قیمت روز براتون گرفتم نقل!!!
Inno 3d 290
BFG OC1 360
BFG OC2 380
MSI 320
گیگا فعلا نیست. منتظر نظر ویرجیل جون هستیم. به نظرت واسه گیگا صبر کنیم؟
قیمت روز براتون گرفتم نقل!!!
Inno 3d 290
BFG OC1 360
BFG OC2 380
MSI 320
گیگا فعلا نیست. منتظر نظر ویرجیل جون هستیم. به نظرت واسه گیگا صبر کنیم؟
آفرین برتو که اپ دیت هستی!قیمت روز براتون گرفتم نقل!!!
Inno 3d 290
BFG OC1 360
BFG OC2 380
MSI 320
این شد...
این کارت چی داره که 400 تومن پولش هست؟
کسی اطلاعاتی داره؟
راستی این عکس بالایی رو دیدم یه چیزی یادم اقتاد.
آقا من اصلا با قیافه این کارت هیننو حال نکردم. وقتی روشن هم میشه هینجوری بی روحه یا توش چراغ داره؟ (آخه فکر کنم تو یکی از Review هاش چراغ داشت.)
اینم اضافه کنید به لیست قیمت بالایی:
Inno 3d OC 320
ویرجیل جون نظر بده کدوم رو میپسندی؟
BFG که کاملا از رده خارجه ... ( با این قیمت میشه 8800GTS 512MB ) گرفت.
MSI با این قیمت خوبه ولی بهتر از همه همون Inno3d 8800GT است با قیمت 290. گیگابایت ارزش صبر کردن نداره...
می دونی قیمت EVGA 8800GT معمولی 350 تومان و EVGA 8800GT superclock هم 420 تومان هست!!!!
کارتی که یکسال گارانتی داره و بدون نام نشان هست خوب معلومه که قیمتش هم از همه کمتر هست.
تازه اورکلاک هم نیست......(inno3d)
سلام
این کارت جدید از sparkle هست به جز حافظه 1 گیگا بایتی فرق دیگری با نسخه مرجع نداره ، به نظر شما کارایش چه مقدار بیشتر از 512 این کارت هست.
مدل : SF-PX88GT1024D3-HP Cool-pipe 3
پردازنده گرافیک : NVIDIA GeForce 8800GT
فرکانس پردازنده : 600مگاهرتز
فرکانس حافظه : 1800 مگاهرتز
مقدار حافظه : 1024MB GDDR3
نوع رابط حافظه : 256بیت
فرکانس سایه زنی : 1500 مگاهرتز
گذرگاه : PCI-Express 2.0
سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال : 400 مگاهرتز
این هم حرفیه. اما خب اولا ایننو خیلی هم شناخته شدس. ثانیا 8800GT ها همشون از یه برد و یه رم و یه فن و یه ... استفاده میکنن.ثالثا فکر نکنم اصلا کارت گرافیکها بیشتر از 1 سال گارانتی داشته باشن. نه؟!؟!ی دونی قیمت EVGA 8800GT معمولی 350 تومان و EVGA 8800GT superclock هم 420 تومان هست!!!!
کارتی که یکسال گارانتی داره و بدون نام نشان هست خوب معلومه که قیمتش هم از همه کمتر هست.
تازه اورکلاک هم نیست......(inno3d)
(فقط امیدوارم نیای منو بکشی ویرجیل جون چون دارم احساس میکنم کمی تا قسمتی شر و ور نوشتم)
خب EVGA هم با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره !
به نظر من BFG یا EVGA توی ایران که کارتها با قیمت بالاتر عرضه میشن به درد یوزر معمولی نمی خوره. چون نیازی به این کارتها نداره و یه کارت معمولی با قیمت پایینتر هم براش همون کارایی رو داره.
Inno3d هم از نظر کیفیتی در سطح بالایی قرار داره و بی نام و نشان نیست.
تایید میشه!برند inno3D همیشه در سایتهای معتبر مورد بررسی قرار گرفته شده... فکر کنم شما قیمت رو نگاه کردی دیدی Evja و BFG گرون هستند پس بهترند!این طور نیست!خب EVGA هم با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره !
به نظر من BFG یا EVGA توی ایران که کارتها با قیمت بالاتر عرضه میشن به درد یوزر معمولی نمی خوره. چون نیازی به این کارتها نداره و یه کارت معمولی با قیمت پایینتر هم براش همون کارایی رو داره.
Inno3d هم از نظر کیفیتی در سطح بالایی قرار داره و بی نام و نشان نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)