دوست عزیز این اتفاق زیاد می افته. مخصوصا اگر از یک سری سرورهای مثل رپیدباز دانلود کنی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز این اتفاق زیاد می افته. مخصوصا اگر از یک سری سرورهای مثل رپیدباز دانلود کنی
دوست عزیز اگر مشکل از مرکز مخابراتی و آسیاتک نباشه. تست زیر را انجام دهید
تمام تلفنهای و اسپلیترها رو از خط جدا نمایید و فقط مودم به خط وصل باشه ببین چراغ ثابت میشه یا خیر اگر ثابت شد ایراد از اسپلیتر یا گوشی تلفن می باشد که باعث میشود چراغ ثابت نگردد
منم توی پست قبل گفتم مسائل دیگه ای هست که شاید برای شما مهم نباشه.ولی مثل اینکه هست
نمونش همین برق که گفتی.هم قراره قیمتش چند برابر بشه.پس نامحدود نمیصرفه که بخوای 24 ساعته روشن بزاری
هم قراره 3 نرخه بشه! یه چیزی شبیه این 7 تا 17 و 17 تا 24 و 24 تا 7
که مسلما قیمت 12 شب تا 7 صبح از همه ارزونتره
این یکی از همون مسائل دیگه بود
از نظر قطع شدن و ریدایال هم خیلی ساده تر از اونه که فکر کنی! می تونی به تاپیک صبانت مراجعه کنی
الان همین cleev که آسیاتکی بود و هفته پیش صبانتی شده هم مشکلی نداره و داره همینجوری دانلود میکنه
البته حرفای من در حد پیشنهاده ...چون برای تبلیغ که پولی نمی گیرم![]()
از دوستان هیچ کسی نیست سرویس حجمی آسیاتک داشته باشه تست سرعتش رو بذاره
درویش خان تست هست ، یه دوری بزنی تو تاپیک ، پیدا می کنی ...
بیا ، برات پیداش کردم ، اینها مال من بوده ، یعنی جدید نیست (خونه نیستم ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا ، به اطلاع همه دوستان می رسانم که خلاصه مطالب توسط بنده جمع آوری شده ، تو پست اول تاپیک قرار داده شده ، از این به بعد دوستان ، دقت کنین ، خودتون بخونید و حتما اگه سوال تکراری بود ، ارجاع بدید به پست اول ، امیدوارم وقت دوستان تازه وارد تلف نشه ، همین طوری حجم تاپیک خیلی زیاد نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
یا حق
Last edited by akhoond; 04-09-2008 at 14:47.
پس در اصل 128 همون 512 رو داره میده فقط الکی 3000 اضافه میگیره.
فکر کنم سیاوش 512 محدود داشت اگر اون هم تست بگیره مطمئن میشیم
128 با 512 خیلی فرق داره اون موقع که 128 داشتم سرعت دان با idm حدود 15 تا 20 بود ولی الان با 512 از 55 کیلوبایت به بالاست.
این تست رو همین الان از speed test گرفتم:
سرعت دانلود: 248
سرعت آپلود: 305
پینگ: 513ms
منم 128 حجمی دارم با 60 دانلود می کنه .نمی دونم فرقش با 512 چیه.....
چند روز پیش زنگ زدم ببینم اگه 128 نامحدودش هم با همین 60 دانلود میکنه بگیرم ببینم چه طوره ولی همون طور که حدس می زدم گفت سرعت 128 نامحدود از 128 حجمی پایین تره بجاش 128 حجمی محدودیت در استفاده داره .... گفتم برین پی کارتون با این سیستم هایی که برا خودتون راه انداختین و هیچ کسی هم کاری باهاتون نداره ...هر ..... که می خوان میکنن.
این سیاست جدید شرکتهاست.
ببینید چون کسی که 128 1گیگ میگیره برای اینکه زود تموم بشه سرعتش رو بالاتر قرار میدهند که زود تموم بشه.
احتمالا داره اگر گیگ بالا تر بگیرید سرعت پایین تری رو بهتون بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)