اینجا هم گفتم
احتمالا اول تیر ماه میاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجاشو متوجه نشدی؟
اینجا هم گفتم
احتمالا اول تیر ماه میاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجاشو متوجه نشدی؟
بچه ها کتاب های عمومی باید مال چه سالی باشه ؟! یعنی از کتاب های چاپ کدوم سال سوال میاد ؟! ( عمومی )
آخرین چاپ ها ی کتابا ...
بعد برای فنی هم که همون چاپ 86 - 87 هستش دیگه ! ( اینطور که تو دفترچه خوندم ! )
برای عمومی ها می تونی کتاب زرد قلم چی رو بخری. از سال 77 تا 87 تو یه کتابه.در مورد اختصاصی ها هم نمی دونم. ولی تو انقلاب یه کم بگردی به احتمال زیاد پیدا می کنی.
=============================================
از دوستان کسی می دونه فصل آخر کتاب سیستم عامل جلد 2 (لینوکس) هم تو کنکور میاد یا نه؟ چون تا اونجایی که یادمه پارسال نیومد.
یونیکس میاد و لینوکس نمیااد...
سلام خدمت همه ی دوستان
من سال اول دبیرستان رو با معدل 18 تو مدرسه نمونه دولتی قبول شدم
رشته مد نظرم کامپیوتر از شاخه ی فنی بود ولی پدرم نگزاشت برم و به تجریه رفتم
بعد از 20 روز به پدر گفتم که دیگر درس نمیخوانم چون حالم از تجربی و ریاضی و ... بهم میخورد
به ناچار تغییر رشته دادم هر هنرستان فنی که میرفتم میگفتن ظرفیت پر هستش و بالاخره یه کارودانش قبولم کرد
الان سال سوم رو تموم کردم رشته ام هم برنامه نویسی کامپیوتره ولی الان که دارم برای کنکور مرور می کنم میبینم از فنی ها خیلی عقب هستم
برای جبران این عقب ماندگی تو این 1 ماه چه باید کرد؟
بشینم درس های خودمو بخونم ؟
یا بشینم کتاب های فنی رو هم مطالعه کنم ؟
الان کتاب های تست کانون رو دارم و مثلا تو درس سیستم عامل 2 تونستم 90% تست ها رو درست بزنم
اما تو ویژوال بیسیک موندم تست هاش خیلی سخته (شاید برای من )
دوستان فنی ایا شبکه سخت هستش ؟
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
خواهشا
دوستان 1 ماه بیشتر فرصت نیست من چجوری درس بخونم که قبول شم ؟
با تشکر دیگه اشکم در اومد
Last edited by mehran_286; 21-06-2009 at 12:18.
من می خوام کارت مربیگری بگیرم .خیلی جا ها سر زدم و پرسیدم و هر کی یه شرایطی رو عنوان می کنه. یکی شرایط سن 25 ساله و یکی هم مدرک حداقل لیسانس می باشد.خواهش می کنم این تایپیک مجدد راه بیفته و کسانی که در این زمینه اطلاعاتی رو دارند اینجا قرار بدن تا مشکل منم حل بشه.من خودم توی هنرستان درس خوندم اونم رشته گرافیک و در حال حاضر هم دانشجوی این رشتم و قصد گرفتن کارت مربیگری و تاسیس یه آموزشگاه و دارم .
بچه ها چرا دفترچه آزاد نمیاد ؟
من 4 ماه پیش به دانشگاه آزاد زنگ زدم گفتن خرداد میاد اما الان تیر شد :؟
کسی خبری داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)