لطف فرق بین 3 خودروی پراید معمولی،پراید 141 و پراید 123 رو شرح بده.![]()
لطف فرق بین 3 خودروی پراید معمولی،پراید 141 و پراید 123 رو شرح بده.![]()
پس هرکس میخواست اتومبیلی برای خودش بخره و اطلاعاتی نداره یا مردد مونده میتونیم کمکش کنیم .
هرکس از بچه ها که میخواست چند تا اتومبیل با هم مقایسه بشن .
و کسانی که اطلاعاتی رو درباره ی خودروهای داخل ایران میخوان .
درخدمتشون هستیم .
یا حق
سلام دوست عزیز
اول به تفاوت 141 با پراید میپردازم :
در مدل 141 ضمن تغییر ظاهری جلوداشبرد تغییر کرده و کل صندلیها تاشو شده و ضبط سیدی خور MP3 گذاشتن و رینگ آلمینیومی یا فولادی بر روی این مدل قرار گرفته. البته خود 141 دو مدل داره یکی LBI که فرقش با پراید معمولی فقط در ظاهر بود و دیگه تولید نمیشه .
مدل جدید تر 141 DLX است که این تغییرات شاملش میشه .
اما در مورد 132 : این خودرو ضمن تغییر نمای ظاهری . اتاق و جلو داشبرد خودرو تریم و رنگ بندیش تغییر کرده و همچنین آمپر سنج نیز تغییر کرده و ضبط سیدی خور MP3 که 4 بانده است بر روی این مدل قرار گرفته .
قیمت این خودرو حدود 400/8 است .
موفق باشید - شاهین
من یکی هاچبک کره ای مدل 78 و تمیز پیدا کردم چهار و سیصد.
به نظرتون بخرم؟
سلام.به به!من یکی هاچبک کره ای مدل 78 و تمیز پیدا کردم چهار و سیصد.
به نظرتون بخرم؟
به موتورش خوب دقت کن و یه تست از سرعتش تو دنده های مختلف بگیر.عملکرد ترمز و دنده معکوس یادت نره.
موفق باشی و پیشاپیش مبارکه!
سلام . دوست عزیز بابت تاپیکتون .
راستش من با وامی که گرفتم پولم شده 30 میلیون ولی ازبین این ماشینها در خریدشون مردد هستم . چون برای هر کدامش یه مزایای ویژه خودش داره :
سوزوکی
gen2
مگان
زانتیا
ضمنا هیوندا کوپه و تویوتا کورولا چنده ؟
ممنون از لطفتون
![]()
برد پیت یه خورده بزار روش سوناتا بگیر.
سرشار جان از 405 slx اگه اشتباه نگفته باشم اطلاعی نداری؟ چه جوریه؟ چه فرقی با glx کرده؟
يه وارد رو ببر برات تست كنه
به نظر من هم 3 4 تومن بزار روش سوناتا بگير ماشين فوق العاده ايه
كوپه هم بالاي 42 ميليون
سوزوكي ويتارا كه فك كنم بالاي 30 باشه اصلا هم ماشين جون داري نيست
زانتيا هم كه الان زياد شده و طرح قديمي داره و امنيت بالايي هم نداره
ولي بين جن 2 و مگان من جن 2 رو انتخاب ميكنم نسبت به پولي كه ميدي ميارزه و ظاهر اسپرتي داره
رنو مگان ماشین پیشرفته تری هست یک تجربه ی کوچک رانندگی باهاش داشتم گیربکس تیپترونیک و حداقل دو کیسه ی هوا داره و فناوری روز دنیا روی اون هست قیمت هم حدود 33
Gen2 فعلا ظاهر اسپرتی داره و بزودی یک تجربه ی رانندگی شاید باهاش داشته باشم ولی از ماشین های ساخت مالزی چندان خوشم نمیاد
اما زانتیا بنظرم بهترین انتخاب هست. دو تاکیسه ی هوا و ایمنی خوب ,فنربندی پنوماتیک و پیشرفته,خدمات پس از فروش فراوون و مناسب و کیفیت مونتاژ بالایی داره و امتحان خودش رو در این سالها بخوبی پس داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)