سلام دوستان وقت بخیر: اگه میشه یه نرم افزار منشی تلفنی و یه نرم افزار ضبط مکالمه که خودتون نصبش کرده باشین و کارم می کرده باشه بهم معرفی کنید با آدرس سایتی که ازش گرفتین ممنون میشم.
سلام دوستان وقت بخیر: اگه میشه یه نرم افزار منشی تلفنی و یه نرم افزار ضبط مکالمه که خودتون نصبش کرده باشین و کارم می کرده باشه بهم معرفی کنید با آدرس سایتی که ازش گرفتین ممنون میشم.
از نظر دوربینی یکی هستند ولی امکانات جی 810 خیلی بیشتر از جی 800 . مثل جی پی اس . وایرلس . صفحه بزرگتر . سیمبین 9.2سلام دوستان.
يه سوال دارم. دوربين اين گوشي با مدل G800 چه فرقي داره؟
ممنونم
آقای zcbm راستش من لینک دانلود ندارم توی ساین موبایلستان . نت عضو هستم اونجا برنامه زیاد گیرم میاد . اسم این برنامه ضبط مکالمه هم ultimate VR هستش !
سلام زنگ زدم نمایندگی سامسونگ ( مایکروتل ) گفتند G810 قابلیت ضبط مکالمه و منشی تلفنی رو نداره آیا این واقعیت داره ؟
خوب معملومه نداره . چون باشه برنامه نصب کنی . من برنامه نصب کردم صدا مکالمه رو هم ظضبط میکنه !برای منشی هم همینطور چون این گوشی سیستم عامل سیمبین داره و باید برنامه روش نصب کنی !
darbare G400
خوب تایپ مخصوص داره این گوشی اونجا سوالت رو بکن !
الان مایکروتل 810 رو موجود داره یا نه؟
والا تا اونجایی که من میدونم باید داشته باشه ! 445 تومن قیمت کردم 1 ماه پیش :d
سلام دوست عزیزم samsung_d600 ممنونم که پاسخم رو دادین میشه اسم همون منشی تلفنی و ضبط مکالمه که روی g810 نصب کردین و ضبط هم می کرد رو برام همراه با سایتی که گرفتین بنویسین؟ ممنون می شم.
راستش اسم ضبط مکالمه : UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v5.05.1.S 60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked
از اونجا که منشی تلفنی اصلا احتیاجم نمیشه فقط یه لحظه نصبش کردم و دوباره پاکش کردم . اسمشو نمیدونم :d
شما توی سایت موبایلستان.نت عضو بشو اونجا توی قسمت برنامه های سری 60 ورژن 3 برو برنامه زیاد گیرت میاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)