تایید میشه. در ضمن از همه مهمتر، دیگه نیازی نیست که همیشه شارژر کنارتون باشه...
من هم هنوز نمی دونم معمولی بخرم یا 8گیگ...
تایید میشه. در ضمن از همه مهمتر، دیگه نیازی نیست که همیشه شارژر کنارتون باشه...
من هم هنوز نمی دونم معمولی بخرم یا 8گیگ...
به قول بچه ها دیگه گذشت اون زمون !
این ماهیت فناوری است که هر روز یه چیز میاد سر کار و به همان زودی
یه چی دیگه جدیدتر و کاملتر میاد !
گوشیه بسیار خوبیه هر کی گرفته دستش و باهاش کار کرده حتی از سرسخت ترین و ایرادگیر ترین Reviewer های All About Symbians گفتند کاملترین Smart Phone تولید شده تا حالا است.ولی خوب قیمتش زیاده ولی به قول ali racer زمانی که N95 اومد دقیقا 950 دلار بود. البته با اومدن نسل بعدی گوشی های Flagship نوکیا در سه ماه اول 2008 قیمتش میاد پایین چون هنوز نوکیا هنوز گوشی های اصلی خودشو معرفی نکرده.
ميشه توضيح كامل تري بديد.
آيا از اين گوشي هايي كه شما ميگيد اطلاعاتي در سايت هاي معتبر درز كرده؟
والا منظور حضرتعالی از flagship چیه من نمیدونم و خدمت شما عرض کنم نسل جدید گوشی ها نوکیا که در آخرین اخبار تصویری به نمایش در اومده سری جدید تاچ اسکرین هستش که با قابلیت های گسترده تری در زمینه پروسسور و دوربین و حافظه داخلی عرضه خواهد شد...
یه فیلم تبلیغاتی هم از این گوشی تا به حال به نمایش در اومده و واقعا گوشی زیبائی رو به معرض دید عموم گذاشته
به محض اینکه پیداش کنم میزارمش....
خبر جدید اینکه n95 8gig امروز در پاساژ علاادین 750 هزار تومان با گارانتی ایرانتل
قراره ژانویه بدن بیرون...انتظار بهترین کار هست...اگه از اونا خوشمون اومد، در انتظارشون می مونیم...و اگر نه با قیمت پایین تری 8 گیگ می خریم...نظرتون چی هست؟البته با اومدن نسل بعدی گوشی های Flagship نوکیا در سه ماه اول 2008 قیمتش میاد پایین چون هنوز نوکیا هنوز گوشی های اصلی خودشو معرفی نکرده.
خبرش موثقه ؟
من زیر 800 ندیدم ونشنیدم ...
خبر خوبي بود.
اگه علاء الدين 750 باشه احتمالا وليعصر ارزون تر است!چون اين علاءالديني ها خيلي دزدن.
پس تا بهمن ميشه 600-650 خريدش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)