امتیاز اقا امید ثبت می شه
اما ممکنه با نظر رییس کمیته انضباطی تغییر کنه
شایدم هم بخشیده بشه
امتیاز اقا امید ثبت می شه
شایدم هم بخشیده بشه
خیلی سخت بود از کجا تونستین ؟!؟!؟!این دوستان درست جواب دادن
Omid.k- Fate2646
من که خودمم نفهمیدم : دی !
این یه بار مشکلی نداره ولی دوستان خواهشا سعی کنید که تقلب نکنید !امتیاز اقا امید ثبت می شه
شایدم هم بخشیده بشه
چون اینطوری دیگه مسابقه اصلا حال نمیده .
دیگه خودتون و خدای خودتون !
موفق باشید![]()
عکس های مسابقه 9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از روی اون عکس دختره با اون گردنبندش فهمیدم چون روی جلد خود بازی هم عکس دخترس . میخواستم بازیرو اون موقع که اومده بود بخرم خیلیم دودل بودم بخاطر همین قیافش تو ذهنم مونده بود و گرنه خودم بازی نکرده بدومش
اینم از اون حرفا بود دیگه .... خوب آدم از دوست و آشنا میپرسه ....این یه بار مشکلی نداره ولی دوستان خواهشا سعی کنید که تقلب نکنید !
چون اینطوری دیگه مسابقه اصلا حال نمیده .
دیگه خودتون و خدای خودتون !
موفق باشید
مثل خواستگاری میمونه ... میری تحقیق میکنی ... پرس و جو میکنی و .... اینا : دی
نمیدونم جست و جو کردن برای فهمیدن جواب مگه بده ...
به هر حال این مسابقه ها برای همین چیزاس که یه چیزی یاد بگیری یا دوستی پیدا کنی ... یا اطلاعاتی در مورد بازی خاصی پیدا کنی ... یا چند تا سایت رو بالا پایین کنی و به اطلاعاتت افزوده بشه دیگه
وگرنه که کلا فایده ای جز کل کل نخواهد داشت که ....
نخیر جناب .
اگه یه نگاهی به پست اول همین تاپیک بندازی متوجه میشی .
اول خرداد که مسابقه تموم بشه ، میتونید ثبت نام کنید .
اینم واسه اطلاع دوستان بگم که در طول خرداد ماه مسابقه برگزار نمیشه .
چون بیشتر دوستان امتحان دارن .
از اول تیر دوره ی دوم شروع میشه .
بازم اگه سئوالی بود همینجا مطرح کنید .
خوبه ما که با اینکه ثبت نام کردیم به جز 2-3 مورد نتونستیم بقیه رو شرکت کنیم حداقل دوره دوم میتونیم چون بعد از درس هستند ما هم خونیه ایم
من از تیر امتحانام شروع میشه.فک کنم بقیه کسایی که تو دانشگاهن هم اول تیر امتحان داشته باشناز اول تیر دوره ی دوم شروع میشه
یه پیشنهاد برای سری بعدی مسابقه دارم :
مسابقات در چند دور و چند گروه برگذار بشه تو هر گروه که مسابقاتشون به صورت موازی یا دنباله هم هست یه سری محدود شرکت کنند و در هر گروه یه امتیاز کف گذاشته بشه کسانی که نتونستند این امتیاز min رو کسب کنند به دور بعدی صعود نمیکنند (این برای اینکه کسانی که از کورس نفرات اول جا میمونن یه انگیزه ای برای ادامه داشته باشن و مسابقه فقط بین 6 یا 7 نفر نشه )مسابقات گروه هااز لحاظ زمانی متفاوت باشه مثلا یه گروه برای کسایی که هر روز میان اینجا و هر روز مسابقه بدن ویه گروه برای کسانی که هر 2 یا3 روز به اینجا میتونن سر بزنن ( هر کسی در گروهی که میتونه ثبت نام میکنه )و حتی گروههایی که یک یاحداکثر دو هفته دیر تر مسابقاتشون شروع میشه (نه یه ماه همه بمونن توکف برای مسابقه بین 7 نفر ادم )و در اخر یه مسابقه سخت و داغ بین افرادی که تونستن از این گروه ها صعود کنن .
این کلیات پیشنهاد من بود حالا اگر کسی باهاش موافق بود در موردجزئیاتم میشه بحث کرد . شما با برگذاری این سری مسابقه تونستید این نوع مسابقرو هدفمند کنین اما یه سری ضعفم داره که من به چندتایی اشاره کردم
پیشنهاد بدی نیست .
ولی به نظرم گروه ها جدا نشه بهتره .
چون اینطوری ، هم کار گروه بندی سخت میشه ، هم عکس گذاشتن و .....
ببینید من اول میخواستم مسابقات طوری باشه که دوره ها به هم مرتبط باشه .
مثلا امتیاز های دوره ی اول رو تو دوره ی دوم هم تاثیر بدیم .
ولی دیدم اینطوری شاید بعضیا نتونند یه دوره بیان یا یادشون بره ثبت نام کنند .
واسه همین اینطور قانونی نذاشتم .
مثلا شما دوره ی بعد شرکت نکنی واستون مشکلی پیش نمیاد .
یا میتونی ثبت نام کنی و از وسط های مسابقه ادامه بدی .
یا میتونیم یه نظرسنجی بین دوستان راه بندازیم که تیر ماه مسابقه داشته باشیم یا نه .
اگه جمعیت گفتن نه ، از مرداد شروع میکنیم .
منتظر نظرات شرکت کنندگان عزیز هستیم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)