میخوره.............. ولی کمی ولتاژش فرق میکنه.........!!! ولی نه اینقدر که اذیت بشی.......!!
میخوره.............. ولی کمی ولتاژش فرق میکنه.........!!! ولی نه اینقدر که اذیت بشی.......!!
اگر با کلاسی رو بزاریم کنار . یو600 چه مزیتهایی نسبت به ک 810 داره ؟
یکیشو خودم میگم . پی دی اف میخونه .
ال سی دیش 0.2 اینچ بزرگتره........... ، خوش استیل تره.........!! و......... امکانات فارسی در حد تیم ملی...... !!!
آخه من با 810 کار نکردم.............. ، ولی معایب 600 رو میگم:
نمیتونی عکس فول اسکرین ببینی ، ولی میشه روی همه عکسها زوم کنی تا فول اسکرین بشن.
وقتی داری عکس میبینی ، برای اینکه بری عکس بعدی باید Back کنی و عکس بعدی رو انتخاب کنی.....!!
موزیک پلیرش برای خوندن فایلهای درون رم جانبی کمی دیر عمل میکنه............. حدود 5 ثانیه................!!!
دیر عکس میندازه (یعنی سرعت شاتر بالاس.....!!!!) ، فلاش اتوماتیک نداره.........!!!
سلام
یه سوال دارم. من 4ماه گوشی رو دارم(یو600) ولی هنوز کد فعال کردن java رو نمی دونم در واقع نمی دونم چطوری میتونم روش بازی نصب کنم اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا
mer30
به این تایپک برو..............!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کمکت خیلی ممنونم perjixen جان ........................لطف بزرگی کردیmer30
می خواستم بدونم u600بدونه سیم کارت کار میکنه. یه جا خوندم باید کد جاوا رو وارد کنم ولی فقط واسه ی e250کار کرد اگه چیزی در این باره میدونید کمک کنید لطفا!!!
آدونیس.............!!! (معنی خاصی داره........؟؟؟!!).
برو حالش رو ببر............ با من نموندی............!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدونیس اسم یه پرنس یونانیه :-*
ولی واسه U600کار نمی کنه رفیق!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)