تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 308 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت شما اساتید گرامی!!!!!
    من میخوام یه گوشی n73 بخرم و چندتا سوال دارم:
    1.آیا این درسته که میگن دیگه n73 اصلی گیر نمیاد؟
    2.این مطلب که میگن اگه رقم هفتم و هشتم باید هردو 00 باشه یعنی اصل فنلانده صحت داره؟ اگه درسته پس چطور ارقام گوشی خودم که w700 چینیه هم هردوتا 00 هستن؟
    دبلیو 700 چیکار فنلاند داره؟.فقط توی نوکیا 00 یعنی فنلاند و آلمان که اگه تو گوشی ان73 فنلاند با رقم 7 و 8 که هر دو صفر باشن پیدا کردی سلام ما هم بهش برسون!!!من که میگم اینا مجارستانی هستن و تعدادی قطعاتش از چین هست وپشت گوشی بر چسب فنلاند میخورن.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

آقا من نمی دوونم چرا اینقدر گیر به کد و اینها دارید، یه گوشی بگیرید فقط مطمئن باشید که یک گارانتی معتبر داشته باشه، حالا دیگه چه فرقی می کنه گوشیتون فنلاندی هست یا مجارستانی یا چینی،‌اگه خوب کار کنه که خوب هیچی اگر هم به مشکلی بخوره که دیگه گارانتی دارید میرید تعویض می کنید! تو هیچ جای دنیا تو این فکرا نیستند، تو یکی از همین فروم ها خوندم طرف نوشته بود من یه گوشی دیدم ۱۰۰٪ ساخت فنلاند هست ولی گارانتی نداره می خوام بخرم چون تو بازار اصل نیست! حالا اگه این آقا بخره و بعد گوشی اصل فنلاند بسوزه!‌بدون گارانتی کد ۰۰ یا کد ۰۱ یا ۰۹ دیگه چه فرقی می کنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان ازین محافظ lcd (پلاستیکه)که الان رو خود گوشی هست ...ایا جایی ازینا داره؟ازکجا میشه خرید؟

داره خودمونی میشه shokolatha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    1-من وقتی فایلهای mp3 رو اجرا می کنم با برنامه خود نوکیا باز میشه
    آیا میشه کاری کرد که با یه پلیر دیگه مثلاً LCG Jukebox باز بشه
    حالا فقط ام پی تری نه کلاً چجوری میشه کاری کرد که فایل های مختلف با برنامه هایی که ما میخواهیم باز بشوند؟
    2- چجوری میشه کاریکرد که عکس های بکگراند صفحه نوکیا به صورت فول اسکرین بیاد؟
    3- تو صفحه اول نوکیا (نه منوی آن) یه سری آیکون ها مثلاً Contacts و غیره هست که به صورت افقی قرار دارند. چجوری میشه کاری کرد که این آیکون ها رو تو صفحه اول نشون نده؟ (میخوام مثل صفحه اول سونی اریکسون بشه)
    4- تو نوکیا N73 ME باید دکمه گوشه سمت چپ که دراز هست رو بزنیم تا منوی آن ظاهر بشه. نمیشه کاری کرد که با دکمه وسط شاستی (که کار دکمه 5 رو میکنه) منوی آن رو آورد؟ (میخوام مثل سونی اریکسون بشه با زدن دکمه وسط منوی آن ظاهر میشه)

ممنون میشم جوابم رو بدین
    زکی، دو ساعت دستمون رو پاره کردیم تا تایپ کنیم، آخرشم یکی نیومد حداقل جواب یه دونه از این 4 تا سوالو بده.

بابا حداقل یکیتون جواب بدین که می دونین یا نمی دونین.
    من هنوز منتظرم.
    Last edited by shokolatha; 26-08-2007 at 12:03.

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

زکی، دو ساعت دستمون رو پاره کردیم تا تایپ کنیم، آخرشم یکی نیومد حداقل جواب یه دونه از این 4 تا سوالو بده.

بابا حداقل یکیتون جواب بدین که می دونین یا نمی دونین.
    من هنوز منتظرم.
    سلام

---------------------------------------------------

خوب یک پلیر دیگه نصب کنید و از اون استفاده کنید
    همین LCG Jukebox رو نصب کنید اگر کار کرد که مشکلی نیست

2- چجوری میشه کاریکرد که عکس های بکگراند صفحه نوکیا به صورت فول اسکرین بیاد؟

فکر نمیکنم فول اسکرین بشه مثل سونی اریکسون. بالا و پایین تصویر یک قسمتش مربوط میشه به تم گوشی
    برای همین فول نمیشه !

3- تو صفحه اول نوکیا (نه منوی آن) یه سری آیکون ها مثلاً Contacts و غیره هست که به صورت افقی قرار دارند. چجوری میشه کاری کرد که این آیکون ها رو تو صفحه اول نشون نده؟ (میخوام مثل صفحه اول سونی اریکسون بشه
    از منو این طوری پیش برید :

Menu ~> Tools ~> Settings ~> Phone ~> Standby Mode ~> Active Standby oFF

و Active Standby که On هست رو Off کنید

4- تو نوکیا N73 ME باید دکمه گوشه سمت چپ که دراز هست رو بزنیم تا منوی آن ظاهر بشه. نمیشه کاری کرد که با دکمه وسط شاستی (که کار دکمه 5 رو میکنه) منوی آن رو آورد؟ (میخوام مثل سونی اریکسون بشه با زدن دکمه وسط منوی آن ظاهر میشه
    ----------------------------------------------------------------

میشه بقیه گزینه ها رو اضافه کرد به شاستی وسط ولی Menu توی اون گزینه هاش نیست
    از این طریق خودتون تست کنید :
    Menu ~> Tools ~> Settings ~> Phone ~> Standby Mode ~> Selection Key

در قسمت Selection Key انتخاب کنید که با فشار شاستی وسط کدوم گزینه ظاهر بشه

شرمنده دیگه سواد من در همین حد بود حالا باز دوستان اگر میدونند کمکتون کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم چیه؟
    همچنین برنامه transfer کارش چجوریه؟

آقا کسی نمی خواد جواب مارو بده.

ضمناً من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است.البته مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من می خوام یه n73me بخرم می دونم این سوال که موقع خرید به چه مواردی دقت کنیم ؟ خیلی قدیمی شده ولی من می خوام بدونم وقتی رفتم تو مغازه برد پشت گوشی پر رنگ باشه و شماره سریال یکی باشه و فروشنده تو ضمانتنامه قید کنه کافیه ؟ اخه من یه ذره خجالتیم . می ترسم برم تو مغازه هول شم بهم بندازم

ایشاالله جبران می کنم

یا علی مدد

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این یکی روامتحان کن تا دیگه هیج جا هول نشی همین راهنمایی هایی که دوستان کردن رو انجام بده تمومه

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دبلیو 700 چیکار فنلاند داره؟.فقط توی نوکیا 00 یعنی فنلاند و آلمان که اگه تو گوشی ان73 فنلاند با رقم 7 و 8 که هر دو صفر باشن پیدا کردی سلام ما هم بهش برسون!!!من که میگم اینا مجارستانی هستن و تعدادی قطعاتش از چین هست وپشت گوشی بر چسب فنلاند میخورن.
    عزیز جون اگه رقم 7و8 00 باشه که فنلاندی نیست چینییه اگه رقم 7و8به ترتیب 1و0ر باشه در این صورت فنلاندی هستش
    و برعکس این حالت یعنی 7و8 به ترتیب 0و1 باشه در این صورت ساخت مالزی هستش راستی این چینی هم 2 درجه داره که اگه درجهی 1 رو پیدا کنی به مراتب از مدل المانیش بهتره
    همین
    اینو من از یه اهل فن پرسیدم

داره خودمونی میشه shokolatha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام

خوب یک پلیر دیگه نصب کنید و از اون استفاده کنید
    همین LCG Jukebox رو نصب کنید اگر کار کرد که مشکلی نیست

ممنون که حداقل یه نفر به حرفهای ما توجه کرد.
    فقط سوال اول من رو مثل اینکه خوب متوجه نشده ای.
    منظور من این بود که من وقتی که مثلاً توی فایل منیجرم یک mp3 رو انتخاب میکنم تا پخش بشه با برنامه خود نوکیا پخش میشه و برای این که اون فایل رو با برنامه LCG Juebox باز کنم باید اول وارد خود برنامه بشوم و از طریق برنامه اون فایل رو باز کنم.
    درحالی که من میخوام وقتی فایل mp3 رو در فایل منیجرم اجرا میکنم با برنامه LCG Jukebox باز بشه.
    مثلاً تو کامپیوتر وقتی میخواهیم یه فورمتی با برنامه مدیا پلیر پخش بشه روی اون فایل کلیک راست میکنیم و Propeties رو میزنیم و بعد در آنجا دکمه Change رو میزنیم و مدیا پلیر رو انتخاب میکنیم تا از اون به بعد با دابل کلیک روی اون فایل برنامه مدیا پلیر به طور خود به خود باز بشه.
    حالا من میخوام یه چنین عملی رو توی موبایل انجام بدم.
    آیا میشه؟
    شرمنده زیاد نوشتم. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •