تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 1081 اولاول ... 3036373839404142434450901405401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه sgh888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sgh888
    سلام خسته نباشین
    دوستان میدونم سوالی که می خوام ازتون بپرسم جاش اینجا نیست ولی چیکار کنم منم جزء گروهه شماهام که از انتی ویروس بسیار خوب کاسپر استفاده میکنم ومی خواستم از شما راهنمایی بگیرم که من از کدوم anti spy ware در کنار کاسپراستفاده کنم بهتره؟ اگه زحمتی هم نیست خواهشا لینک دانلود مستقیم یا غیر مستقیم رو هم بزارین در ضمن از اینکه بحث تاپیک رو یکم منحرف کردم ازتون معذرت میخوام
    خیلی ممنون
    موفق باشین
    دوستار شما صابر
    سلام
    دوستان نمی خوایین منو راهنمایی کنین؟
    ممنون

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sgh888
    سلام
    دوستان نمی خوایین منو راهنمایی کنین؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز

من تا به حال از Spyware Doctor,Spy Sweeper,Microsoft Antispyware در کنار آنتی ویروس کاسپرسکی استفاده

کرده ام و با هیچکدام هم مشکلی نداشته ام و مطمئن باش هر کدام از انتی اسپایورهای معروف را که استفاده کنی

به احتمال زیاد از لحاظ سازگاری مشکلی با کاسپرسکی نخواهد داشت چون شرکت کاسپرسکی نسبت به سازگاری

محصولاتش با دیگر نرم افزارها حساسیت ویزه ای دارد و به جز مواردی که خودش اعلام کرده با دیگر نرم افزارهای معروف

مشکلی ندارد.

1.انتی اسپایور مایکروسافت که مدتی فبل تغییر اسم و قیافه داد چیز بدی نیست ولی زمانی که روی سیستم من نصب

بود هر وقت سیستمم را با Spyware Doctor اسکن میکردم تعداد زیادی اسپایور در سیستمم کشف میکرد در حالی که

عکس قضیه صادق نیست یعنی در مدتی که Spyware Doctor نصب بود نه Microsoft Antispyware و نه حتی

Spy Sweeper قادر به پیدا کردن چیزی نبودند.به هر حال به نظر من در حضور بزرگانی مانند

Spyware Doctor,Spy Sweeper,Pestpatrol محلی از اعراب ندارد حتی به عنوان آنتی اسپایور دوم چون نه قابلیت

اسکن و نه Real Time Protection خوبی ندارد.نصبش هم با این بامبولی که مایکروسافت پیاده کرده مصیبتی است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spyware Doctor.2 یکی از قویترین انجینها و دیتابیسها را بین آنتی اسپایورها دارد, Real Time Protection آن هم

حرف ندارد( هر چند در این زمینه به پای Spy Sweeper نمی رسد) .من در حال حاضر از آن به عنوان آنتی اسپایور

پشتیبان استفاده می کنم:

Password - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.یکی از بزرگترین و شاید بهترین دیتابیسها را در میان آنتی اسپایورها Spy Sweeper دارد (در حال حاضر

حاوی 127900 عدد می باشد) ولی به نظر من آنچه ان را از دیگر آنتی اسپایور ها متمایز می سازد خاصیت

Real Time Protection قوی ان است که Shield نامیده می شود ولی از این هم مهمتر این است که به لطف

Roozedidar عزیز شما می توانید از نسخه اریجینال این نرم افزار استفاده کنید در حال حاظر من از ان به عنوان

آنتی اسپایور اصلی استفاده میکنم حتما سری به تاپیک زیر بزن:

البته اینها انتی اسپایورهایی هستند که من با آنها کار کرده ام ولی آنتی اسپایورهای خوب دیگری مانند

Pestpatrol هم وجود دارند که انشا... دیگر دوستان در مورد انها اطلاعاتشان را در اختیارت می گذارند

هر چند بهتر است بحث در این زمینه در تاپیک مخصوص به خودش صورت گیرد . در صمن سری هم به اینجا بزن:

در ضمن یادت باشد یک انتی اسپایور هر چقدر هم خوب باشد هیچوقت به تنهایی برای محافظت از سیستم شما

کافی نیست و باید یک یا دو آنتی اسپایور پشتیبان هم داشته باشی.
    Last edited by vtn54; 18-03-2006 at 04:28.

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    من همين الان kaspersky pro 5.0.522 رو نصب كردم
    بعد از full system scan شروع به update كردم و بعد از چند دقيقه كار تموم شد ولي هنوز هم ميگه كه 253 روز آنتي ويروس و Database اتون قديميه
    و باز هم شروع به آپديت كردن كردم ولي سريع كار تموم شد و همون آش... لطفا راهنماييم كنيد ممنونم
    درضمن من پيشنهاد ميكنم نسخه اي رو كه
    كركي عزيز آپلود كرده بگيري .تا تفاوت را احساس كني.
    Last edited by mohammadaz; 18-03-2006 at 15:14.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

شرمنده ولي كدومش؟
    تو كدوم صفحه است؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    صفحه 50
    ونسخه اينترنت سكيوريتيش رو بهت پيشنهاد ميكنم.
    اين نسخه(6.0.0.297جی) بانسخه نهايي تفاوت چنداني نخواهد داشت.
    یادت باشه توصیه کرکی رو هم عمل کنی.
    سال خوبی داشته باشی.
    Last edited by mohammadaz; 18-03-2006 at 22:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Denmark- Copenhagen

پيش فرض

با تشکر از زحمتی که میکشید. من Kaspersky Antivirus Personal v. 5.0.123 را در کامپیوترم دانلود کردم که تا چند ماه دیگر مدتش تمام میشه. من ورژنهای زیادی از این انتی ویروس رو از5.0.123 به بالا رو دانلود کردم اما همشون بعد از اینستال شدن اینترنت رو بلوک میکردن و فقط همون ورژن 5.0.123 هست که کاری به بلوک کردن اینترنت نداره. حالا من نمیدونم بعد از پایان مدت انتی ویروسم چه کار کنم.اگر لطف کنید و مرا راهنمائی کنید که چطور میتونم از بلوک شدن اینترنت جلوگیری کنم از شما دوستان سپاسگزار خواهم بود و در ضمن بمن گفته شده که نسخه 6 این انتی ویروس بسیار پیچیده هست و من قادر به استفاده از این ورژن جدید نیستم. البته من یک کاربر اماتور هستم. ایا راهنمائی برای طرز استفاده از این ورژن جدید دارید یا نه؟اگر چه من این ورژن جدید رو دانلود نکردم و نمیدانم ایا این هم اینترنت را بلوک میکند یا نه؟
    با اینحال از کمک و راهنمائی شما متشکر هستم
    تارا از دانمارک

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tara
    با تشکر از زحمتی که میکشید. من Kaspersky Antivirus Personal v. 5.0.123 را در کامپیوترم دانلود کردم که تا چند ماه دیگر مدتش تمام میشه. من ورژنهای زیادی از این انتی ویروس رو از5.0.123 به بالا رو دانلود کردم اما همشون بعد از اینستال شدن اینترنت رو بلوک میکردن و فقط همون ورژن 5.0.123 هست که کاری به بلوک کردن اینترنت نداره. حالا من نمیدونم بعد از پایان مدت انتی ویروسم چه کار کنم.اگر لطف کنید و مرا راهنمائی کنید که چطور میتونم از بلوک شدن اینترنت جلوگیری کنم از شما دوستان سپاسگزار خواهم بود و در ضمن بمن گفته شده که نسخه 6 این انتی ویروس بسیار پیچیده هست و من قادر به استفاده از این ورژن جدید نیستم. البته من یک کاربر اماتور هستم. ایا راهنمائی برای طرز استفاده از این ورژن جدید دارید یا نه؟اگر چه من این ورژن جدید رو دانلود نکردم و نمیدانم ایا این هم اینترنت را بلوک میکند یا نه؟
    تارا از دانمارک
    با سلام
    تارا جان اصلا این جوری نیست.البته بعضی از پیغام هایی که
    میده یخورده بد فهم هستند .البته این نظر منه وشما که زبانت
    قویه مشکلی نخواهی داشت .گذشته از همه این حرفها شما میتوانید با یک بار تنظیم کسپر رو در حالتی
    قرار دهید که بدون هیچ پیغامی خودش به ترتیب کارهایی رو که میتونه انجام بده انجام بده.
    نسخه ای رو که کرکی عزیز در صفه 50 گذاشته عالیه.میتونی اون رو بگیری یا این چند ماه هم که رج کیت
    اعتبار داره صبر کنی شاید نسخه نهایی بیاد که البته این جوری که وی تی ان جان گفته همین نسخه قراره معرفی
    بشه و در نسخه های بعد چند اشکال باقی مانده رفع بشه.راجع به بلوکه کردن اینترنت هم باید بگم احتمالا آنتی
    هکرت در این وضعیته.هر وقت نسخه جدید رو گفتی مطرح کن حتما وی تی ان جان یامن در این مورد کمکت میکنیم
    این جوری که میبینم وی تی ان هم ان لاینه ومن ترجیح میدم در حظورش زیاد حرف نزنم.
    سال نوت هم مبارک
    Last edited by mohammadaz; 19-03-2006 at 13:44.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammadaz
    با سلام
    تارا جان اصلا این جوری نیست.البته بعضی از پیغام هایی که
    میده یخورده بد فهم هستند .البته این نظر منه وشما که زبانت
    قویه مشکلی نخواهی داشت .گذشته از همه این حرفها شما میتوانید با یک بار تنظیم کسپر رو در حالتی
    قرار دهید که بدون هیچ پیغامی خودش به ترتیب کارهایی رو که میتونه انجام بده انجام بده.
    نسخه ای رو که کرکی عزیز در صفه 50 گذاشته عالیه.میتونی اون رو بگیری یا این چند ماه هم که رج کیت
    اعتبار داره صبر کنی شاید نسخه نهایی بیاد که البته این جوری که وی تی ان جان گفته همین نسخه قراره معرفی
    بشه و در نسخه های بعد چند اشکال باقی مانده رفع بشه.راجع به بلوکه کردن اینترنت هم باید بگم احتمالا آنتی
    هکرت در این وضعیته.هر وقت نسخه جدید رو گفتی مطرح کن حتما وی تی ان جان یامن در این مورد کمکت میکنیم
    این جوری که میبینم وی تی ان هم ان لاینه ومن ترجیح میدم در حظورش زیاد حرف نزنم.
    سال نوت هم مبارک
    سلام محمد جان
    سال نوی شما هم مبارک اقا حسابی ما را شرمنده کرده ای در حضور اساتیدی چون سودا جان ,مهدی بست عزیز,

کرکی عزیز, مسعودین(دو مسعودی که داریم ) و دیگر دوستانی که ما هنوز در محضرشان شاگردی می کنیم ما

کاره ای نیستیم راستی منظور من از پست قبلی معرفی نسخه نهایی روز دوشنبه نبود . روز دوشنبه نسخه ای که کرکی

عزیز گذاشته به عنوان Official Release Candidate معرفی خواهد شد و این نسخه جایگزین نسخه قبلی یعنی 251

به عنوان نسخه بتا خواهد شد.

قربانت و ممنون به خاطر محبتت

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tara
    تارا از دانمارک
    سلام دوست عزیز

اگر در مورد مشکلتان کمی بیشتر توضیح بدهید مثلا اینکه از چه جور اینترنتی استفاده میکنید یا از چه فایروالی استفاده

میکنید و یا اصلا موقع اتصال به اینترنت دقیقا چه اتفاقی می افتد فکر میکنم بهتر میشود کمکتان کرد.در مورد

نسخه 6 هم باید بگویم اینگونه که شما می گویید نیست تنها در صورت فعال بودن سرویس PDM اخطارهایی که

می دهد ممکن است اندکی گیج کننده باشد ولی با گذشت زمانی اندک که آنتی ویروس دیگر برنامه های موجود در

کامپیوتر شما را شناخت تعداد این اخطارها کمتر و کمتر می شودولی شما می توانید گزینه
    Setting>ProactiveDeffense<Enable Proactive Defense

را از حالت انتخاب شده در بیاورید تا اینگونه اخطارها را دیگر نبینید ولی من این راه را پیشنهاد نمی کنم چون یک

سرویس امنیتی عالی را از دست می دهید.راستش اگر عمری باقی بود و وقت اجازه داد سعی می کنم انواع

مختلف اخطارهای سرویس PDM را با توضیحات مربوطه خدمتتان معرفی کنم.
    Last edited by vtn54; 19-03-2006 at 18:36.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

vtn54 عزيز والا كه به نظرم شما لايق اون تعريفات بوديد
    در ضمن استاد كيه عزيز . به عمل كار بر آيد به سخنداني نيست . شما واقعا داري در عمل كمك ميكني و از اين بابت هم خوشحام و هم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •