تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 60 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 597

نام تاپيک: سونی اریکسون : بشتابید...PDF کامل آموزش هـک با SETOOL2Lite داغ داغ

داره خودمونی میشه mymail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من دوتا سوال دارم
    1- اگر بخوام فقط زبان فارسی رو به گوشی اضافه کنم باید هر سه فایل main - fs - costom pack بریزم رو گوشی ؟ یا یکی از اینها رو ؟ لطفا توضیح بدین
    2- زبانهای فارسی رو باسه انواع گوشیهای سونی اریکسون باید از کجا دانلود کنم بصورت مجانی ؟

ممنون
    FS که زبان فارسی داشته باشه به همراه کاستومایسر مربوطه آخرین راهه و بیازی به فلش مین نیست ولی میشه بون فلش FS و فقط با کاستومایسر و فایلهای فارسی این زبانو اضافه کرد.
    2. تو سایت iprotebe.cz عضو شو . بد نیست و مجانیه . سایت topse.ru هم خوبه و البته مجانیه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همگی بینندگان عزیز اگر در صورت عدم رعایت کارهای گفته شده در هک گوشیهای اریکسون گوشی شما خاموش یا مشکلی پیدا کرد میتونید برای رفع آن به خدمات مو بایل نوکیا مراجعه کنید با کمترین هزینه در کرج
    02614517822 آدرس : کرج سر 45متری گلشهر خیابان هفت تیر خیابان عدل نبش خیابان توحید موبایل نوکیا

با تشکر حسین نوشی
    آقا هم پست تبلیغاتی دادی هم 100 جا پست زدی و در کل فرهنگ تاپیک رو ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شرمنده . بلد نیستم همه جوابا رو یکی کنم. اگه شما بلدید برای عدم تکرار، یاد ما هم بدید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من دوتا سوال دارم
    1- اگر بخوام فقط زبان فارسی رو به گوشی اضافه کنم باید هر سه فایل main - fs - costom pack بریزم رو گوشی ؟ یا یکی از اینها رو ؟ لطفا توضیح بدین
    2- زبانهای فارسی رو باسه انواع گوشیهای سونی اریکسون باید از کجا دانلود کنم بصورت مجانی ؟

ممنون
    1_دوست عزيز براي اضافه كردن زبان فارسي احتياجي نيست هر سه رو فلش كني فقط فايل كاستومايز رو فلش كن زبان فارسي به گوشيت اضافه ميشه

2_همينجا_تو تايپك هاي هك يه جستجويي كن

موفق باشيد!

داره خودمونی میشه UnKnOwN_MaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

FS که زبان فارسی داشته باشه به همراه کاستومایسر مربوطه آخرین راهه و بیازی به فلش مین نیست ولی میشه بون فلش FS و فقط با کاستومایسر و فایلهای فارسی این زبانو اضافه کرد.
    2. تو سایت iprotebe.cz عضو شو . بد نیست و مجانیه . سایت topse.ru هم خوبه و البته مجانیه
    1_دوست عزيز براي اضافه كردن زبان فارسي احتياجي نيست هر سه رو فلش كني فقط فايل كاستومايز رو فلش كن زبان فارسي به گوشيت اضافه ميشه

2_همينجا_تو تايپك هاي هك يه جستجويي كن

موفق باشيد!
    تشکر از دو دوست عزیز
    Last edited by UnKnOwN_MaX; 09-03-2008 at 21:54.

داره خودمونی میشه yahya55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما هم تونستیم منو گوشیمون رو تغییر بدیم دم همه تون گرو

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید برای هک گوشی باید اخرین وزژن این نرم افزار استفاده شود ویا اینکه برای کارهای خاص باید از وزژنهای قبلی استفاده شود

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام من ستول ورژن 1.7 رو دارم من وقتی منو یا هرچیز دیگه نصب میکنم حتمان باید فایل ریستور استفاده کنم اگه ورژن رو ارتقاه بدم باید از کدوم ورژن استفاده کنم گوشی همونی که توامضاه هست r1bd001

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

آقايون نميدونم اين خبر جديده يا با خبر شدين که نسخه ي جديد setool2lite يعني setool2lite 1.10
    منتشر شد .

البته بنده اين ورزن را 10 دقيقه قبل از سايت topse.ru داونلود کردم و هنوز کامل استفاده نکردم , ولي
    طبق نوشته هاي سايت از امکانات جديد اين ورزن :

نصب پچ بر روي CID 52 :

Patches for DB2020 CID 52

خواندن فايلها بطور مستقيم از FS :

Read files from FS

من اين ورزن رو در 4shared آپلود کردم , واستون ميزارم , اميدوارم به درد بخور باشه
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر می کنم نرم افزار اپلود شده مشکل داره چون بعد سالها فرصت کردم رفتم کافی نت بعد از دانلود این فایل 27 مگا بایتی وقتی اومدم خانه با خوشحالی رفتم سراغ کامپیوترم وقتی می خواستم این فابل را اکسترک کنم بعد از 5%از اکسترک کردن خطا داد دوستان لطف کندد این مسئله را چک کنندتا این دفعه با اطمینان این نرم افزار را دانلود کنم----متشکرم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام من ستول ورژن 1.7 رو دارم من وقتی منو یا هرچیز دیگه نصب میکنم حتمان باید فایل ریستور استفاده کنم اگه ورژن رو ارتقاه بدم باید از کدوم ورژن استفاده کنم گوشی همونی که توامضاه هست r1bd001
    به جای اینکه هر دفعه تو برنامه مسیر فایل رو بدی اون فایل رو تو فولدر Rest کپی کن.
    اینم لینک فایل rest :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •