از مدیریت محترم انجمن و دوستان خواهشمندم اگر کسی درایورهای ایکس پی لپ تاپ سونی مدلVGN-FE890N راداره برای من بزاره.
با تشکر
از مدیریت محترم انجمن و دوستان خواهشمندم اگر کسی درایورهای ایکس پی لپ تاپ سونی مدلVGN-FE890N راداره برای من بزاره.
با تشکر
خود generic usb joystick رو ویندوز به صورت دیفالت نصب میکنه غیر از اینکه چیپست اختصاصی داشته باشه مثل genius ها که باز هم بعضی از فانکشن ها کار نمیکنه ...
از لحاظ بنده یا دسته رو عوض کنید ، یا اگر سر یک PC دیگر یا لپ تاپی دیگر تست کردید و کار داد ، ویندوز خود را عوض کنید و یک SP2 جدیدتر بریزید
درایور خاصی نیست ... ببینید در پایین ترین بخش یعنی آخرین + درایورهای USB صحیح شناسایی شده اند ؟ یا مثلا چیپست اینتل را راه اندازی نکرده اید ؟
سلام دوستان من دنبال فانکشن های vaio vgn-fz490nfb میگردم ولی تو سونی اسیا نیست میشه اونا رو قرار بدین.
سلام
من يه لب تاب hp pavilion tx2000 تازه خريدم وال داخل پكينگش هيچ درايوري نيست داخل درايوهاشم هيچي نيست
الانم ويندوزش ويستا هست من ميخوام ويندوز اكس پي روش نصب كنم/اگه ميشه راهنماييم كنين درايوراشو واسه اكس پي از كجا گير بيارم يا دانلود كنم
من ساكن مشهد هستم
با تشكر از راهنمايي شما
از دوستان عزيزي كه وارد هستند تقاظها مي كنم كه در صورت امكان جواب منو بدين چون واقعا براي پروژه دانشگاهيم به اين ويندوز احتياج دارم با تشكر از شما
سلام دوستان
من یه لپ تاپ دل 1520 دارم یه سی دی داره که روش نوشته drives and utiltis هست
این فکر کنم درایوهای لپ تاپ هست
من تونستم وب کم کارت صدا و مودم رو نصب کنم اما نتونستم گرافیک رو نصب کنم
ضمنا بلوتوث هم نمی دونم چطور فعال کنم
کمک ایها الناس
سلام
من يه لب تاب hp pavilion tx2000 تازه خريدم وال داخل پكينگش هيچ درايوري نيست داخل درايوهاشم هيچي نيست
الانم ويندوزش ويستا هست من ميخوام ويندوز اكس پي روش نصب كنم/اگه ميشه راهنماييم كنين درايوراشو واسه اكس پي از كجا گير بيارم يا دانلود كنم+از دوستان عزيزي كه وارد هستند تقاظها مي كنم كه در صورت امكان جواب منو بدين چون واقعا براي پروژه دانشگاهيم به اين ويندوز احتياج دارم
من ساكن مشهد هستم
با تشكر از راهنمايي شما
سلام به همگی و ممنونم از آقای REGISTERED USER
آقا مشکل dvd rom حل نشده هنوز
کمک کنید لطفا
این آیکن چیه؟؟
آیکن مربوطه میشه به اینکه درایورهای disable هستند ... یا پاک کنید یا uninstall و دوباره نصب کنید اگر مشکل باقی است
در ضمن درایورهای دانگرید سونی و اچ پی و دل به دفعات و در صفحه اول تاپیک توضیحات داده شد ... از من نخواهید کمکی در این زمینه به شما بکنم
موفق باشید
همیه این کارها را انجام دادم ولی دوباره همینجوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)