تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 94 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 936

نام تاپيک: انواع منو برای گوشی های سونی اریکسون

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

منوی فلش میذاری یا از این عکس دار ها؟
    فایل menu.ml را هم میریزی توی گوشی؟
    فایل های عکس دار png و فابل menu.ml رو هم میزارم نشد.............چیکار کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من همه کارها رو کردم و گوشی خودم رو هم صداشو با استفاده از اون هایی که قرار داده بودید افزایش دادم.
    ولی وقتی می خوام منو بزارم. میزارم و فلش میکنه و تغییراتی اصلا دیده نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز...از لوگ برنامت وقتی کار فلش به پایان رید یک عکس بگیر بزار اینجا
    قبل از دیدن مشخصات حدسم اینه که شما مسیر سازیتون جاییش میلنگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اموزشی جدید...خبر خوش برایw810-r4ea031 دارها:
    تغییر منوفلش از داخل گوشی

به اینجا مراجعه کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من داشتم گوشی منو میزاشتم وقتی کردم دیگه گوشی من تا الان روشن نتونستم بکنم یه کمکی بکنید
    من بیرون ببر نیستم.......
    اگه میتونی یه پی یه چیزی بدید که گوشی ام رو درس کنه
    ممنون میشم........

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من داشتم گوشی منو میزاشتم وقتی کردم دیگه گوشی من تا الان روشن نتونستم بکنم یه کمکی بکنید
    من بیرون ببر نیستم.......
    اگه میتونی یه پی یه چیزی بدید که گوشی ام رو درس کنه
    ممنون میشم........
    ای کاش حداقل لوگ برنامه رو میگذاشتی میفهمیدیم چه کار کردی...
    بیشتر توضیح بده..چه کار کردی....اگه روشن نمیشه که یک فلش افتادی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

ای کاش حداقل لوگ برنامه رو میگذاشتی میفهمیدیم چه کار کردی...
    بیشتر توضیح بده..چه کار کردی....اگه روشن نمیشه که یک فلش افتادی
    بیا اینم کل کاری که کرده م هستش.......
    من با برنامه XS++ دگمه فلش رو زدم وقتی در آوردم دیگه روشن نشد تا الان هم که خاموش هستش 2 روزه........

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    اولا گوشی من k510i هستش.
    دوما:من تمامی صفحات این تایپیک رو قشنگ خوندم ولی بازم هم که نشد که نشد منو گوشی خودم رو عوض کنم(آیکون ها و.....) (ولی فقط پچ افزایش صدای گوشی رو تونستم بکنم که یه کمی صدای گوشی افزایش پیدا کرده)(که اونم شانسی بوده).مشکل من اینجاست که من تمامی کارهایی که هر یک از شماها با برنامه مختلف گفتید رو کردم ولی بازم نشد که نشد.............
    خلاصه مطلب اینکه من یک یک مراحلی را که کرده ام رو اینجا گذاشتم تا شما ببینید مشکل کجاست..........
    ابتدا برنامه setool2lite v 1.08 رو باز می کنم. قبل از این کار یه بار باتری گوشی رو در آورده و بعد سرجاش میزارم(روشنش نمی کنم)
    سپس نوع گوشی خودم رو که K510i باشه رو از گزینه Phone Type انتخاب می کنم.و مشخصات دیگه که تو تصویر مشخص هستش....
    سپس فایل زیپ شده منو ها رو در آدرسی به شکل زیر قرار میدم..... به این شکل:
    که داخل آخری یعنی گزینه menu اینا هستش:
    و در نتیجه که فایل اولش هم به صورت زیر باشه (فایل نهایی که باید داشته باشیم تا بتونیم flash کنیم.) به صورت زیر هستش...
    و بعد میرم سراغ برنامه setool2lite v1.08 : و سپس از گزینه ...(سه نقطه ی که هستش) همین فایل tpa رو که درست کرده ام رو اونجا قرار میدم به این شکل:
    اگه به تصویر نگاه کنید می بینی که از گزینه E فایل رو انتخاب نکرده ام بلکه از گزینه (...)(سه نقطه) استفاده کرده ام
    و بعد گزینه FLASH یعنی گزینه دوم از بالا به پایین رو انتخاب میکنم(تاکید میشه باتری گوشی رو قبل از این که فلش را بزنم در آوردم و سپس سرجاش گذاشتم ولی روشنش نکرده ام)
    بعد فلش رو میزنم.این میاد
    و بعد میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل گوشی رو وصل کن. و بعدش تموم میشه این پیام رو میده...
    و بعد از اینکه اون کار رو کردم تموم میشه پیام پایینی رو میده....
    و بعد میگه باتر رو دربیارش...( یعنی اول کابل رو در میارم و بعدش باتری رو و بعدش دوباره میزارم سرجاش و بعدش گزینه READY رو میزنم )(گوشی باز هم خاموش هستش)
    و بعدش باز هم همینو میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل رو وصل کن مثل مراحل اولیه) و بعدش که کار تموم میشه...
    و بعدش که کار تموم شد Quit رو میزنم و کابل رو جدا میکنم و باتری رو از اول دوباره در میارمش و بعد دوباره میزارم سر جاش ، روشنش که میکنم هیچ تغییری نمی بینم ........
    جان من یه کمکی بکنید............( از این بهتر دیگه نمیشه بگم)
    (در ضمن این هم آموزش بود و هم مشکل من) که چرا بعد از این همه کار هیچ تغییری ایجاد نمیشه(منو تغییر نکرده)
    اگه اشتباهی در کار هستش یا از برنامه های دیگری که شما کرده اید یا حتی این برنامه و جواب گرفته ای خواهشا یه توضییحی یا اگه براتون مشکلی نداره اموزش تصویری و یا هر چیز دیگه که شما فکر می کنید من بتونم جواب بگیرم رو برام بگید ممنون میشم.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

آرش جان حیف که اینترنتم با زغال کار میکنه و گرنه جوابت رو میدادم
    دوستان من تمام منوهایی که برای کا800 بودن توی این تاپیک رو امتحان کردم راستش رو بخواهین هیچ کدوم حال انچنانی به من ندادن و فقط برای یک روز جذاب بودن ایا کسی یه منوی توپ نوکی کش داره به ما بده

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

نوشته شده توسط PERSIAN.BOY
    iPhone Complete for SE Phone K800 + K810

این پک رو من در یکی از سایت ها دیدم. اگر کسی خواست میتونه تست کنه. برای گوشی های سری ک 800 و 810

طراحی شده.

داخل این پک Theme از شکل ظاهری iPhon به همراه فایل های صدا و ستارت آپ و آیکون های مربوط به اون وجود

داره.

حجم >> 6.12 مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط فلش کن تو گوشی.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    اولا گوشی من k510i هستش.
    دوما:من تمامی صفحات این تایپیک رو قشنگ خوندم ولی بازم هم که نشد که نشد منو گوشی خودم رو عوض کنم(آیکون ها و.....) (ولی فقط پچ افزایش صدای گوشی رو تونستم بکنم که یه کمی صدای گوشی افزایش پیدا کرده)(که اونم شانسی بوده).مشکل من اینجاست که من تمامی کارهایی که هر یک از شماها با برنامه مختلف گفتید رو کردم ولی بازم نشد که نشد.............
    خلاصه مطلب اینکه من یک یک مراحلی را که کرده ام رو اینجا گذاشتم تا شما ببینید مشکل کجاست..........
    ابتدا برنامه setool2lite v 1.08 رو باز می کنم. قبل از این کار یه بار باتری گوشی رو در آورده و بعد سرجاش میزارم(روشنش نمی کنم)
    سپس نوع گوشی خودم رو که K510i باشه رو از گزینه Phone Type انتخاب می کنم.و مشخصات دیگه که تو تصویر مشخص هستش....
    سپس فایل زیپ شده منو ها رو در آدرسی به شکل زیر قرار میدم..... به این شکل:
    که داخل آخری یعنی گزینه menu اینا هستش:

و در نتیجه که فایل اولش هم به صورت زیر باشه (فایل نهایی که باید داشته باشیم تا بتونیم flash کنیم.) به صورت زیر هستش...

و بعد میرم سراغ برنامه setool2lite v1.08 : و سپس از گزینه ...(سه نقطه ی که هستش) همین فایل tpa رو که درست کرده ام رو اونجا قرار میدم به این شکل:
    اگه به تصویر نگاه کنید می بینی که از گزینه E فایل رو انتخاب نکرده ام بلکه از گزینه (...)(سه نقطه) استفاده کرده ام
    و بعد گزینه FLASH یعنی گزینه دوم از بالا به پایین رو انتخاب میکنم(تاکید میشه باتری گوشی رو قبل از این که فلش را بزنم در آوردم و سپس سرجاش گذاشتم ولی روشنش نکرده ام)
    بعد فلش رو میزنم.این میاد
    و بعد میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل گوشی رو وصل کن. و بعدش تموم میشه این پیام رو میده...

و بعد از اینکه اون کار رو کردم تموم میشه پیام پایینی رو میده....
    و بعد میگه باتر رو دربیارش...( یعنی اول کابل رو در میارم و بعدش باتری رو و بعدش دوباره میزارم سرجاش و بعدش گزینه READY رو میزنم )(گوشی باز هم خاموش هستش)
    و بعدش باز هم همینو میگه که C رو نگه دار و بعدش کابل رو وصل کن مثل مراحل اولیه) و بعدش که کار تموم میشه...
    و بعدش که کار تموم شد Quit رو میزنم و کابل رو جدا میکنم و باتری رو از اول دوباره در میارمش و بعد دوباره میزارم سر جاش ، روشنش که میکنم هیچ تغییری نمی بینم ........
    جان من یه کمکی بکنید............( از این بهتر دیگه نمیشه بگم)
    (در ضمن این هم آموزش بود و هم مشکل من) که چرا بعد از این همه کار هیچ تغییری ایجاد نمیشه(منو تغییر نکرده)
    اگه اشتباهی در کار هستش یا از برنامه های دیگری که شما کرده اید یا حتی این برنامه و جواب گرفته ای خواهشا یه توضییحی یا اگه براتون مشکلی نداره اموزش تصویری و یا هر چیز دیگه که شما فکر می کنید من بتونم جواب بگیرم رو برام بگید ممنون میشم.
    دوست عزیز TPA رو باید ZIP کنی نه RAR

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •