تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 76 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از یه مدت طولانی باز هم سلام
    چه خبرا (حسابی دارین درس میخورین)
    امروز المپیاد بسیج بود
    اومدم بپرسم که ممکنه هرکس که امتحان داده درصد خودش وبالاترین در صدی رو که میشناسه بگه تا از سطح این امتحان و بچه ها یه ارزیابی داشته باشیم
    موفق باشید خدانگهدار
    خیلی خراب کردم... 35-40 میزنم...

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلااااااام

با اجازتون می خوام چند تا سوال بپرسم ....

1. می شه یه توضیح کوچولو درباره «ستاره لرزه » بدین؟
    2. چه مدت طول می کشد تا نور از نقطه ای واقع بر لبه خارجی کاهکشان به لبه ی مقابل آن برسد ؟

3. چه عاملی احتمالا تاثیر داشته است تا کهکشان یه صورت یک منظومه پهن شده در آید ؟

4.ناظر اتفاقی چه مدرکی در اختیار دارد که بگوید کهکشان راه شیری صرفا به صورت کره ای نیست که مارا احاطه کرده باشد .

5. جوابه اینو شک دارم ...> چرا تصویر رادیویی کهکشان کاملتر از تصویر نوری آن است ؟

6. چه شواهد غیر مستقیمی در اختیار داریم که می گوییم کهکشان راه شیر ی" تاج " ( ناپیدای ) بسیار پرجرمی دارد ؟؟؟
    ( برا جوابه این سوال نمی تونیم بگیم به خاطره اثر گرانشی که بر حرکت ستاره ها میزاره ؟؟؟)

7.میشه یه خواهش کنم ؟؟؟
    > اگه کسی می دونه کدوم فصلایی از " نجوم به زبان ساده " رو لازم نیست بعد از دینامیکی بخونم بهم بگه ! ( به خدا فقط یه هفته وخت دارم یه دور همشو بخونم اصلا هم وخت ندارم یه نگاه کنم ببینم کدومارو تو دینامیکی خوندم ........ (اگه لطف کنین بگین ممنون می شم ))... ؟؟؟

8. چگالی یک کوتوله سفید , یک ستاره نوترونی و یک سیاه چاله را باهم مقایسه کنید .

( من فقط اینو می دونم که چگالی سیاه چاله از ستاره نوترونی و ستاره نوترونی از یه کوتوله سفید بیش تر هست . )

9. می شه مزدوج حقیقی رو هم برام تعریف کنین ؟؟

10 . دو فصله آخره دینامیکی خیلی مهمه ؟؟؟

ممنون ...

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام پرنیان جان

1.در تپ اختر ها زمانی که سوخت کاهش پیدا می کند و حجم ستاره کم می شود به دلیل کاهش شعاع و افزایش سرعت زاویه ای ستاره می بینیم که اهنگ چرخش افزایش پیدا کرده است.همانطور که می دانیم تپیدن این نوع ستاره در دوره هایی معین نشان از چرخش انهاست.براین اساس به دلیل افزایش اهنگ دوره های تاپش احتمال می رود که ستاره به اخر عمر خود رسیده باشد ...

2.کهکشان راه شیری؟..... صفحه 501 شکل( 15_6)...... 110 سال نوری

3.چرخش تنها عاملی است که احتمال می رود باعث پهن شدن کهکشان شود.

4.می توان با مشاهده میزان پخش بودن ستاره در مناطق مختلف اسمان و همچنین بررسی فواصل انها به این نکته رسید که کهکشان راه شیری در بعضی از مناطق که همچون کمربندی کل اسمان را احاطه کرده دارای جرم زیاد بوده و در بعقیه مناطق جرم ها پخش شده است... توزیع جرم در اسمان بهترین دلیل است که نشان می دهد کهکشان راه شیری باید به صورت قرصی شکل باشد.

5.به دلیل اینکه خط دید ما نسبت به قرص کهکشان در یک راستاست ما نمی توانیم با رصد های نوری تشخیص دهیم که مثلا فلان ستاره در چه فاصله ای از ما قرار گرفته و در نتیجه در حدس شکل احتمالی کهکشان دچار اشتباه می شویم.... ولی با رصد رادیویی و اثرات دوپلر مشاهده شده در انها می توان به راحتی به بازو دار بودن کهکشان و شکل تقریبی به راحتی رسید.

6. جوابت درسته... اثر گرانشی که بر روی ستاره ها اون هم ستاره های بیرونی کهکشان که می زاره که اون اثر هم باعث چرخش بیش از از حد انتظار نسبت به ستاره های درونی می شه می تونه تنها عامل وجود تاج باشه.

7.دوستان بهتر از ما می دونن....البته به نظر من پرنیان جان شما حتی شده به صورت روزنامه وار هم به صفحات کتاب نگاه کنید خیلی بهتر از اصلا بی خیال شدن انهاست..... خودتون هم با کمی خواندن متوجه خواهید شد که بعضی از مطالب را قبلا خوانده اید و به راحتی می توانید از انها بگذرید....

8.صفحه 494 جدول( 14_2).... در قسمت ایده های مهم هم مقایسه خوبی انجام گرفته است...

9.همه مزدوج هایی که واقعا ستاره های انها بر هم اثر گرانشی داشته باشند و تنها هم خط شدن دو ستاره باعث کنار هم قرار گرفتن انها در اسمان نشود را مزدوج حقیقی می گویند.... مثل مزدوج بصری. مزدوج گرفتی. مزدوج نجومی و....

