فایل Image دانلود کردم که وقتی با نرم افزار POWER ISO اونو باز میکنم, داخلش دو تا پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS هست,درست مثل DVD
برای رایت کردن این فایل روی DVD توسط NERO چه کار باید انجام بدم؟؟؟ ( میخوام که بعد از رایت کردن قابلیت پخش در DVD PLAYER رو داشته باشه )
4- رایت کردن روی DVD- 9 به چه صورتی هست؟؟؟؟
یک فایل که داخل فولدرش دو تا پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS داره و حجمش 8 گیگابایت هست به چه صورتی باید
روی یک DVD- 9 رایت بشه؟؟؟؟؟( میخوام که بعد از رایت کردن قابلیت پخش در DVD PLAYER رو داشته باشه )
5- چند تا فایل DVD-AUDIO دانلود کردم که داخل فولدرش دو تا پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS داره و حجم بعضی هاش 4 گیگ هست و بعضی هاش 6 گیگ , لطفا نحوه رایت کردنش رو توضیح بدید؟؟؟ ( میخوام که بعد از رایت کردن قابلیت پخش در DVD PLAYER رو داشته باشه )
6- برای رایت فایل های MP3 باید از گزینه خاصی استفاده کنم و یا میشه با Make Data DVD رایتش کرد؟؟؟؟
دوستان لطفا کمک کنید و جواب سوالات رو بدید ( خیلی خیلی ضروریه)
ممنون
پی نوشت : سیستم عامل ویندوز xp با سرویس پک 2 - ورژن نرو : Nero7.2.3.2b پرمیوم