باسلام
من تازه بازي Fifa08 رو گرفتم و تا حالا بازي فوتبالي با Pc نزدم دوستان لطف كنن تا اونجايي كه مزاحمتي براشون نيست در مورد نحوه بازي من رو راهنمايي كنن .اگه لطف كنين وبگين كه چطور مي تونم تمرين كنم تا دستم را بيفته ممنون مي شم .![]()
باسلام
من تازه بازي Fifa08 رو گرفتم و تا حالا بازي فوتبالي با Pc نزدم دوستان لطف كنن تا اونجايي كه مزاحمتي براشون نيست در مورد نحوه بازي من رو راهنمايي كنن .اگه لطف كنين وبگين كه چطور مي تونم تمرين كنم تا دستم را بيفته ممنون مي شم .![]()
Last edited by coopro; 01-11-2007 at 00:28.
عزيزم با مني.كدوما رو ميگي؟!
سلام دوست عزيز
من تازه 6 ساعت بازي رو گرفتم منظورم از راهنمايي تمرين ضربه كاشته وشوت و در كل اجراي تاكتيك بازي در يه محيط تمرينيه ( بدون حريفه).آخه من اين قابليت رو تو پلي استيشن ديده بودم .![]()
آقایون این fifa 08 بالاخره چندتا cd هست؟
میرم توو بازار میگن 5تا، سایت p30world داره 3تا میده!! چه چیزایی کم و زیاد دارن؟
6 تا باید باشه.نمیدونم 3 تاش چجوریه حتما سر و تهش رو زده(شایدم خیلی فشرده شده اما از حالت معمول در اومد..)
نمیشه.اونا ماله نسخه نسل بعد بازیه نه pc.منم تو کف موندم
من تازه بازي Fifa08 رو گرفتم و تا حالا بازي فوتبالي با Pc نزدم دوستان لطف كنن تا اونجايي كه مزاحمتي براشون نيست در مورد نحوه بازي من رو راهنمايي كنن .اگه لطف كنين وبگين كه چطور مي تونم تمرين كنم تا دستم را بيفته ممنون مي شمکاشته ها رو کم پر کن.کات هم بده(با گرفتن جهات مختلف)سلام دوست عزيز
من تازه 6 ساعت بازي رو گرفتم منظورم از راهنمايي تمرين ضربه كاشته وشوت و در كل اجراي تاكتيك بازي در يه محيط تمرينيه ( بدون حريفه).آخه من اين قابليت رو تو پلي استيشن ديده بودم
شوتم که معلومه...
تاکتیکشم به خودت بستگی داره.اگر سعی کنی با پاس کاری و حرکت تو عمق بری بهتر از اینه که از جناحین برای سانتر بری.بازم به خود بر میگرده...
حرکات تکنیکیش با C و shift هستش.آقا توي Pc چه جوري مي شود دريبل زد ؟؟؟ لطفا
shift+up و shift+down اگه این دو تایی که گفتم پشت سر هم انجام بدی دریبل میزنه.من فقط همین نوعش رو بلدم.
برو تو game modes بعدش practice mode بعد تیمت رو انتخاب میکنیو می ری تو بازی بعدش بعدش از قسمتباسلام
practice typeگزینه ی free practice رو انتخاب میکنی بعدش پایین همون قسمت می تو تعداد نفرات حریف رو هم مشخص کنی.
بهتر از این نمی تو نستم توضیح بدم!!!!!!!!
هر چنتا که شرکتی پخش میکنه حال کنه!!!!!!آقایون این fifa 08 بالاخره چندتا cd هست؟
میرم توو بازار میگن 5تا، سایت p30world داره 3تا میده!! چه چیزایی کم و زیاد دارن؟
هیچ فرقی باهم ندارن. فقط برای اینه که پول بیشتر بگیرن.
من که گرفتم 4 تا بود.
Last edited by Masoud King; 01-11-2007 at 14:39.
وای عجب قضیه ای شده![]()
![]()
هر کی از یه زاویه ای به قضیه نگا کرده بستگی داره شما از چه زاویه ای به قضیه نیگا کنین![]()
من هم 5 تا Cd شو گرفتم هم 3 تایی رودو تاش هم عین همه!
جدی میگم
خودم هم کف کردم
یارو 1 گیگ رو زده رو یه Cd
اخرالزمان که میگن همینه ها![]()
[quote=Amin_Asterix;1770573]6
نمیشه.اونا ماله نسخه نسل بعد بازیه نه pc.منم تو کف موندم
quote]
چرا نمیشه . خیلی قشنگم می شه . هر چه تو next gem می تونی اجرا کنی تو pc هم می تونی اجرا کنی. دکمه ی مربوط به دریبل هم shift است
من الان چند تا دریبل سیو می کنم و بعد اپلود می کنم تا ببینید می شه یا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)