بچه ها اوضاع خیلی خطرناک شده !!!!! ملوان و صباباطری ۱۱ امتیازی شدند. سپاهان هم با برد فجر سپاسی ۱۳ امتیازی شد. امیدوارم روند پیروزی های پرسپولیس ادامه داشته باشه. اگه چشممون نزنن حتما همین جوری هم خواهد شد.![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بچه ها اوضاع خیلی خطرناک شده !!!!! ملوان و صباباطری ۱۱ امتیازی شدند. سپاهان هم با برد فجر سپاسی ۱۳ امتیازی شد. امیدوارم روند پیروزی های پرسپولیس ادامه داشته باشه. اگه چشممون نزنن حتما همین جوری هم خواهد شد.![]()
انشاالله که می بریم
ولی دلم برای حجازی می سوزه
عزیزان پرسپولیسی لطفا شما واسه مربی ما دلسوزی نکنین
ببخشین نمیخواستم اینجا پست بدم ولی پستای شما آدمو تحریک میکنه . نمیخوام حرفی بزنم فقط میگم :
جوجه رو آخر فصل میشمرن![]()
سلام....دوست من اینجا تاپیک پرسپولیسه نکنه میخوای گریه کنیم؟؟
در ضمن ما پرسپولیسیا بهتر میدونیم کی جوجه هامونو بشماریم اخه پارسال هم بعد از 12 امتیاز اختلافمون با شما
اخر فصل بالا سرتون بودیم....در اخر از پرسپولیسیا واسه جواب دادن به این استقلالی معذرت میخوام![]()
واقعا حیفه که ناصر خان زود از استقلال بره.امیدوارم وقتی بره که 12 امتیاز با پرسپولیس فاصله داشته باشه.
ایول علی دایی که خداییش از بهترین مربیاس.نشون داد هنوز پرسپولیسیه.برای جانشینی ناصر خان من صمد
رو پیشنهاد میکنم.
خوب مگه مجبوری که میای اینجا پستای مارو میخونی
خوب نیاااااا .....
آره اتفاقا با حرفت موافقم که جوجه رو آخر فصل میشمرن چون اون موقع اختلاف دو تیم کاملا مشخص تره![]()
وای دارم میمیرم از خنده ...
خیلی باحال گفتی ...
استقلال یادت باشه پرسپولیس سرورته ...
استقلالیا که دوباره از سایپا باختن.خیلی باحاله.3تا بازی گذشته از سایپا رو باختن بدون اینکه حتی یه امتیاز بگیرن.همیشه هم گل اولو زدن ولی هیچ وقت نتونستن نگه دارن گلشونو.
تمرینات ناصرخان با استقلال پشت درهای بسته : ( قسمت اول : اوج تفکر حجازی ! )
خب بچه ها هر ده نفرتون هرتوپی که گیرتون اومد میندازین رو سر برهانی بعد برهانی هم خراب کنه
هر توپی هم که اومد تو محوطه جریمه طالبلو خراب کنه .
این داستان ادامه دارد ....
پرسپولیس شیره
چقدر خندم دارم می میرم استقال که خودشو کشت با این بازی کردن
Last edited by alex_3000; 15-09-2007 at 12:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)