می تونید مشخصات کامل یا لینکش رو در اختیارم بذارید ؟
با سپاس
می تونید مشخصات کامل یا لینکش رو در اختیارم بذارید ؟
با سپاس
لطفا اطلاعات غلط به کسی ندیدبهترین خنک کننده تو دنیا آبه چون بیشترین ظرفیت گرمایی رو داره
چون تو رادیاتور ماشین از اب استفاده میکنن دلیل نمیشه بهترین باشه.بهترین مایع خنک کننده همونهاییه که با قیمتهای گرون شرکتها عرضه میکنن.
گیگا بایت»
بررسی کامل به همراه تصاویر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترمال تیک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بخاید برای چیپست،رمو کارت گرافیک هم خنک کننده بذارید باید بودجتونو کمی بالاتر ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا اینجا چت روم نیست بلافاصله جواب بگیرید یه مقدار صبوری هم لازمه.
درود . .
چقدر باید بودجم رو بالاتر ببرم و اینکه چقدر در خنک کردن سایر قطعات تاثیر منفی خواهد داشت این اضافه سازی . . ؟
با سپاس ( راست توی اون لینکا گیج شدم لطفا یکیشو خودتون معرفی کنید ...)
Last edited by newomega; 07-09-2009 at 19:56.
اول بگو دقیقا برای کدام قطعاتت میخای؟ شاید نیاز بشه قطعاتشو جدا جدا بخری
تاثیری روی باقی قطعات نداره ولی اگه قطعاتی که میخای خنک کنی زیاد باشه باید از رایاتور های بزرگ دوفنه که تو خارج کیس نصب میشه استفاده کنی که سریعتر مایع خنک شه
Last edited by BLACK-BLACK; 07-09-2009 at 20:33.
درود . .
من در درجه ی اول برای سی پی یو می خوام !
بعدش اگه بشه چیسپست شمالی رو و حتی کارت دی وی بی و گرافیک و . . هم بهش وصل کرد که چه بهتر
با سپاس ( خلاصه یه چیزی می خوام بترکونه اما اگه خیلی تغاوت قیمت داشت همین که کارش درست باشه کافیه )
درود بر دوستان
شرمنده که یه چندوقتی نبودم چونکه شدید گرفتار این امتحانات میکروسافت بودم و هستم
بگذریم
این واتر کولرها برای رم و هارددیسک هم پیدا میشه توی تهرون ؟
اینجا که شرکتهای سازنده کیس ، یه سری کیس دادن بیرون که توشون رادیاتور و پمپ و یه سری شیلنگ و خرت و پرتهای واترکولر هم توش نصب شده ، خب اونکه 100% معلومه که به پای زالمن و ترمالتک نمیرسه ، ولی همچین بد هم نیست ، تا دلتون هم بخواد مایع خنک کننده رنگ و وارنگ اومده ، از آبی و سبز فسفری بگیر تا قرمز و آلبالویی و ... فعلا" که سبز فسفری خیلی طرفدار داره اونهم واسه اینه که یه هوا شب نما هستش ، قیمتها الان خوبه چونکه فروششون خیلی خوبه و رقابتها زیاده ، یه سری از شرکتهای سازده مادربرد هم میگن که حتما" باید از واتر کولر استفاده بشه روی بردشون ، مثل شرکت ایسوس که داره بردهای مخصوص گیمرهارو میزنه و توصیه میکنه که حتما" روی بردهای مینی ای تی ایکس هاش باید واترکولر نصب بشه برای اینکه بردها آورکلاک شده
منهم یه ASUS Rampage II Extreme Republic of Gamersگرفتم که توی دفترچه راهنمای واترکولرهای شرکت Swiftech رو پیشنهاد کرده به آدرسالان کم کم میخوان خنک کننده های هوایی ( فن - Air Cool System ) رو از دور خارج کنن چونکه هم سروصدا داره و هم گردوخاکی که روی مادربرد میچسبونه و کلا" توی این دوره ضررهاش بیشتر از منفعت هاشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا" اگه شما انگلیسیتون خوبه ، اگه 30 ثانیه اول این فیلمو ببینین میشنوین که گفته میشه باید از واترکولر استفاده کنین:
حالا منظورم این نیست که تبلیغ کنم که چی دارم ، نه ، منظورم اینه که زودباشین و دانش و آگاهیتونو بالا ببرین که از دنیا حداقل عقب نمونین که یه فن پر سروصدا و ارزون رو بهتون بندازن که کاراییش یک صدم واتر کولر هم نمیشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین و گرونترین فنهارو که میخوان تبلیغ کنن میکن خنک کنندگیش نزدیک واترکولره ، ....
خداییش داشتم فکر میکردم توی این مدتی که نبودم حتما" تاپیکم بسته شده ، الان میبینم که 40 تا صفحه شده و هنوزم زنده هستش ، خب دست اون دوستانی درد نکنه که بقیه رو راهنمایی کردن توی این مدت و دانششون رو با بقیه به شراکت گذاشتن
منهم اگه چیز جدیدی بدستم اومدش براتون مینویسم اینجا
با سپاس
بدرود
Inkareeeeeeeeee
درود . .
با من شروع کن و یه خنک کننده ی آبیه مشت بهم معرفی کن
با سپاس
ممنون اشتباهم رو تصحیح کردی
ولی حداقل از روغن موتور که بهتره![]()
برادر من کی به شما گفته که توی مخزن سیستم باید روغن موتور ریخت؟!(طرف مثل اینکه......)
احتمالن گفتن ضد یخ ماشین که اره اون رو میشه به هم اندازه خودش اب قاطیش کرد وبه عنوان مایع به کار برد ولی اصلا بازدهیش به اندازه شرکتیاش نیست.
سلام خدمت دوستان عزيز
من ميخواستم بدونم براي چيپ ست مادربرد مدل MSI K9neo V3 خنك كننده اي هست يا نه. آخه اين چيپ ست به اندازه موتور گازوئيلي داغ ميكنه كه دستو مي سوزونه.
ممنون ميشم يه خنك كننده براي اين چيپ ست گازوئيلي ما معرفي كنيد بي زحمت با قيمت
يا علي دمتون گرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)