اون یکی که صداش یه کم نازک تره و آخر بازی نطق می کنه ملکه لوکاست هاست مثلا!فقط اون یکی فرار کرد که انشا... تو Gears Of War 2 اون رو هم میکشیم
اگه بمیره که داستان تمومه ولی گفتن بازی حالا حالا ها براش دنباله میاد!
اون یکی که صداش یه کم نازک تره و آخر بازی نطق می کنه ملکه لوکاست هاست مثلا!فقط اون یکی فرار کرد که انشا... تو Gears Of War 2 اون رو هم میکشیم
اگه بمیره که داستان تمومه ولی گفتن بازی حالا حالا ها براش دنباله میاد!
دوستان ، بالاخره بعد از ماهها من تونستم این بازی رو البته با سیستم جدیدم به انتها برسونم .
اگه می شه فقط بگید اون غول مرحله آخر رو روی قطار باید چه جوری کشت .
تا راه می رم و یه ذره تاریک می شه اون خفاشها حمله می کنن . همه جا هم که روشن نیست تا اونجا وایستم .
در پست های 299 و 300 جواب سوال شما داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ببخشید من یه جایی بازی گیر کردم
اونجایی که یه قوله عنکبوتی میاید بعد با تیر می زنمش هی میره عقب هی میره عقب اخرش یه جا وای می ایسته دیگه هر چقدر تیره دیگه بهش بزنم روش اثر نداره باید چه کار کنم کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟![]()
aشما دقیقا کجا گیر کردی اگه تو زیر زمین و بر روی سنگ هایی که روی مواد مذاب هستند گیر کردید.باید بزنین به نقطه های ضعیف شکمش.
اگه نه یه غول دیگه است تفنگ hammer of dawn رابیاورید همانی که از اسمان لیزر می زنه و بزنینش.
سلام
باید دو ست عزیز با اسلحه لیزی به طر فش نشونه بری و بعدش خود اسله از اسمون یه اشعه می چا پونه کارشو می سازه روش
باید قفل کنی تموم شد رفت اگه او ن اسلحه رو نداری همون دو رو برا بگرد پیدا می کنی .
من تو بازي gears of war مشكل دارمدكمه هاي home , f1 واسم پروفايل نميسازن با موسم هر چي روش كليك مي كنم نمي سازه .كمك كنيد.
![]()
مشکل پروفایل سازی در این بازی به خاطر نبود برنامه LIVE هست که در بعضی اوقات به همراه بازی ارائه نشده...
دریافت Games for Windows - LIVE Redistributable 1.2 از این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي فوق العاده كوتاهي بود
كمتر از12 ساعت به پايان رسيد
من انتظار داشتم طولاني تر باشه
ولي از همه نظر فوق العاده بود و حالا ميفهمم اون همه عنوان كه به اين بازي داده شد براي چي بود
اصولا من هنوز دليلي نمي بينم چرا ما خودمون ...............
هيچي ولش ..........
آقا كسي توتاريال چيزي پيدا نكرد واسه مپ ايديتورش ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)