ممنون ولی دانلود نمی شه! هیچ راهه دیگه ای نداره؟
ممنون ولی دانلود نمی شه! هیچ راهه دیگه ای نداره؟
فکر نکنم کسی تا حالا مثل من فیلم 260 مگابایتی رو با دایل آپ دانلود کرده باشه![]()
من میخوام p2 ام رو همراه با یه هندفری بلوتوس ds220 sony ericcson بفروشم.
4GBو رنگ شرابی...بسیار هم تمیز هستش.چون از روز اول واسش کاور خریدم.یه شارژر هم واسش خریدم
قیمت هم توافقی.پ.خ بدید.
میدونم اینجا جاش نبود واسه همین از همه دوستان بابت این پستم معذرت میخوام![]()
تو صفحه قبل لینک اخرین ورژن هست !
ماشاالله !!
چقدر طول کشید ؟
یه 13 - 14 ساعتی طول کشیده فکر کنم !!؟
علی جون بغیر از اولین لینک برای دانلود frimware اون لینک های پایین تو کام من وقتی واسه دانلود میاد بالا
می نویسه unknown برای همین game و thems و اون دیک..........دان نمی تونم بکنم.....چیکار کنم؟؟؟
کسی دان کرد یا سایت ایراد داره؟؟؟![]()
Last edited by s-a-l-i-m; 12-07-2008 at 02:38.
من الان که چندتا از لینک ها رو چک کردم مشکلی ندارن ... به محض اینکه توی آدرس وارد می کنم ، دانلود شروع میشه ... (فایل های زیپ بودن اکثرا)
برا من مشکل داره می نویسه unknown و دان نمی کنه.........نمی دونم چرا........برنتمه دان بالا میاد ولی اون ارور رو میده که گفتم..
سلام
شما فعلا از لینک اول فایرم ور رو دانلود کن
بازی های و تم ها و سایر موارد هم بزودی از خود سامسونگ منتشر میشه پس فعلا عجله نکن !!
فعلا
شرمنده من لینک دیگه ای ندارم !! لینک های بالا سالمه
آقایون من این لینک دیکشنری و تم هارو دانلود کردم. آقا من هر دفعه می رم کافی نت ترو خدا لینکارو درست و سایزارو درست بزنین!! دیکشنری ساده رو نوشتین 29 ولی تا 35 مگ هم رفت! تم ها هم نوشتین 13 تا 16 رفت! بله می نویسه Unknown سرعت سرور هاشم جالب نیست زیاد! بعد از دانلود هم فایل ها مشکل دارن...یه کم باید با وینزیپ باهاش ور برین...تم ها سالمن و خیلی هم جالبن! اما دیکشنری رو نتونستم نصب کنم! فایرم ورم 5.04 فکر می کنم باشه...قبل از این!
به نظرتون چطور دیکشنری رو نصب کنم؟
.
.
.
فکر کنم همان طور که گیم میریزی باید دیکشنری رو نصب کنی............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)