10.پرنیان جان چی رو توی این دنیا دیدی که مهم نباشه؟؟؟!!!..... من به نظر خودم فصل اخر زیاد مهم نیست ولی فصل کیهان شناسی نجوم دینامیکی مهمه...

داره خودمونی میشه azerdimah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    به بالای سرتون نگاه کنید من اینجا هستم

پيش فرض

خیلی خراب کردم... 35-40 میزنم...
    اینی که گفتی از 100 هست یا از 40؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض Thanks a Miiilllliiiion Dear Morteza

سلام

ممنون که جواب دادین ...

البته به نظر من پرنیان جان شما حتی شده به صورت روزنامه وار هم به صفحات کتاب نگاه کنید خیلی بهتر از اصلا بی خیال شدن انهاست..... خودتون هم با کمی خواندن متوجه خواهید شد که بعضی از مطالب را قبلا خوانده اید و به راحتی می توانید از انها بگذرید...
    چشم ! می خونم ! ولی من فعلا این یه ماهیو اصلا وقت ندارم که همشو بخونم فعلا باید یه قسمتایی رو بخونم ...بی خیال ..یه کاریش می کنم

خیلی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرخش تنها عاملی است که احتمال می رود باعث پهن شدن کهکشان شود.
    یه علت دیگه هم شنیدم: به دلیل طرز پراکندگی امواج گرانشی...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

6 سلااااااااااام ... من باز اومدم

سلام
    امیدوارم حاله همگی خوبه خوب باشه

چند تا سوال دارم میشه کمک کنین ؟

1. رویدادهای زیر مربوط به کدام دورانهای تاریخی ستاره شناسی است ؟

*.ساخت رصد خانه ی مراغه

*. اخترا تلسکوپ نیوتنی ( فک کنم اسمش همسن باشه )

2.محاسبه کنید که مقدار حد رش برای قمر زمین ماه چهقدر است ؟

3. سه ویژگی مهم کوتوله های سفید را بنویسدی و نمونه ای نام ببرید .

4.شهابسنگها ارزش علمی زیادی دارند دلایل آن را بنویسید . ( یه چیزایی می دونم ولی اگه زحمت نیست بگین )

5. سحابی M42 تو کدوم صورت فلکی هست ؟

*.کهکشان آندرومدا چهطوری ؟ تو صورت فلکی آندرومدا هست ؟؟
    یه سواله دیگه .مرکز کهکشان راه شیری تو صورت فلکی قوس هست دیگه ؟

AlL ThE BesT

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام پرنیان جان.

یکم امشب حس نوشتن نیست.... معذرت میخوام به همه سوالاتت جواب ندادم.

5. سحابی m42 در صورت فلکی جبار قرار داره.... دقیقا این سحابی و سحابی کم نورتر دیگه و ستاره ای شمشیر جبار رو می سازند.

کهکشان اندرومدا هم در صورت فلکی اندرو مدا وجود داره.

مرکز کهکشان راه شیری هم تو صورت فلکی قوسه.

ببخشید .

ممنون.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

آخی ! می خواین برین ؟؟؟ حالا چرا اینقد زیاد ؟
    دلمون تنگ میشه براتون

از تمامه کمکایی هم که تو این مدت کردین بهم واقعا ممنونم ....

خیییییییلیییییییییییی خیییییییییییییییلیییییییی ییییییی ممنون ...

براتون آرزوی موفقیت می کنم

مجبورم که یه مدت نباشم . بالاخره المپیادی هستیم ... مشق هام رو هم خیلی وقته ننوشتم ... باید برم بنویسم !!

من کاری نکردم . فقط شما خودتون خواستید تا به خودتون کمک کنید و موفق هم شدید . خواستن توانستن است !

آخ ! یادم رفت خبره خوبمو بگم ...

منم دیگه از هفته ی دیگه کاملا محو می شم ... تو این یه ماهی که نیستم یه نفسه راحتی می کشین ...( البته شاید اون وسطا بیام بهتون ضده حال بزنم ازتون سوال بپرسمااا )

امیدوارم همتون به هر چیزی که دوس داری برسین ... برا همتون آرزوی موفقیت می کنم ... از همگی هم خیلی خیلی ممنونم تو این مدت خیلی اذییتتون کردم شما هم خیلی لطف کردین بهم به سولام جواب دادین

شما هم می خوای یه ماه غیب بشی ... حتما برای امتحانات میان ترم .

موفق باشید .

ایناصلان ما اصلی ها رو نمی خونه می ره سراغ فرعی .
    آخه اینها برای مرحل اول نیازینیست که .. ین که می گی شاید یه سوال تو مرحله ی سوم ازش بیاد !!

ما به جهانی می اندیشیم...

ایناصلان ما اصلی ها رو نمی خونه می ره سراغ فرعی .

اصلی ها خورده شده...

من هم میروم... خرخونی!

!!!!!

اصلان جان دیروز تولد بود فکر کنم ... دلم نیومد بهت تبریک نگم ... امیدوارم همیشه موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلان جان دیروز تولد بود فکر کنم ... دلم نیومد بهت تبریک نگم ... امیدوارم همیشه موفق باشید .
    1 دی بود (به عبارتی) تغییر یافت به 20 دی تا جونیور بشم! به هر حال ممنون!

صفحه 21 اختر فیزیک مقدماتی، جلد 2، (پایین صفحه 21 و بالای 22) نوشته شده که:
    ((2 ستاره یک سیستم دوتایی در صورتی که فاصله مرکز آنها بیش از 1 اینچ باشد، به راحتی توسط تلسکوپ به عنوان یک زوج مرئی شناخته می شود.)) (!)
    یعنی چی؟! فقط 1 اینچ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •