مبارک باشه دوست عزیز شیرینی کی میدید![]()
مبارک باشه دوست عزیز شیرینی کی میدید![]()
سرعت فن آوا یه زمانی خوب بود...
اما الان چند وقتیه یه ذره داره اذیت می کنه.
من 256 دارم با محدودیت حجمی 5 گیگ
ماهی 19 هزار تومن هم میدم.
الان ip رو share کردن...
یعنی یک ایپی رو به چند کاربر میدن وقتی چیزی از رپید می خوای دانلود کنی نمی تونی و میگه شما دارید دانلود می کنید صبر کنید تا دانلود تموم بشه...(البته به صورت free)
اما خوبیش اینکه شبانه اش با همون سرعت خودتون دانلود می کنه
شبا با سرعت 20 تا 25 دانلود داری(با 256 )
مشکل رپید هم میشه حل کرد
یه اکانت رپیدباز می خری و راحت میشی...
در کل بد نیست تو این بازار آشفته ی اینترنت ایران ارزشش رو داره.
دقیقاً وضیعیت منم مثل شماس ....
الان یه مدتی هست که دیگه سرعت دانلودم روی 65 70 نمیره .... الان طرفای 45 50 هست ... ( 512 دارم )
.
برای همین دانلودها مو گذاشتم فقط برای شبها .... اون موقع سرعتش خوبه ... طرفای 65 هست .....
در ضمن شما از خود فن آوا گرفتی ...؟ فکر نمیکنی یه مقدار گرون گرفتی ...؟
من الان 512 ماهی 2گیگ دارم با ماهی 14/900 ... قبلاً هم 512 داشتم با 5 گیگ ماهی 19/900 میدادم .....
الان در حین دانلودم از ریپد بهم سرعت 25 30 45 حتی 8 هممیده خیلی خیلی متغییر هنوز از سایت های دیگه امتحان نکردم سرعت چند میده ولی به نظرم شرکت خوبیه!
----
تکذیب می کنم من هم الان سرعتم به 72 رسید چه حالی میده کاش زمان رایگان بیشتر بود کم کم الالناست که برم (6:45) گفتند 7 تموم میشه شبانه ببینیم کی می بندن!
Last edited by Sasuke-7; 03-02-2009 at 06:44.
شبانه از ساعت 1:45 شروع میشه تا 6:45 .... حتی یک دقیقه هم این ور اونور نمیشه ....
من دیگه کلافه کلافه شدم
من 512 گرفتم.ولی چند وقته اصلا بالای 250 نمیره.قبلا همیشه روی 500 دانلود میکردم.
دیگه دارم پشیمون میشم.می خوام سرویسم رو با شاتل قرارداد ببندم.کسی isp به معنای واقعی می شناسه که کمتر دروغ بگن
شما مگه با 500 کیلو بایت دانلود می کنید این امکان نداره منظورتون 50 کیلو بایت؟
خوب بستگی دره الان شاتل هم شلوغه شما دنبال جایی باش که ای پیش شیر نشده باشه!
نه احتمالاً دوستمون سرعت کانکت رو گفتن ... وگرنه فکر نکنم کسی بتونه توی ایران با 500 دانلود کنه ....( البته متاسفانه )
راستی Sasuke جان شما راضی هستی ....؟ میانگین با چند دانلود میکنی ....؟ از شبانش هم استفاده کردی ....؟
ببخشید حواسم نبود .
50 عدد درسته
کسی جای خوب سراغ داره؟
من اگه ip اختصاصی بگیرم وضعیتم بهتر می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)