سلام خسته نباشی دستت درد نکنه کارت خیلی خوب بود
به امید کتابخوانی بیشتر در میان جوانان![]()
سلام خسته نباشی دستت درد نکنه کارت خیلی خوب بود
به امید کتابخوانی بیشتر در میان جوانان![]()
سلام به همه ی رفقایی که اینجا رو پر از کتاب کردن. بعد از مدتها اومدم تو انجمن یه سری بزنم.
خوشحالم که این قدر به کتاب خونی اهمیت میدین.
فقط یه خواهش! درسته که خیلی از جاهای دیگه هم دارن همین کارو میکنن و کتاب جاوا واسه دانلود میزارن اما بچه های پی سی ورلد اینقدر تعصب دارن که کتاباشون رو هم از همین جا بردارن و بخونن. شرمنده که دیگه کتاب واسه دانلود نمیزارم. مدت خیلی زیادیه که نمیتونم به کارای جانبی بپردازم.
کتابی که تقدیم حضورتون می کنم متن کامل 52 سخنرانی از دکتر الهه قمشه ایی می باشد این کتاب رو از PDF تبدیل کردم اگه اشکالاتی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید ضمنا تشکر از دوستانی که زحمت تبدیل این کتابها رو می کشن فراموش نشه تا باعث فعالیت بیشتر دوستانمون تو تبدیل کتاب ورونق بیشتر کتاب خونی بین جوانان عزیز بشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ka2; 29-05-2008 at 01:13.
دوستان سعي كنيد كتابهايي را كه ميذاريد توسط جديدترين ورژن (نسخه) پرنيان درست شده باشه اينطوري بهتر رو گوشي لود ميشه.
دوستان کتابی که تقدیم حضورتون می کنم کتابی از عارف بزرگ اوشو فکر کنم نیاز به معرفی اوشو نباشه اونهایی که طرفدارشن امیدوارم از این کتاب لذت ببرن .
شعار اصلي اوشو اين است يك قانون تنها در دنيا وجود دارد و آن اينكه هيچ قانوني وجود ندارد .
يوگا براي هزاره ي جديد
دوستان این کتاب یک کتاب تاریخی بسیار زیبا در مورد خوشگذرانی پادشاهان اغلب قاجاری ایران و شرایط حرمسرا های انها می باشد که با خواندن این کتاب متوجه قسمتی از دلایل از دست دادن قسمتهایی از ایران به خاطر عیاشی این پادشاهانمان خواهیم بود امیدوارم لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
k2 عزیز متشکر .
کتاب های خوبی گزاشتی.
جلال آل احمد -> مدير مدرسه
Last edited by Hamed-Beckham; 01-06-2008 at 22:18.
جلال آل احمد -> داستان زنان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)