تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 416 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله درست است قوی ترین تکنیک خدای ماه خونین است
    تا حالا فقط ایتاچی تونسته این کار رو بکنه
    البته برای مادارا مثل آب خوردنه
    من هم چیزی به فکرم نمیرسه که درباره اش بحث کنیم
    راستی انگار این عکس جدید هست تو هر سایتی میرم هست عرضش دیدن داره نگاه کنید:
    عکسش مطمئنن راستکی ناروتو جونم هوکاگه ست
    Last edited by jangel girl; 30-03-2008 at 19:31.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام حامد جان.

درمورد سوالتون:(تا اونجایی که من میدونم و طبق آمار به خدمتم رسیده)

قویترین تکنیک ماله خاندان اوچیهاست (که اسمش هم خدای ماه خنونین ) یا همون تسو کنومین هست !!!همونی که یک لحظه در دنیای مجازی به اندازه ی چند ماه یا شایدم سال میگذره و شخص استفاده کنند توانایی انجام هر کاری رو در اونجا داره که کاکاشی هم یکبار در این تکنیک ایتاچی گرفتار شده .......!!!

اوروچیمارو به احتمال 99 در صد دیگه مرده (اگه بخوای از رویه ضرب المثل قدیمی ها حساب کنیم:یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک و.......... )الان دیگه باید توسط ایتاچی کشته شده باشه )
    .
    .
    .
    حداقل اینطوری براش افتخاری که توسط ایتاچی کبیر کشته شده باشه!!!

درمورددادرا توسط خودش در جنگ ساسوکه کشته شد (چون دید که نمی تونه ساسوکه رو شکست بده و هر فنی میزنه توسط شارینگانش دفع میشه و برایه ساسوکه قابل پیشبینی هست و چون از قدیم می خواستش که ایتاچی رو شکست بده ولی خب یا تا حالا نتونسته و یا افتخار جنگیدن باهاش رو نداشته خواست تا با کشتن ساسوکه که برادر ایتاچی هست به آرزو هاش برسه و با منفجر کردن خودش که شبیه یه بمب اتم و به صورت قارچی شکل بود به زندگیش پایان داد در صورتی که ساسوکه زیاد زخمی نشد (تا اونجایی که یادم هست)
    .
    .
    .
    توبی :شارینگانش رو تو چند قسمت مانگا نشون داده ولی تا بحال یاد ندارم که ازش استفاده کرده باشه!!!
    اره اوروچی مارو نصفش مرد موقعی که به حالت مار شد گرفتار آتش سیاه ایتاچی شد تا اونجا که فهمیدم اما اون نصفه که توی کابوتو هست رو نمی دونم
    توبی تازه شارینگانشو فکر کنم نشون داد یا فقط کاکشی فهمید اخه ببینید شینو یک تکنیک مخفی زد و توبی بیرون اومد ازش و همه تعجب کردند بعدش انگار کاکاشی فهمید

اقای Genjo و بقیه دوستان انقدر گفتید در مورد چی بحث کنیم دارم کفری می شم اصلا هر چی دوست دارید والا هر چی می گیم یک سری توانشو ندارند مانگا فقط چند تایی هستیم می خونیم بحث شخصیت ها خیلی خوب بود خیلی ها جا زدند
    jangel girl جان خیلی ممنون از عکس منم داشتم این عکس اما کوچیک اما فکر کنم اگه واقعی باشه یه 2 سال دیگه بشه هووکاگه شایدم 4 سال والا تا الانش فکر کنم 4 سال شده ناروتو 2003 اومد یا 2004 ؟
    راستی یک سووال در مورد همین عکس البته فکر نکنم کسی بتونه جواب بده

دست چپ ناروتو رو ببینید یک طناب بسته شده انگار طلسم اگه کسی گفت که این طلسم برای چی هستش من جایزه می دم خودم فکر کنم جوابشو بلدم اما می خوام بدونم کیا مثل من فکر می کنند

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

اگه بخوای از حالت فلسفه ای به این موضوع نگاه کنی که این طناب سبزی که بسته نشون میده وقتی که هوکاگه شده متوجه این موضوع میشه که یا از پدر و یا مادر سید بوده !!!!.........
    .
    .
    .
    .

ولی شاید این رو بخاطر اینکه ساسوکه در آخر داستان کشته میشه و باعث پیروز شدن ناروتو و دهکده ی پنهان برگ شده .....هوکاگه ناروتو هم با بستن این طلسم همیشه ساسوکه رو در خاطرش داره
    .
    .
    .
    .
    و یا:می خواد نشون بده که این طلسم در آرنج ناروتو بسته شده و اگه دقت کنید میبینید که دقیقا با آرنج ساکورا همسان.....ولی قدشون یکی نیست ساکورا از لحاظ نژادی یکم مشکل داره و قدش از شکم به بالا زیاد رشد نکرده پس می خواد سوتی دادن خوده نقاش رو نشون بده ....در حالی که قدش جفتشون تقریبا هم اندازه ست !!!
    .
    .
    .

و یا:ممکنه از اون موقعه ای که هوکاگه شده یه حس عجیبی بهش میگه که تلافی این همه سال که ساکورا تورو مورد ضرب شتم قرار داده رو دربیآرخ...........ولی می خواد بگه دلش نمیاد
    .
    .
    .
    .
    و یا:این طلسم که سبز رنگ هم هست رو به نشانه احترام به جیرایا کبیر بسته
    .
    .
    .
    .
    و یا:برایه اینکه دست چپ ساکورا هم چیزی کشیدن ....و بدین ترتیب برایه خالی نبودنه عریضه طراح این نقاشی کشیده شده باشه
    .
    .
    .
    .
    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه تو قسمت 38 و 39 تو شیپون شکل پل را در تصاویر اول از کنار قوسی می بینید ولی وسط اش قوس پل غیب میشه .
    این دیگه چه مدلی است.
    اخرش هم که پل می خواد خراب شده شکل خرابه هاش حالت قوسی اصلا نداره .
    دقت کنید
    Last edited by zed2; 30-03-2008 at 22:42.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اره اوروچی مارو نصفش مرد موقعی که به حالت مار شد گرفتار آتش سیاه ایتاچی شد تا اونجا که فهمیدم اما اون نصفه که توی کابوتو هست رو نمی دونم
    توبی تازه شارینگانشو فکر کنم نشون داد یا فقط کاکشی فهمید اخه ببینید شینو یک تکنیک مخفی زد و توبی بیرون اومد ازش و همه تعجب کردند بعدش انگار کاکاشی فهمید

اقای Genjo و بقیه دوستان انقدر گفتید در مورد چی بحث کنیم دارم کفری می شم اصلا هر چی دوست دارید والا هر چی می گیم یک سری توانشو ندارند مانگا فقط چند تایی هستیم می خونیم بحث شخصیت ها خیلی خوب بود خیلی ها جا زدند
    jangel girl جان خیلی ممنون از عکس منم داشتم این عکس اما کوچیک اما فکر کنم اگه واقعی باشه یه 2 سال دیگه بشه هووکاگه شایدم 4 سال والا تا الانش فکر کنم 4 سال شده ناروتو 2003 اومد یا 2004 ؟
    راستی یک سووال در مورد همین عکس البته فکر نکنم کسی بتونه جواب بده

دست چپ ناروتو رو ببینید یک طناب بسته شده انگار طلسم اگه کسی گفت که این طلسم برای چی هستش من جایزه می دم خودم فکر کنم جوابشو بلدم اما می خوام بدونم کیا مثل من فکر می کنند
    اممممم
    شاید طلسم دوستی ابدیت است
    ولی خودت بگو ناروتو شبیه هوکاگه چهارم نشده . ساکورا هم عین هوکاگه پنجم (ناروتو بهش چی میگه
    شکل لباسشم شبیه اینو شده.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

اگه بخوای از حالت فلسفه ای به این موضوع نگاه کنی که این طناب سبزی که بسته نشون میده وقتی که هوکاگه شده متوجه این موضوع میشه که یا از پدر و یا مادر سید بوده !!!!.........
    .
    .
    .
    .

ولی شاید این رو بخاطر اینکه ساسوکه در آخر داستان کشته میشه و باعث پیروز شدن ناروتو و دهکده ی پنهان برگ شده .....هوکاگه ناروتو هم با بستن این طلسم همیشه ساسوکه رو در خاطرش داره
    .
    .
    .
    .
    و یا:می خواد نشون بده که این طلسم در آرنج ناروتو بسته شده و اگه دقت کنید میبینید که دقیقا با آرنج ساکورا همسان.....ولی قدشون یکی نیست ساکورا از لحاظ نژادی یکم مشکل داره و قدش از شکم به بالا زیاد رشد نکرده پس می خواد سوتی دادن خوده نقاش رو نشون بده ....در حالی که قدش جفتشون تقریبا هم اندازه ست !!!
    .
    .
    .

و یا:ممکنه از اون موقعه ای که هوکاگه شده یه حس عجیبی بهش میگه که تلافی این همه سال که ساکورا تورو مورد ضرب شتم قرار داده رو دربیآرخ...........ولی می خواد بگه دلش نمیاد
    .
    .
    .
    .
    و یا:این طلسم که سبز رنگ هم هست رو به نشانه احترام به جیرایا کبیر بسته
    .
    .
    .
    .
    و یا:برایه اینکه دست چپ ساکورا هم چیزی کشیدن ....و بدین ترتیب برایه خالی نبودنه عریضه طراح این نقاشی کشیده شده باشه
    .
    .
    .
    .
    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
    همه چیزو گفتی الا اصل کاریه اصلا این چیزایی که گفتی ربط زیادی به ناروتو نداره این طلسم برای اینه که چاکرا کیوبی برای هیچ موقعی فعال نشه و ناروتو فقط از چاکرا خودش استفاده کنه چون اگه ناروتو در اون زمان می خواست از چاکرا کیوبی استفاده کنه مطمئن هستم که دیگه 5 دم رد می کرد چون شاهد بودیم که ناروتو هر چه بزرگتر شد نیازش با چاکرا کیوبی بیشتر شد و در شیپودن می بینیم که همیشه از کمترین قدرت کیوبی استفاده می کنه تا اینکه به ماراحل ارتقا دم می رسه به همین دلیل این طلسم بسته حالا انشاللله معلوم می شه ناروتو به اینجا می رسه یا توهمه
    راستی اره شبیه هوکاگه چهارم اما خیلی خوشگل تر این چشماش به سمت بادومی رفته خیلی خوشم اومد ساکورا رو هم که در همون شیپودن بهش می گن سوناده دوم دیگه بزرگ هم می شه که دیگه می شه خود سوناده اما استعدادش فکر کنم از سوناده بیشتر باشه

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا رایان و آقا محمد خیلی خیلی ممنون که جواب دادین.

یعنی واقعا اون تکنیک ایتاچی قویترین تکنیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه این تکنیک غیر از شکنجه روحی افراد کار دیگه ای هم میکنه.یعنی کشندس؟؟؟؟؟پس چرا کاکاشی نمرد؟؟

به نظر من که مال کاکاشی قویتره چون سریع میکشه .

این طور که شما ها میگین انگار ساسوکه قویترین نینجای این داستان شده.نکنه رویین تن شده و ما خبر نداریم.

آقا محمد انیمه ناروتو 2002 اومده فکر کنم.

در مورد طنابم اگه به او عکس کناریش نگاه کنین میبینین که با فلش بهش اشاره کرده و نوشته (seal) که تو قسمت اول شیپودن وقتی که ناروتو داره با کیوبی حرف میزنه روی اون میله های زندانش همین کلمه (seal) رو نوشته و مانع عبور کیوبی میشه.

من میگم آخر داستان ساسوکه به دست ناوتو کشته میشه و ساکورا هم با ناروتو ازدواج میکنه و ناروتو هم هوکاگه میشه.
    ---------------------------------------
    ساسوکه تا حالا با کیا جنگیده و پیروز شده؟؟؟(بعد از کشتن اوروچیمارو)

از کابوتو تو مانگا هیچ خبری نیست؟؟؟

ناروتو تا حالا هیچ شخصیت مهمی رو شکست نداده؟؟؟(یعنی نکشته کسی رو)

شما ها چطور مانگا می خونین؟؟؟؟؟یعنی همتون انگلیسیتون خوفه؟؟؟؟؟؟؟

به من در مورد مانگا خوندن چه پیشنهادی میکنین؟؟؟(بخونم یا نه؟انیمه برام جذاب میشه یا نه؟)

دوستان فعلا بگین که به نظر شما آخر داستان چطوری تموم میشه؟؟؟

آقا رایان پیشنهاد خیلی خوبی دادن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

آقا رایان و آقا محمد خیلی خیلی ممنون که جواب دادین.

یعنی واقعا اون تکنیک ایتاچی قویترین تکنیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه این تکنیک غیر از شکنجه روحی افراد کار دیگه ای هم میکنه.یعنی کشندس؟؟؟؟؟پس چرا کاکاشی نمرد؟؟

به نظر من که مال کاکاشی قویتره چون سریع میکشه .

این طور که شما ها میگین انگار ساسوکه قویترین نینجای این داستان شده.نکنه رویین تن شده و ما خبر نداریم.

آقا محمد انیمه ناروتو 2002 اومده فکر کنم.

در مورد طنابم اگه به او عکس کناریش نگاه کنین میبینین که با فلش بهش اشاره کرده و نوشته (seal) که تو قسمت اول شیپودن وقتی که ناروتو داره با کیوبی حرف میزنه روی اون میله های زندانش همین کلمه (seal) رو نوشته و مانع عبور کیوبی میشه.

من میگم آخر داستان ساسوکه به دست ناوتو کشته میشه و ساکورا هم با ناروتو ازدواج میکنه و ناروتو هم هوکاگه میشه.
    ---------------------------------------
    ساسوکه تا حالا با کیا جنگیده و پیروز شده؟؟؟(بعد از کشتن اوروچیمارو)

از کابوتو تو مانگا هیچ خبری نیست؟؟؟

ناروتو تا حالا هیچ شخصیت مهمی رو شکست نداده؟؟؟(یعنی نکشته کسی رو)

شما ها چطور مانگا می خونین؟؟؟؟؟یعنی همتون انگلیسیتون خوفه؟؟؟؟؟؟؟

به من در مورد مانگا خوندن چه پیشنهادی میکنین؟؟؟(بخونم یا نه؟انیمه برام جذاب میشه یا نه؟)

دوستان فعلا بگین که به نظر شما آخر داستان چطوری تموم میشه؟؟؟

آقا رایان پیشنهاد خیلی خوبی دادن.
    مشالله به روده چه قدر سوال ببین همین موتنم بگم بشین مانگا رو بگیر و فقط شکلی ببین اصلا نخون انگلیسی هاشو از همون تصاویر هم می شه فهمید در مورد اون طناب هم فکر کنم نظر من ز همه بهتره اما فکر نکنم ناروتو ساسوکه رو بکشه نگران نباشید ساسوکه من همیشه در خدمت هستش انشالله خوب می شه

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

محمد جان:البته اون هم ممکنه ولی چون نوشته بود Seal و به معنایه طلسم هست اصلا یادم نبود که اول داستان هم یه چیزی به همین عنوان رو دروازه ای که کیوبی نگه داری میشه زده بودن! (ولی احتمال اینکه سید باشه خیلی بیشتر از این حرفاست )
    .
    .
    .
    .

حامد:خواهش می کنم
    .
    .
    .
    .

و اما در مورد خوندن مانگا:بنظر من با این تفاسیر که انیمه ناروتو خیلی دیر تر از مانگاش میاد و برایه من خوندن جلوتر داستان بیشتر از داستانی که 20 دقیقه یا فوقش 40 باشه و هر هفته و گاها هر دوهفته یک بار بیاد بیشتر فاز میده

.
    .
    من هم از شکلاش نگاه می کنم و هم تا اونجایی که بتونم از متنش استفاده می کنم(بعضی موقعه ها دیالوگ های خیلی قشنگی رو می نویسند )
    .
    .
    .
    فکر کنم آخر داستان ساسوکه به شدت زخمی میشه تا جایی که داره نفس های اخرش رو میزنه و ناروتو برایه کمک به ساسوکه نهایت تلاشش رو می کنه ولی موفق نمیشه خلاصه ساسوکه جفت چشاش رو برایه مقابله با مادارا و توبی و یا همون لیدر آکاتسوکی به ناروتو میده که باعث برنده شدن کاراکتر های + انیمه میشه
    .
    .
    .
    چون بدون شک بدون داشتن شارینگان نمی تونند با مادارا یا توبی بجنگن .....و ناروتو به احتمال زیاد با هیناتا ازدواج می کنه چون باعث به وجود آمدن یک نژاد جدید در کونوهاما میشه
    .
    .
    دقیقا مثله قوم اوچیها که با ازدواج جدشون (الان اسمش رو در خاطرم نیست) با یکی از بیاگوکانی ها
    .
    .
    .
    خلاصه اینکه باید ته داستان یکم گریه داشته باشه(همه چی به خوبی و خوشی تموم شه مدت کثیری در خاطره ها باقی نمی مونه ) ..............
    .
    .
    .
    پس نتیجه میگیرم که ساسوکه باید حتما بمیره (چون ایتاچی رو کشته)

پاورقی:کل این تفاسیر یه طرف اون قسمت کشته شدنه ساسوکه یه طرف دیگه .....اصلا هم از رویه تعصب به این ماجرا نگاه نکردم
    Last edited by Genjo; 31-03-2008 at 12:08.

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

به نظر من هم اون طناب بدون شک برای مهار کردن کیوبی بسته شده ولی نه به این معنا که ناروتو نتونه از چاکرای کیوبی استفاده کنه چون ناروتو بدون کیوبی قدرت چندانی نداره
    در مورده پایان داستان هم باید بگم معمولا این جور انیمه ها با پایانی خوب و بیننده پسند تموم میشن مخصوصا وقی که اکثر بیننده های اون نوجوان باشن برای همین من بعید میدونم ساسوکه کشته بشه چون اون یکی از پر ترفدارترین کارکترهای این انیمه هسته در نتیجه برای جلب رضایت ترفداران ساسوکه کمی بعید میدونم سازندگان این انیمه گزینه مرگ رو برای ساسوکه در نظر داشته باشن البته این موضع کاملا به دیدگاه سازندگان این اثر بستگی داره شاید اونها جور دیگه به قضیه نگاه کنن و پایانی همراه با مرگ برای ساسوکه در نظر گرفته باشن در مورده سایره کارکترهای اصلی هم باید بگم که کاملا روشنه چی میشه اگه بخوام پایان کاره اونها رو در دو کلمه خلاصه کنم باید بگم (( فیلم هندی ))
    در مورده اینکه کدوم تکنیک از همه قویتره باید بگم این بستگی به لوله ( level ) هر تکنیک داره برای همین نمیشه نظر دقیقی در این مورد ارائه کرد اما بین قابلییت ها و صلاح ها به نظره من بهترین قابلییتی که یک نینجا میتونه داشته باشه چیزی نیست جز شارینگان هرچند که همین هم حدود و لول های مختلف داره
    در هر حال اگه بخوام بگم قویترین تکنیک کدومه باید به تکنیکه ---- جوتسو ناروتو اشاره کنم به جان خودم از این قویتر دیگه وجود نداره باید یادتو باشه که چتور توی قسمتهای اولیه داستان ناروتو با همین تکنیک هوکاگه سوم رو کله پا کرد
    Last edited by vahaab; 31-03-2008 at 16:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •