sphere جان من یه سرچی برات می کنم شاید سر فصل دروس را تو اینترنت گذاشته باشن .. اگه پیدا کردم همین جا واست می زارم ... شاد باشی دوست من
sphere جان من یه سرچی برات می کنم شاید سر فصل دروس را تو اینترنت گذاشته باشن .. اگه پیدا کردم همین جا واست می زارم ... شاد باشی دوست من
سلام سارینا خانم
بازم خسته نباشی
ببخشید که دیر اومدم
نام کاربری مم قابل شما رو نداره
من رشته ام کامپیوتر ه
ترم 2 هستم
(کاردانی)
سراسری هستم شبانه قم
ولی با این دانشکده ای که ما داریمجدی هر کسی بود مثل من برای درس خوندن بی انگیزه میشد
واقعا دانشکده ای درپیت تر از دانشکده ی ما فکر نمی کنم وجود داشته باشه
شما درست میگی
من چون از ابتدا با این تاپیک نبودم راستش زورم اومد همه صفحه هارو بشینم بخونم به خاطر همین گفتم کاشکی برای هر رشته یک تاپیک جدا زده میشد ولی ...
به هر حال ببخشید![]()
ممنون از دوستانی که مارو راهنمایی میکنند, واقعا دمتون گرم
آقا من شنیدم فراگیر پیام نور رو حذف کردن راسته؟
ولی از طرف دیگه هم شنیدم که پیام نور امسال میخواد کاردانی به کارشناسی هم دانشجو بگیره شما خبر ندارید؟
سلام زیبای خفته جان
منم اون موقعی که کاردانی می خوندم تو یه همچین جایی درس می خوندم ... ولی الان دلم واسه دوران دانشجویی تنگ شده ... چه شیطنتایی که با دوستام نمی کردیم![]()
اینجا اتفاقا رشته کامپیوتر زیادن بچه ها ... سوالی داشتی بپرس دوست خوب![]()
شاد باشی و پیروز![]()
سینا جان سلام
من که چیزی در این مورد نشنیدم ... تازه دارن بیشترش می کنن
در مورد اینکه می خواد کاردانی به کارشناسی بگیره هم درست شنیدید![]()
sphere جان تا الان که برات سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ... از یکی از دوستان هم اگه شد واست می پرسم .... شاد باشی دوست من![]()
سارينا جون يه سوال؟؟
شما خودت كارداني سراسري قبول شدي؟؟اگر آره كجا قبول شدي؟؟؟و حدودا چند ماه درس خوندي؟؟
ببخشيد اگر فضولي كردم.![]()
سلام دوست من
دفترچه ي اعزام به خدمتتو كي پست كردي ؟
من يه روز بعد از فرجه ي 6 ماه تحصيليم پست كردم به من گفتند غيبت خوردي چون تا اين مدارك به مقصد برسه 2 - 3 روزي طول مي كشه و بايد زودتر اقدام مي كردم .
راستش من تا اون زمان ( زمان اعلام نتايج آزمون كارداني به كارشناسي )اصلا نمي دونستم دفترچه خدمت چيه !
چون غيبت خوردم اگر از حالا تا پايان خدمتم جايي قبول بشم نمي تونم ثبت نام كنم ... بهم گفتند اعزامت تير يا شهريوره .
براي علمي كاربردي و سراسري 87 استارت زده بودم و Take Off خوبي كرده بودم و فكر مي كنم به مقصدم بموقع مي رسيدم تا اين كه اين خبرو شنيدم و پامو در جا گذاشتم رو ترمز ...الان بيكارم توي خونه .
سلام W9 جان من دهم فروردین 6 ماهم تموم میشه
میخوام 10 روز دیگه دفترچه بفرستم.
فقط یه مشکلی دارم من دوران کاردانیم 10 روز از 3 سال بیشتر شد
یعنی ورودیه مهر 83 هستم ولی دهم مهر 86 تموم کردم, به نظرت برام غیبت زدن؟
نه غيبت نمي زنند . هر چه زودتر پستش كن
توي دفترچه نوشته حداكثر 2 ماه قبل از پايان مهلت معافيت مدارك رو پست كنيد ...
من هم ورودي مهر 83 ام تاريخ فارغ التحصيليم 86/5/10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)