پست اول این صفحه رو اگه درست انجام داده باشی....تمومه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اول این صفحه رو اگه درست انجام داده باشی....تمومه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان نداره...شما use attach GPS رو زدی...اون بالا شکل آنتن اومده؟ باز دنبال بلوتوث میگرده؟
آقا از همگی ممنون.بالاخره درست شد.فقط نقشه ندارم.نقشه شهرهای خراسان رضوی رو کسی نداره ؟
نه...واسه مشهد ساخته نشده...فقط تهران.
آقا من کل این کارا روی نوکیا E66 انجام میدم
اول که وقتی که برنامه Garmin Mobile XT ورپن 5 رو نصب میکنم داخل مموری فولدری بنام Garmin ساخته نمیشه و وقتی که خودم اون فولدر رو میسازم و کل مراحل رو انجام میدم وقتی برنامه اجرا میکنم یه پیغام searching for gps device میده و پس از چند دقیقه چیزی پیدا نمیکنه و پیغام no gps device found میده؟
مشکل از کجاست؟
نه دوست من خودت نباید بسازی .....
شما باید گوشیتو در حالت Data Transfer به سیستمت وصل کنی بعد برنامه Garmin رو نصب کن ....
خودش براحتی نصب میکنه ....
اگه دید فولدر برنامه توی مموری کارتت نبود یه بار برنامه گارمین رو از توی گوشیت اجرا و بعد ببند ... بعد دوباره برو توی مموری کارتت این دفعه دیگه فولدرش اومده ....
.
در ضمن بازم میگم برای کرک کردم برای یعنی همون قسمتی که باید بهش بگید که از Gps خود گوشی استفده کنه باید اون 2 تا فایل رو به درستی به UNL تغییر بدین .... بهترینش هم اینه که بریزید داخل فولدر Other مموری کارتتون بعدبا فایل منیجر روی فایل برید و با استفاده از Rename کردن پسوندشون رو به unl تغییر بدین .....
شر منده من درست متوجه نشدم
یعنی فایل رو تو گوشی نریزم و از تو گوشی نصب نکنم؟
بعد از نصب برنامه Garmin و یک بار اجرای اون، فولدر باید ساخته بشه...سپس شما این فولدری که من آپ کردم رو جای بگذارید و اون 2 فایل رو هم بادقت در پست اول صفحه 11 همین تاپیک بسازید و تو فولدر بریزید...
شاد باشی![]()
یعنی برنامه Garmin رو از روی کامپیوتر نصب کنم یا از روی گوشی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)