تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 97 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

مباركتون باشه هنوز قيمتش خيلي بالاست
    فكر نكنم به زودي هم پايين بايد
    32 اينچش رو هم كه من توي بازار نديدم
    راستي موقع خرديدش به چه نكانت توجه كردين؟
    نصبش رايگان بود؟
    خلاصه هرچي كه واستون جالب بود همنيجا بگين
    بچه ها سری D سونی همانطوری که میدونید جدیدترین سرس سونی هستش و تقریبا امکانات کاملی رو داره.
    وقتی به نمایندگی سونی رفته بودم و این یک فیلم رو در سری X , D سونی دیدم (البته یک فیلم با کیفیت HD ) دیدم که این اختلاف تصویر بسیار کم ارزش 700 هزار تومن رو نداره. البته اگه پولش رو دارید واقعا خرید یک تلویزیون سری X یک آینده نگری خیلی خوبه.
    در ضمن یک ویژگی تلویزیون های سری motion flow d هست که باعث میشه در حرکات سریع به خوبی تصویر مشخص بشه.
    امیدوارم که همه شما دوستان هم بهترین تلویزیونی رو که میتونید بخرید

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

به نظر من بهترین گزینه نسبت به هزینه ای که میخایین براش بزارین سری D سونی هست.

سری X هم به قول pooyakhaste یه نوع آینده نگری هست و حداقل 3 سال وقت لازمه تا قابلیت هاس واقعیش

آشکار بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده...تا 1.5 میلیون یه چیز خوب با میز و dvd معرفی کنین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    به نظرتون تفاوت 6اینچ توی سری Xسونی بین 40اینچ و 46اینچ ارزش یک ملیون تومنو داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در ضمن به طور خیلی اتفاقی یک مدل از SHARP رو توی یکی از فروشگاه های جمهوری دیدم.40 و 46 و 52 رو داشت.فروشنده از مدل و امکاناتش خبر نداشت.اومدوم از تو اینترنت آمارشو درآوردم.LC-42PA63H ببینین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم عکسش:

حالا با توجه به تعریفهایی که تو همین فروم از SHARP خوندم به نظرتون این مدل بهتره یا گروه X سونی؟
    توجه داشته باشین که گارانتی SHARP شرکتی به نام "خدمات کالا"ست که من نمیشناسمش.
    لطفن نظرتونو زودتر بگین که میخوام برم خرید!
    Last edited by dygary; 09-02-2008 at 23:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من امروز یه 37 اینچ سری اس به قیمت1520000 (البته با تخفیف زوری)خریدم...این شایعه ها چی بود که میگفتن گرون میشه؟!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر شما یه plasma42 پاناسونیک بخرم یا سونی lcd 32لطفا جوابمو بدین خیلی نیاز دارم....همین سری s چطوره ....

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه میشه مشخصات همین s 37 ای که خریدین و بدین....

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

9

اقا يكي منو راهنمايي كنه
    دلم 40d300 رو مياخواد اما پولم به بيشتر از 2 ميليون نميرسه (تازه ميخوام سينمايي خانگي هم بخرم !!!)
    يكي منو راهنمايي كنه تا تابستون صبر كنم يا بيخيال بشم و برم سامسونگ بخرم ؟
    یا صبر کن یا برو سمت سامسونگ یا پلاسما
    با این پول سمت پلاسما بری بهتره
    شنهای زمان نمی دونم شاید این بحث بین LCD , پلاسما قدیمی شده اما LCD هنوز کامل نشده و کمپانی های پاناسونیک و هیتاچی و پایونیر با سونی و سامسونگ هنوز اختلاف دارند.این وسط سونی بعنوان پیشرو در بلوری همیشه تکنولوزی های جدید رو خودش میاره چون بلوری مال اونه.
    قبول دارم که تو خیلی سایتها تفاوت LCD و پلاسما رو که نوشته مال 3 4 سال پیش و دیگه با اومدن تکنولوژی های جدید تو LCD مشکل زاویه دید و تاری تصویر در سرعت های بالا دیده نمی شه اما بزرگترین اختلاف که بنظر من میتونه عامل برتری پلاسما باشه : تعداد رنگ و بطبع اون تدریج رنگ
    اگه مدار منطقی بدونی برای سامسونگ R81 مرحله 1316 تدریج رنگ در نظر گرفته که بهترین تدریج رنگ رو در LCDها رو داراست و 10 بیت external processing برای پنلش داره در نتیجه برای هر رنگ RGB
    رو بده........
    مهران چشم تا یه حدی میتونه تعداد رنگ رو تشخیص بده.پس این قضیه زیاد برتری خیلی مهمی نیست.مهمتر از همه اینا اینه که نمایشگر کجا و کی بتونه مثلا رنگ قرمز رو تو یه صحنه خوشرنگ نشون بده و خیلی پارامتر های دیگه که تو این قضیه دخیل هستند اما خوب با این قضیه نمیشه با این فرمول برخورد کرد.این قضیه یه ذره قدیمی شده خیلی از فروم ها هم دیگه در این مورد زیاد بحث نمی کنن.ولی به هر حال هر دو خوب هستند و تو هر مدل جدیدی که میدن حرف هایی واسه گفتن دارند
    اگه اشتباه نکنم مدار منطقی رو بچه های الکترونیک و همچنین سخت افزار میخونن.اگه اشتباه هم نکنم یکی از درسای سخت واسه شماست مثل استاتیک واسه ما.راستش منم یه زمانی یه کارایی میکردم هر از گاهی یه چند تا از وسیله های خونه رو باز میکنم یه صفایی بشون میدم.
    راستی کیا اینجا عمران میخونن؟

سلام تا 2 میلیون هر کی هر چی خوب سراغ داره بگه؟؟
    یا بیشترش کن یا پلاسما یا صبر کن !

طریقه نصب lcd روی میزهای براکت دار چه جوریه؟
    4 تا پیچ رو وصل کن
    همیشه تو جعبه هر وسیله برقی ، برگه همین چیزایی رو جدا از کتابچه راهنما میزارن

سلام بچه ها!
    بالاخره من یه تلویزیون sony klv-D300A خریدم.
    قیمتش 2،237،000 بودش.
    درسته که نسبت به سرس x امکانات کمتری داره (یعنی FULL HD) نیست. ولی به 700 هزار تومن قیمتش می ارزه.
    من که خیلی راضیم. به کسانی که زورشون میاد واس سرس X پول اضافه بدند ،خیلی تلویزیون خوبی هست ، تازه خیلی خوشگلتر هم هست.
    راستی اونها که میتونند ،بیان از نمایندگی سونی تو کرج بخرن. من از اونجا خریدم قیمتش از تهران حدود 150 هزار تومان ارزون تره
    مبارک باشه.همینی که داری عالیهسری X رو که چه عرض کنم حتی 350A رو هم که بری بخری دو سال دیگه مدل های جدید تر میاد.پس هی باید صبر کنی آخرش هم نخری
    مهم الان اینه که یه LCD داری که از تصویرش داری لذت میبری و مهمتر همه اینه که الان خریدی

راستي موقع خرديدش به چه نكانت توجه كردين؟
    نصبش رايگان بود؟
    خلاصه هرچي كه واستون جالب بود همنيجا بگين
    نصب رایگان؟
    کسی واسه نصب پول نده ها!!!!!
    هیچ کاری نداره
    ده بیست تومن الکی پول میگیرن
    نصبش کاری نداره.آپولو که نمی خواید هوا کنید

مبارک باشه عزیز . خیلی خوب کردی گرفتی . ولی هنوز تو رشت 2.150.000 قیمت زده . همین دیروز هم دیدم و با فروشنده صحبت هم کردم . گفت موجودی هم داره و لی توصیه کرد که چند هفته مونده به سال بگیرم . منم اگه خدا بخواد اوایل اسفند میگیرم .
    بازار ایران هیچ حسابی روش نیست.حیالت راحت راحت باشه

چرا کسی جواب منو نمیده...تا 1.5 میلیون یه چیز خوب با میز و dvd معرفی کنین...
    یه پلاسمای کوچیک
    DVD پلیر پاناسونیک
    میز در حد 200 تومن
    سلام
    به نظرتون تفاوت 6اینچ توی سری Xسونی بین 40اینچ و 46اینچ ارزش یک ملیون تومنو داره؟
    سایز LCD به صورت تصاعدی رو قیمت تاثیر میزاره
    میدونی یه LCD هفتاد اینچ قیمتش چنده؟
    بین 40 تا 50 میلیون

در ضمن به طور خیلی اتفاقی یک مدل از SHARP رو توی یکی از فروشگاه های جمهوری دیدم.40 و 46 و 52 رو داشت.فروشنده از مدل و امکاناتش خبر نداشت.اومدوم از تو اینترنت آمارشو درآوردم.LC-42PA63H ببینین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم عکسش:

حالا با توجه به تعریفهایی که تو همین فروم از SHARP خوندم به نظرتون این مدل بهتره یا گروه X سونی؟
    توجه داشته باشین که گارانتی SHARP شرکتی به نام "خدمات کالا"ست که من نمیشناسمش.
    لطفن نظرتونو زودتر بگین که میخوام برم خرید!
    تو ایران چیزی به اسم گارانتی نداریم
    مخصوصا در مورد لوازم گرون
    کافیه یه تخقیق کوچولو در مورد شرکت های گارنتی کننده لپ تاپ بکنی و ببینی با این همه تبلیغی که می کنن چه بلا های سر مشتریاشون میارن
    یکی دو تا شرکت هم مثل نمایندگی سونی هم واسه حفظ کلاس کاری چند تا کار کردند ولی باید به این نکته هم توجه کرد که همین رهجو و بازرگانی سر یه محصول چقدر قیمت رو اضافه می کنن
    شارپ یکی از بزرگترین تولید کننده های ال سی دیه
    با توجه به قیمتش تو ایران میتونم نظرمو بگم

به نظر شما یه plasma42 پاناسونیک بخرم یا سونی lcd 32لطفا جوابمو بدین خیلی نیاز دارم....همین سری s چطوره ....
    S رو بی خیال
    فول HD منظورته؟
    Last edited by shenhaye_zaman; 10-02-2008 at 14:36.

10. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان برای خریدن تلویزیون 21 اینچ از نوع Crt بهترین مارک و مدل چی رو پیشنهاد می کنین ؟ قیمتش زیاد مهم نیست ، بیشتر کیفیت صدا و تصویر خیلی عالی برام خیلی مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •