شما که با شریف انتخاب رشته کردین اعتبار رو چجوری افزایش دادین ؟
من که هر کاری کردم نتونستم ! .![]()
شما که با شریف انتخاب رشته کردین اعتبار رو چجوری افزایش دادین ؟
من که هر کاری کردم نتونستم ! .![]()
به نظر من هیچ کدام از این نرم افزار ها به درد نمیخوره چون:
1-ظرفیت رشته ها سال به سال عوض میشه و این نرم افزار ها بر اساس اطلاعات سال قبل و یا اطلاعات تقریبی نویسنده آن نرم افزار که در دیتابیس شون ذخیره شده عمل می کنن
2-جنسیت رشته ها عوض میشه (پسر 60% دختر40% )
همون طور که در بالا گفتم من دیروز تو کانون با سرکان 87 انتخاب رشته کردم حدود 10 صفحه به من رشته داد که تو قسمت کف، رشته های شبانه مثلا شبانه ارومیه بودند در صورتی که من بومی آذربایجان غربی نیستم و نمیتونم شبانه ارومیه رو بزنم (بومی آذربایجان شرقی و شهر تبریز هستم) اما چه جماعتی که به این اطلاعات اطمینان کرده و پول بابتشون میدن
پس بهتره خودتون با خوندن کامل دفترچه شماره 2 انتخاب رشته کنین
دوست عزیز
اگر از برنامه کرک شده استفاده می کنید که نیاز به افزایش اعتبار نیست(با اینکه اعتبار باقی مونده رو صفر نشون میده)
اما اگر از برنامه اورجینال استفاده می کنی و میخوای پول مفت تو دامن این کلاهبردار ها بذاری باید به سایتش مراجعه کنی اونجا راهنمایی ات می کنن![]()
سلام. میخواستم بدونم به نظر شما ترتیب این رشته ها از نظر بازار کار چیه؟البته حدودای 6-7 سال دیگه
مهندسی برق مهندسی مکانیک مهندسی شیمی مهندسی پلیمر مهندسی صنایع مهندسی نفت
اگه اطلاعاتتون کامله بازارکار گرایشهاشم رو هم به ترتیب بنویسید.
در ضمن اگه برق یا مکانیک علم وصنعت تهران=> شاید,خواجه نصی=>ر به احتمال زیاد و بابل=> 100% قبول شین ممکنه قبل از اونها هیچکدوم از رشته های زیرو بزنید(بازهم بازار کار لطفا)؟ اگه جواب مثبته کدوم؟
مواد شریف / صنایع خواجه نصیر /شیمی تهران(پتروشیمی یا صنایع غذایی) / نفت تهران /پلیمر تهران/
Last edited by hsnkzm; 31-07-2008 at 14:16.
بچه ها سلام
من هر کاری می کنم این انتخاب رشته مجازی بالا نمیاد میگه به شبکه متصل نشد!
من خودم رشته ریاضی ام مال ما ساعت 20 رو لاین میره اما رشته تجربی الان رو لاینه
من اینو صبح گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
ببخشید Mostafa.m شما می شود که رتبه ی منطقتون و کشورتون رو بگید؟
جناب Mostafa.m
می شود که شما رتبتون با ذکر منطقه و همچنین رتبه ی کشوریتان را ذکر کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)