خواهش می کنم...
خیلی راحت می شه باحاش دریبل کرد ....
خواهش می کنم...
خیلی راحت می شه باحاش دریبل کرد ....
متشکرم از راهنمایی شما
از کلید های ترکیبی هم استفاده کن ....
الان درست یادم نیست ...
مثلا از C استفاده کن ...
باید یه حالی به این تاپیک داد
امکان داره یکی بگه چه جوری توی لیگ میشه بازیکن خرید؟(تعجب نکنید که دخترم)
تو لیگ میشه با بازیکن قرار داد بست بعد در روز اول نقل و انتقالها بازیکن میاد تو تیمت.
الآن فصل تموم شده و بازیکنان رفتن به تعطیلات.می خوام بدونم بعد از برگشت از تعطیلات چقدر زمان برای آماده سازی بازیکنان برای شروع فصل دارم؟
بعد می خوام بدونم چه تمریناتی برای دروازه بان،دفاع،میانه،حمله خوبه؟
سوال دیگه اینکه شما موقع بازی به سیستم حریف دقت می کنید و سیستم خودتون رو بر اون اساس تغییر میدین؟یا اینکه با یک سیستم خاص بازی می کنید؟تغییر مدام سیستم روی کار بازیکنان تاثیر منفی نمی ذاره؟
در ضمن من تازه اینجا رو پیدا کردم من بعد زیاد سوال می پرسم.
Last edited by keshish; 19-05-2008 at 13:26.
در رابطه با تعطیلات اخر فصل هم من هنوز 20 روز دیگه تا پایان فصل دارم و نمیدونم
من با توجه به سیستم حریف سیستم عوض میکنم
حدود نصف تیم ها با 3 دفاع کار میکنن و این برای من عالی هستش و می تونم از جناهین و تو زد حمله ها خیلی موثر باشم واز 1-3-2-4 یا همون 3-3-4 در حمله استفاده میکنم ولی مقابل تیم های 4 دفاعه مشکل دارم و با دو مهاجم و استفاده از عمق دفاع کار می کنم
ولی در کل باید به انالیز قبل از بازی که کمک مربی میده توجه کرد و جلوی بازیکن های شوت زن حریف رو گرفت .
اگه نظری داری بگو
به نظر سیستم خیلی خوبه برای مقابله با شیوه سه دفاعه است اما میانه میدان رو از دست نمی دی؟
منظورت از استفاده از عمق یعنی چی؟چطور به بازیکنا می گی از عمق دفاع حمله کنن؟
بستگی به لیگی که توشی داره از 1 ماه هست تا حدود 2 ماه ...
برای ترکیب هم بگم اوول به بازیکنای خودم نگاه می کنم هم از نظر امادگی هم از نظر انرزی بعد یه ترکیب درست می کنم که به نظر خودم بهترین بازده رو داره ... بیشتر اوقات هم نتیجه می گیره ... برای ذخیره ها هم کسایی رو می زارم که بتونم باهاشون ترکیب رو حجومی کنم برای مواقعی که نتیجه نگرفتم ....
من بیشتر با 4 تا دفاع بازی می کنم ... بعد هم از Rw و Lw هم خوشم می اد ولی باز هم بستگی به مهره هایی داره که دارم ....
اگه دروازه بانم خوب باشه بازییه کاملا حجومیی ارائه می کنم ...
و اگر نیمه ی اوول نتیجه نگرفتم باتمام قدرت حجومی ادامه می دم که بریم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)