تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 691 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

این که می تونی ماشین بخری خیلی حال میده!
    راستی شهر مال من خیلی خلوته ... مخصوصا فضا های عمومی زیادی خلوتند!
    در ضمن اون صفحه ای که رمز ها رو توش وارد می کردیم مگه تو SIMS 2 با کلید ~ نمیومد!؟ چرا نمیاد حالا؟
    یعنی میتونی با ماشین اینور و اونور بری ؟

گرافیک بازی چطور هستش ؟

اگه میشه چندتا عکس از بازی بگیر بذار اینجا ...!

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خواهش می کنم علی جون وظیفست تازه خوبه ما اسمم داریم!(محمد)
    لومینا جون جلوش نوشتم اما به دلایلی دو هتفه زودتر منتشر شد چرا فقط اولشو می بینی!!
    پارسا جون با اون کلید نیست باید CTR+SHIFT+C رو بگیرید تا رمزهارو وارد کنید و دلیل خلوتی هم حتما اینه که شهر درستو حسابی نیست برو تو اون شهر خفنه که توی چند تا پست قبلی گذاشته بودن:Sunset Valley برید تا جمعیت زیاد باشه یه عکسم بزار

3. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13

من که 4 شنبه سفارش دادم کی به دسته من میرسه خسته شدم اینقدر انتظار کشیدم

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

خواهش می کنم علی جون وظیفست تازه خوبه ما اسمم داریم!(محمد)
    لومینا جون جلوش نوشتم اما به دلایلی دو هتفه زودتر منتشر شد چرا فقط اولشو می بینی!!
    پارسا جون با اون کلید نیست باید CTR+SHIFT+C رو بگیرید تا رمزهارو وارد کنید و دلیل خلوتی هم حتما اینه که شهر درستو حسابی نیست برو تو اون شهر خفنه که توی چند تا پست قبلی گذاشته بودن:Sunset Valley برید تا جمعیت زیاد باشه یه عکسم بزار
    اخه مي دوني اونقدر هول شدم كه ديگه نخوندم!
    كسي جواب نداد ميشه حيوان هم خريد/
    راستي مدل پارك ماشينش مدل سيمز 2 هست يا هر جا كه بخواي مثلا كنار خيابون پارك ميكنه؟

من که 4 شنبه سفارش دادم کی به دسته من میرسه خسته شدم اینقدر انتظار کشیدم
    احتمالا با حساب جمعه اگر اختلالي براي پست به وجود نياد يكشنبه صبح به دستتون ميرسه.(اگه پست پيشتاز باشه كه معمولا همينطوره)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم 2 روز پیش سفارش دادم.دیروز ارسال شده بود.احتمالا برا من شنبه میرسه.اگه رسید چنتا عکس اگه خواستین میذارم.
    کلا من سیمز باز نبودم و نیستم نمیدونم چی شد این یکیو سفارش دادم؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم سه شنبه سفارش دادم.اگه بشه کنار خیابون هر جور بخوای پارک کنی خیلی کیف داره!اگه بشه وقتی افراد خانوادتو سوار میکنی غیب نشن هم باحاله.تو 2 وقتی سوار میکردی مثلا هر 3 نفر کنارت رو صندلی جلو مینشستند.
    احتمالا مال منم شنبه میرسه...

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدا کنه مال همه شنبه برسه که من نمیتونم بیشتر از این منتظر بمونم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

منم سه شنبه سفارش دادم.اگه بشه کنار خیابون هر جور بخوای پارک کنی خیلی کیف داره!اگه بشه وقتی افراد خانوادتو سوار میکنی غیب نشن هم باحاله.تو 2 وقتی سوار میکردی مثلا هر 3 نفر کنارت رو صندلی جلو مینشستند.
    احتمالا مال منم شنبه میرسه...
    منم مثل شما 3 شنبه سفرش دادم براي fandogh جون هم بگم اگر صبح سفارش داده باشي شنبه ميرسه
    وگرنه همون يكشنبه

10. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

منم سه شنبه سفارش دادم اما ما همه بعد از ساعت 5 سفارش دادیم یعنی زودتر از اون نبود توی سایت اما شاید شنبه برسه بیشتر باید روی یکشنبه حساب کنید(احتمال چون بعد از ساعت 5 رو میزارن برای روز بعد بهش رسیدگی می کنن یعنی 4 شنبه میفرستن و با اون حساب جمعه هم که پست بستست نمیشه حساب کرد اگه حساب کنیم می شه5 شنبه تازه 1روز جمعه 2 روز شنبه 3 روز پس روز بعدش یعنی یکشنبه میرسه)
    ماشینارو می تونید هر جا دلتون می خواد پارک کنید اما نه تو خونه تو بیرون از خونه مطلب جدیدی در این باره نداریم پس از روی مطالب قدیمی در خونه ماشینتون باید روی همونا باشه اما نه با اون شدت گیردهی!(یعنی هرجا می خوای بزار)نا مفهوم رسوندم دیگه و کسایی رو هم که سوار کردید رو نشون می ده دیگه این باگ(انشاءالله)از بین رفته اما یه اتفاق خیلی بد که توش افتاده و از اون مطلبی که خوندم بود هیچ دگرگونی هوایی نداره و این خیلی بده هیچ عکسیم فاقد این نیست و این خیلی بده و چیز خیلی جالب کج کردن اشیاء به 360 درجه هست به جای 4 طرف!حاملگیشم که محشره!70 نوع غذام که داریمو برا هرکدوم مواد خودشو می خواد تازه دیگه تن پروری بی تن پروری هر جا می خوای بری باید خودت بری برا خریدن مواد غذایی نوکر برات نمی فرستن و این می شه نوکر بابات غلام سیاه!
    Last edited by Zende; 22-05-2009 at 11:54.

12. 3 کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

4

منم سه شنبه سفارش دادم اما ما همه بعد از ساعت 5 سفارش دادیم یعنی زودتر از اون نبود توی سایت اما شاید شنبه برسه بیشتر باید روی یکشنبه حساب کنید
    ماشینارو می تونید هر جا دلتون می خواد پارک کنید اما نه تو خونه تو بیرون از خونه مطلب جدیدی در این باره نداریم پس از روی مطالب قدیمی در خونه ماشینتون باید روی همونا باشه اما نه با اون شدت گیردهی!(یعنی هرجا می خوای بزار)نا مفهوم رسوندم دیگه و کسایی رو هم که سوار کردید رو نشون می ده دیگه این باگ(انشاءالله)از بین رفته اما یه اتفاق خیلی بد که توش افتاده و از اون مطلبی که خوندم بود هیچ دگرگونی هوایی نداره و این خیلی بده هیچ عکسیم فاقد این نیست و این خیلی بده و چیز خیلی جالب کج کردن اشیاء به 360 درجه هست به جای 4 طرف!حاملگیشم که محشره!
    عيبي نداره سيمز 2 هم نداشت ولي براش expansin pack زدن و خوب شد به احتمال 99.99% براي سيمز 3 هم خواهند زد. كي با حرفم موافقه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •