تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 272 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض فرگوسن : چلسی بدون هیچ منطقی روی مورینو فشار می آورد .

دیگر مربیان لیگ برتر هم نظرات خود را راجع به خروج مورینیو بیان کردند .
    الکس فرگوسن مربی این حریف قدیمی چلسی که مربی منچسر یونایتد است و روز یکشنبه میزبان چلسی در اولترافورد است می گوید : مربی پرتقالی زیر یک فشار احمقانه از سوی باشگاه قرار گرفته بود .
    فرگوسن عقیده دارد که چلسی بدون هیچ منطق و دلیلی واقعه ای مورینیو را مجبور به ترک کرده است .
    چلسی در بیانیه ای هفته اخیر به نقل از پیتر کنیون گفته بود که ما حداقل 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان در 6 سال آینده می خواهیم .
    و مربی منچستر اظهار کرد : این واقعا" عجیبه که این گونه روی مربی برای کسب جام های اروپایی فشار وارد بشه .
    کمک مربی فرگوسن و هم وطن مورینیو می گوید : احساس می کنم مشکلات رفتاری و شخصیتی در این قضیه دخیل بوده .
    کویرز گقت : مورینیو بعد از ورود به چلسی نظر فکر جدیدی را به این باشگاه آورده است که احتمالا" مورد پسند بسیاری نبوده و او را مجبور به ترک کرده است .
    او در ادامه گفت : من فکر نمی کنم او دیگر در انگلستان بماند برای اینکه باشگاه های بزرگ از وضعیت با ثباتی بر خوردارند . لیگ اسپانیا به نظر می آید برای او جای بهتری باشد .
    مربی نیو کاسل سام آلردایس هم درباره مورینیو چنین گفته : من کاملا" از رفتن او شوکه نشدم ولی بازی های ما بدون او جالب نخواهد بود .او یکمی از نظر خلق و خو عجیب بود ولی خوب که چه ؟
    بازیکن ردینگ استفان هانگ که باعث شکسته گی جمجمه سر پتر چک دروازبان چلسی شده بود هم گفت :
    " اون (مورینیو) شخصیت جالبی داشت و برای لیگ بسیار عالی به نظر می رسید . من واقعا" از رفتن او ناراحت شدم .

منبع : Goal.com

*** حالا چی ؟ به نظرتون اون خبر خبرگزاری فارس درست بوده ؟! ***

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به هر حال قبل از هر چیز بگم که آقا اشکان و Undercove-G از کوره در نرن و توهین نکنن.قبول کنین تیمتون از هم پاشیده شده.حالا اونایی که مسخره میکردن ببینن چه قدر این سر الکس عظمت داره که 21 سال نه 14
    سال تو انگلیس دوام آورده.به هر حال بازی شنبه دلیل اصلی این استعفا بوده.چون هرکسی آمادگی کریس
    رونالدو رو تو بازی آخر دیده باشه میگرخه.مخصوصا اکه تحت فشار باشه و تو الد ترافورد با من یو بازی داشته
    باشه.
    خب خیلی هم نمیشه با الکس فرگوسن مقایسه کرد،فشار مدیریت روی فرگوسن رو باید با فشار روی خوزه باید مقایسه کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مطلب خیلی جالبی بود،دستت درد نکنه،به این میگن وفاداری

آواتارت رو هم خیلی خوب عوض کردی
    ممنون دوست عزیز . واقعا" الان من از نظر روحی دپ دپم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز . واقعا" الان من از نظر روحی دپ دپم .
    خواهش میکنم

حق داری همه طرفدارهای چلسی اینطور شدن

ما از شنیدن این خبر اینجوری شدیم،بعد خبرگزاری فارس اومده همچون خبری داده

تازه ، خیلی ها الان دارن فکر میکنن هنوز طرفدار چلسی بمونن یا نه ،بعد بیاییم خوشحال باشیم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به هر حال قبل از هر چیز بگم که آقا اشکان و Undercove-G از کوره در نرن و توهین نکنن.قبول کنین تیمتون از هم پاشیده شده.حالا اونایی که مسخره میکردن ببینن چه قدر این سر الکس عظمت داره که 21 سال نه 14
    سال تو انگلیس دوام آورده.به هر حال بازی شنبه دلیل اصلی این استعفا بوده.چون هرکسی آمادگی کریس
    رونالدو رو تو بازی آخر دیده باشه میگرخه.مخصوصا اکه تحت فشار باشه و تو الد ترافورد با من یو بازی داشته
    باشه.
    باز که شما نسنجیده حرف زدی!
    یک بار دیگه میگم رفتن مورینیو دلایل دیگه ای داشته نه به خاطر بازی با تیم های بزرگ این طرز تفکر خیلی مزحکه.
    باید صبر کرد و دیدی دلیل اصلی رفتن مورینیو چی بوده .
    چرا اینجوری رفت ؟ این جور کنار رفتن خیلی عجیبه . نمی تونه دلیل ساده ای مثل بازی های ضعیعف داشته باشه . همونطور که گفتم مورینیو از با ثبات ترین مربی های دنیاست . همین الان اگه خبرا رو بخونی می بینی چه دعوایی سر به خدمت گرفتن مورینیو هست .
    من که هنوز نتونستم این قضیه رو هضم کنم . چون من واقعا" با مورینیو حال می کردم حالا ممکنه بعضی از بازی هارو خوب نبوده که طبیعی هم هست ولی در کل با شخصیتشم خیلی حال می کردم به خاطر همین برام خیلی سخته قبول کنم اونم اینجوری!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خواهش میکنم

حق داری همه طرفدارهای چلسی اینطور شدن

ما از شنیدن این خبر اینجوری شدیم،بعد خبرگزاری فارس اومده همچون خبری داده

تازه ، خیلی ها الان دارن فکر میکنن هنوز طرفدار چلسی بمونن یا نه ،بعد بیاییم خوشحال باشیم؟
    فعلا" باید صبر کرد و نباید زود قضاوت کنیم ولی به شخصه از حرکت چلسی با مورینیو شوکه شدم نمی دونم چرا اینکارو کردن باهاش همین موضوع هم منو نسبت به چلسی بدبین میکنه !

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فعلا" باید صبر کرد و نباید زود قضاوت کنیم ولی به شخصه از حرکت چلسی با مورینیو شوکه شدم نمی دونم چرا اینکارو کردن باهاش همین موضوع هم منو نسبت به چلسی بدبین میکنه !
    ای آقا این باند بازی ها و مافیا هایی که وجود داره معلوم نیست کجا هست و چی کار میکنه؟

معلوم نیست با صبر کردن مشخص بشه که چه خبر بود و چرا اینطوری شد،شاید سالها طول بکشه تا حقیقت معلوم بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

منظورم این نیست که از منچستر ترسیده.مسلما اگه می باخت اخراج میشد و خیلی براش از استعفا بدتر

بود.الان توپ تو زمین آبراموویچه.از این که یدف اخراج بشه و آبروش بره ترسیده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ای آقا این باند بازی ها و مافیا هایی که وجود داره معلوم نیست کجا هست و چی کار میکنه؟

معلوم نیست با صبر کردن مشخص بشه که چه خبر بود و چرا اینطوری شد،شاید سالها طول بکشه تا حقیقت معلوم بشه
    متاسفانه بله !

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض کاروالیو و ماکله له از رفتن مورینیو بسیار ناراحت و شوکه شده اند .

بعد شوک به وجود آمده از خروج مورینیو از چلسی در روز پنجشنبه یکی از مورد اطمینان ترین بازیکنان تیم در زمین یعنی ریکاردو کاروالیو با و وجوده ناراحتی و اندوه بسیار از خروج مربی شان و ماکله له آن را غیرقابل باور خواندند .
    مورینیو در ساعات اولیه پنجشنبه در ابتدای فصل جاری چلسی را ترک کرد .
    خبر های از سرار دنیا امروز صبح از واکنش بازیکنان و فوق ستاره های چلسی گزارش دادند .
    " فوق ستاره چلسی دیدیر دروگبا در حالی که اشک می ریخت با رسانه ها صحبت می کرد و همین طور مایکل اسین ستاره دیگر چلسی .
    ریکاردو کاروالیو که با مورینو هم در پورتو و هم چلسی بوده است به دیلی میل گفت :
    " ما شدیدا" از این ماجرا ناراحتیم . در واقع ما شوکه و ناراحت شدیم .
    " برای من هیچ شکی وجود ندارد که ژوزه بهترین مربی دنیا است و من نمی تونم باور کنم که ما اونو از دست دادیم .
    " من هیچ وقت فکر نمی کردم که اون چلسی رو قبل از تموم کردن کارش ترک کنه ، قبل از رسیدن به تمام موفقیت های که می خواست به دست بیاره .
    " این اولین باره که اون همچین کاری میکنه و من مطمئنم که براش خیلی سخته . او عاشق چلسی بود این یه شوک خیلی بزرگ برای بازیکنا بود .
    " در هفته های اخیر مربی زیاد خوشحال نبود بخاطر نتایج ضعیفی که می گرفتیم اما ما همه مون با هم برای رسیدن به موقعیت بهتری کار می کردیم .
    مدافع میانی چلسی کلود ماکله له صحبت های کاروالیو را در رابطه با تغییرات اخیر این گونه ادامه داد که :
    او به دیلی استار گفت : " این خبرها مثل بمب بودن برای من . من هرگز فکر نمی کردم تنها بعد از دو ماه از شروع فصل شاهد خروج مربی باشیم .
    " ما بعد از هر نتیجه شاهد فشار روی مورینیو بودیم ما ما هنوز به خودمون مطئنیم .
    " مصدومیت های جدید ، واقعا" به مربی ضربه زدن و شما این اضطراب رو می تونستین ببینین .
    " من اول این خبر رو از یکی از دوستانم توسط یک پیغام گرفتم . من مربی جدید رو زیاد نمی شناسم .

خود مورینیو احتمال داده است به زودی به دنیای فوتبال باز گردد و به تایم گفت :
    " من منتظر تماس ها هستم . من می خوام از زندگیم لذت ببرم ولی می خوام کار بکنم ."

منبع : Goal.com UK

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •