اگه میشه زیر نویس americanhistoryX را هم بگزارید.
اگه میشه زیر نویس americanhistoryX را هم بگزارید.
Last edited by abtinm; 28-09-2007 at 15:35.
این زیر نویس مشکل داره
تک سیدی اون 4.5 مگ هست و bsplayer هم اونو نمیشناسه
Last edited by abtinm; 28-09-2007 at 16:18.
اگه منظورت از مشکل زمانبندیش هست من خودم با نسخه ای از فیلم که داشتم هماهنگش کردم.
اگه منظورت حجمش هست فایلی که من داشتم هم 4.5 مگی بود ولی داخلش زیر نویس انگلیسی و سه تا فارسی بود. برای اینکه حجمش کم بشه یه فارسیشو استخراج کردم .
Last edited by khadem60; 28-09-2007 at 16:27.
با تشكر از امين عزيز بابت كار بزرگي كه در حال انجامشه ، بايد بگم چندتا از زيرنويس هايي كه توي اين تاپيك آپلود كردي مشكل دارن مثلا : final destination3 , the shining , constantine, . . . نميدونيم اينجا جاش بود بگم يا نه . اما فكر كردم ميتونه كمكتون كنه . در ضمن اگه زيرنويس فارسي فيلمهاي truman show , the legend of 1900 , the secret رو داري لطف كن . . . .
مرسي .
Last edited by m2863; 28-09-2007 at 22:05.
لینک دانلود:
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by caspian1; 28-09-2007 at 19:20.
آقا يه سوال
برنامه اي هست كه موقع پخش دي وي دي بدون زير نويس اون رو زير نويس دار كنه؟
VOBsub روي دي وي دي هاي اورجينال جواب نميده
يا برنامه اي كه 3 صوت دي وي دي رو به AVI تبديل كنه با اين شرط كه يه فايل avi بده بيرون نه 3 4 تا ؟
Last edited by DONCARLO; 29-09-2007 at 01:27.
دوستان می توانند زیرنویس فارسی فیلم های زیر را از لینک های زیر دریافت کنند
East of Eden 1955
Arthur et les Minimoys 2006
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین جان
دو پیشنهاد داشتم
یکی اینکه اگر امکان دارد تعدادی از فیلمهایی که دارای زیرنویس نیستند و ارزش زیرنویس شدن دارند و رتبه خوبی دارد، شما بصورت نظرخواهی در تایپیک وارد کنید تا دوستانی که درخواست زیرنویس دارند به این طریق اقدام کنند و دوستانیکه تمایل به زیرنویس کردن دارند تا اندازه ای از درخواست دوستان مطلع باشند.
دیگر اینکه اگر امکان دارد لیست کلیه فیلمهای دارای زیر نویس را در صفحه اول بصورت فایل pdf یا text یا هر صورت دیگر upload نمایی و در صورت update شدن این لیست نیز update گردد.
Last edited by safarimr; 29-09-2007 at 10:18.
باسلام
من زیر نویس فیلم Scary Movie 3 را دانلود کردم اما زمانی بر روی فیلم میگذارم زیر نویس بصورت در هم پخش می شود ایا نیاز به برنامه یا فونت مخصوص است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)