power DVD 10 زیر نویس sub/idx رو چرا نمایش نمیده ؟ در صورتی که تو ورژنهای قبلیش نمایش میداد. آیا کار خاصی برای نشون دادن زیر نئیس sub/idx در power DVD 10 باید انجام داد؟
کسی نیست جواب منو بده؟
power DVD 10 زیر نویس sub/idx رو چرا نمایش نمیده ؟ در صورتی که تو ورژنهای قبلیش نمایش میداد. آیا کار خاصی برای نشون دادن زیر نئیس sub/idx در power DVD 10 باید انجام داد؟
کسی نیست جواب منو بده؟
Last edited by behnammazi; 24-05-2010 at 13:39.
من نمی توانم Idx و Sub را در برنامه هایم ببینم..... مخصوصا kmp
سريعترين را ه چسباندن زيرنويس فارسي به فيلمهاي پسوند avi و mkv چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من در برنامه subtitle workshop وقتی فـــیـــلـــم رو باز می کنم برنامه هنگ می کنه و بسته میشه
فایل رو که باز میکنم برنامه هنگ میکنه و میآد بیرون هر چی هم پاک میکنم دوباره نصبب میکنم همین مشکلو داره
زیرنویس ها هم با فونت در هم هست در حالی که فونتهای فارسی کاملا نصب هست رو سیستم ببخشید زبان فارسی
قبل از ویندوز عوض کردن هیچ مشکلی نداشتم بعد از اون این مشکلات پیش اومد
k-lite هم نصبه واسه کدکتهای صوتی و تصویری لطف کنید راهنمائی کنید
سلامسلام من در برنامه subtitle workshop وقتی فـــیـــلـــم رو باز می کنم برنامه هنگ می کنه و بسته میشه
فایل رو که باز میکنم برنامه هنگ میکنه و میآد بیرون هر چی هم پاک میکنم دوباره نصبب میکنم همین مشکلو داره
زیرنویس ها هم با فونت در هم هست در حالی که فونتهای فارسی کاملا نصب هست رو سیستم ببخشید زبان فارسی
قبل از ویندوز عوض کردن هیچ مشکلی نداشتم بعد از اون این مشکلات پیش اومد
k-lite هم نصبه واسه کدکتهای صوتی و تصویری لطف کنید راهنمائی کنید
زیرنویس رو توی پوشه ی اصلی که فیلم و زیرنویس درونش هست اجراش نکن ( مخصوصا اگه هم نام باشن ) زیرنویس رو توی پوشه جداگانه قرار بده ( فقط زیرنویس ) وبعد اجراش کن
زیرنویس از روی DVD,CD,Flash اجرا نکن و حتما توی هارد ذخیرش کن و بعد با این برنامه اجراش کن .
من این مشکلو داشتم ( حل شد )
ممنون دوست گلم زیرنویسو تغییر نام دادم و به یه پوشه دیگه منتقل کردم زیرنویسو آورد وقتی میخوام فیلمو باز کنم که زیرنویسو هماهنگ کنم باز برنامه هنگ میکنه
من نمیفهممممنون دوست گلم زیرنویسو تغییر نام دادم و به یه پوشه دیگه منتقل کردم زیرنویسو آورد وقتی میخوام فیلمو باز کنم که زیرنویسو هماهنگ کنم باز برنامه هنگ میکنه
شما چندان نیازی به Play کردن فیلم توی SW ندارید
با توجه به زیرنویس انگلیسی هماهنگ میتونید زیرنویس فارسیتون رو هماهنگ کنید
درضمن = >> [ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چجوری میشه زیرنویس این فیلم های DVD که پسوندشونvob هست رو با km player عقب یا جلو برد
چون با [ یا ] که جواب نمیده
یه سوال دیگه اینکه چرا وقتی dvd رو روی هارد کپی میکنم دیگه km player نمیتونه با زدن Ctrl + D زیرنویس رو نمایش بده ?
Last edited by adameh_bahal; 30-05-2010 at 22:16.
برنامه ای هست در حد واندازه کا ام پلیر ؟
که کار با زیرنویس باهاش راحت باشه و کلا امکانات خوبی داشته باشه و مثل کا ام اذیت نکنه
ممنون
کی ام پلیر یکی از بهترین برنامه هاست و شایدم بهترین ....
حالا چطور شما رو اذیت میکنه ، بگید شاید بتونیم کمکتون کنیم .
Last edited by Dark Soul; 10-06-2010 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)