فایل های عکس دار png و فابل menu.ml رو هم میزارم نشد.............چیکار کنم.
فایل های عکس دار png و فابل menu.ml رو هم میزارم نشد.............چیکار کنم.
دوست عزیز...از لوگ برنامت وقتی کار فلش به پایان رید یک عکس بگیر بزار اینجا
قبل از دیدن مشخصات حدسم اینه که شما مسیر سازیتون جاییش میلنگه
اموزشی جدید...خبر خوش برایw810-r4ea031 دارها:
تغییر منوفلش از داخل گوشی
به اینجا مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من داشتم گوشی منو میزاشتم وقتی کردم دیگه گوشی من تا الان روشن نتونستم بکنم یه کمکی بکنید
من بیرون ببر نیستم.......
اگه میتونی یه پی یه چیزی بدید که گوشی ام رو درس کنه
ممنون میشم........
ای کاش حداقل لوگ برنامه رو میگذاشتی میفهمیدیم چه کار کردی...
بیشتر توضیح بده..چه کار کردی....اگه روشن نمیشه که یک فلش افتادی
بیا اینم کل کاری که کرده م هستش.......
من با برنامه XS++ دگمه فلش رو زدم وقتی در آوردم دیگه روشن نشد تا الان هم که خاموش هستش 2 روزه........
با سلام خدمت دوستان.
اولا گوشی من k510i هستش.
دوما:من تمامی صفحات این تایپیک رو قشنگ خوندم ولی بازم هم که نشد که نشد منو گوشی خودم رو عوض کنم(آیکون ها و.....) (ولی فقط پچ افزایش صدای گوشی رو تونستم بکنم که یه کمی صدای گوشی افزایش پیدا کرده)(که اونم شانسی بوده).مشکل من اینجاست که من تمامی کارهایی که هر یک از شماها با برنامه مختلف گفتید رو کردم ولی بازم نشد که نشد.............
خلاصه مطلب اینکه من یک یک مراحلی را که کرده ام رو اینجا گذاشتم تا شما ببینید مشکل کجاست..........
ابتدا برنامه setool2lite v 1.08 رو باز می کنم. قبل از این کار یه بار باتری گوشی رو در آورده و بعد سرجاش میزارم(روشنش نمی کنم)
سپس نوع گوشی خودم رو که K510i باشه رو از گزینه Phone Type انتخاب می کنم.و مشخصات دیگه که تو تصویر مشخص هستش....
سپس فایل زیپ شده منو ها رو در آدرسی به شکل زیر قرار میدم..... به این شکل:
که داخل آخری یعنی گزینه menu اینا هستش:
و در نتیجه که فایل اولش هم به صورت زیر باشه (فایل نهایی که باید داشته باشیم تا بتونیم flash کنیم.) به صورت زیر هستش...
و بعد میرم سراغ برنامه setool2lite v1.08 : و سپس از گزینه ...(سه نقطه ی که هستش) همین فایل tpa رو که درست کرده ام رو اونجا قرار میدم به این شکل:
اگه به تصویر نگاه کنید می بینی که از گزینه E فایل رو انتخاب نکرده ام بلکه از گزینه (...)(سه نقطه) استفاده کرده ام
و بعد گزینه FLASH یعنی گزینه دوم از بالا به پایین رو انتخاب میکنم(تاکید میشه باتری گوشی رو قبل از این که فلش را بزنم در آوردم و سپس سرجاش گذاشتم ولی روشنش نکرده ام)
بعد فلش رو میزنم.این میاد
و بعد میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل گوشی رو وصل کن. و بعدش تموم میشه این پیام رو میده...
و بعد از اینکه اون کار رو کردم تموم میشه پیام پایینی رو میده....
و بعد میگه باتر رو دربیارش...( یعنی اول کابل رو در میارم و بعدش باتری رو و بعدش دوباره میزارم سرجاش و بعدش گزینه READY رو میزنم )(گوشی باز هم خاموش هستش)
و بعدش باز هم همینو میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل رو وصل کن مثل مراحل اولیه) و بعدش که کار تموم میشه...
و بعدش که کار تموم شد Quit رو میزنم و کابل رو جدا میکنم و باتری رو از اول دوباره در میارمش و بعد دوباره میزارم سر جاش ، روشنش که میکنم هیچ تغییری نمی بینم ........
جان من یه کمکی بکنید............( از این بهتر دیگه نمیشه بگم)
(در ضمن این هم آموزش بود و هم مشکل من) که چرا بعد از این همه کار هیچ تغییری ایجاد نمیشه(منو تغییر نکرده)
اگه اشتباهی در کار هستش یا از برنامه های دیگری که شما کرده اید یا حتی این برنامه و جواب گرفته ای خواهشا یه توضییحی یا اگه براتون مشکلی نداره اموزش تصویری و یا هر چیز دیگه که شما فکر می کنید من بتونم جواب بگیرم رو برام بگید ممنون میشم.
آرش جان حیف که اینترنتم با زغال کار میکنه و گرنه جوابت رو میدادم
دوستان من تمام منوهایی که برای کا800 بودن توی این تاپیک رو امتحان کردم راستش رو بخواهین هیچ کدوم حال انچنانی به من ندادن و فقط برای یک روز جذاب بودن ایا کسی یه منوی توپ نوکی کش داره به ما بده
نوشته شده توسط PERSIAN.BOY
iPhone Complete for SE Phone K800 + K810
این پک رو من در یکی از سایت ها دیدم. اگر کسی خواست میتونه تست کنه. برای گوشی های سری ک 800 و 810
طراحی شده.
داخل این پک Theme از شکل ظاهری iPhon به همراه فایل های صدا و ستارت آپ و آیکون های مربوط به اون وجود
داره.
حجم >> 6.12 مگابایتفقط فلش کن تو گوشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز TPA رو باید ZIP کنی نه RAR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)