منظورت اينه كه زبان فارسي نداشت ؟
جالب اينجاست كه من با NOKIA UPDATER نتونستم اپديت كنم.
در مورد سوالتون بايد بگم اره ميتونيد .
براي نحوه ي اين كار به لينك زير بريد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت اينه كه زبان فارسي نداشت ؟
جالب اينجاست كه من با NOKIA UPDATER نتونستم اپديت كنم.
در مورد سوالتون بايد بگم اره ميتونيد .
براي نحوه ي اين كار به لينك زير بريد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با برنامه فونيكس براي اپديت گوشيم مشكل دارم هر كاري ميكنم اررور ميده مينيويسه install a nokia dongle and try to start application again بايد ژيكار كنم
در ضمن اگه مشكلم حل شد فايلها رو به چه ترتيبي بزارم
گوشي من 5610 هستش
امروز رفتم گوشی داداشم را اپ دیت کردم
فعلا هنگ نکرده و سرعتش هم بهتر شده
اما هنوز چیز بیشتری ندیدم ازش
اين ارور به خاطر اينه كه شما برنامه هاي NOKIA Updater و NOKIA PC Suite از روي سيستمتون به درستي پاك نكرديد.
خیلی ممنون دوست عزیز با لطف شما تونستم فونیکس رو نصب کنم اما الان یه مشکل جدید دارم در بخش firmware update که گوشی باید پروداکت کی رو نشون بده نشون نمیده در حالی که در بخش فون اینفو نشون میده درستم هست و چون تو قسمت اپدیت نشون نمیده من نمیتونم گوشی رو فلش کنم نمیشه ادد هم کرد حالا باید من چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
این چیه الان ؟ سواله ؟ خبره ؟ لطیفست ؟ همینجوری یه پستی دادیا !
گوشي من مشكل رواني پيدا كرده! وقتي يكي زنگ مي زنه هيچ ري اكشني نشون نمي ده. وقتي طرف قطع كرد تازه رينگتونش شروع مي شه! تا وقتيم ميسه رو چك نكني به زنگ زدن ادامه مي ده!
سلام بچه ها منم اين گوشي رو گرفتم از شيراز گرفتم الان يك ماهه دارمش فقط مشكل ساعت اس ام اس رو داشتم كه با تنظيم +3:50 حل شد دوربينش كه عاليه مخصوصا توي فيلم گرفتن صداشم يه كم ضعيفه ولي من كه راضي ام من بابام k800 داره اتفاقا با اون مقايسه كردم از نظر دوربين هيچي از k800 كم نداره اين گوشي دو نوع داره يكي مجار هست و يكي هم فنلاند مجارش خوب نيست فنلاندش تو ايران كمه من كه دارم دفترچه راهنماي عربي و تبليغ چند شركت موبايل فروشي تو دبي و قطر توش هست شارژرش هم سه شاخه هست ولي دوستم كه خريده اين جوري نبوده
اين گوشي چينيش هم هست من ديدم 146000 قيمتشه مواظب باشيد ديگه اينو بهتون نندازند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)