به نظر من سایت های خارجی بهترن چون می تونی هاست با cpanel بدون محدودیت آپلود توشون پیدا کنی
ولی امکان داره که یه روز صبح پاشی ببینی خبری از سایت نیست(یعنی فقط برای تست و آشنا شدن با فوت و فن کار به درد می خورن)
به نظر من سایت های خارجی بهترن چون می تونی هاست با cpanel بدون محدودیت آپلود توشون پیدا کنی
ولی امکان داره که یه روز صبح پاشی ببینی خبری از سایت نیست(یعنی فقط برای تست و آشنا شدن با فوت و فن کار به درد می خورن)
Last edited by alireza fatemi; 04-12-2009 at 23:39.
آقا کسی سایتی برای داشتن سایت(وب هاستینگ) سراغ نداره که دامنه رایگان بده؟
معمولا ساب دومین می دن!آقا کسی سایتی برای داشتن سایت(وب هاستینگ) سراغ نداره که دامنه رایگان بده؟
سلام
من با این FTP Manager هاست awardspace.com مشکل دارم. اکانت که درست می کنم، بعد که می خوام با برنامه فایل آپلود کنم ارور لاگین شدن و خطای پسورد می ده. ناگفته نمونه که نشونیش رو ftp.awardspace.com وارد می کنم. اگه اشتباهی دارم خواهش می کنم بگین و راهنماییم کنین
با سپاس
شاد و پیروز باشین![]()
با سلام ؛ ببخشید من همه مراحل و انجام دادم یه صفحه هم تو فرانت پیج نوشتم و اپلود هم کردم دیگه بعد از
این نمیدونم چب کار کنم .![]()
دوستای خوبم من یه قالب آماده سایت رو که فلش بود ویرایش کردم و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم یه ایندکس و چندتا فولدر و یه فایل jscript یه flash movie و یه php که سایت اون رو آپلود نکرد از دوستای خوبم می خوام یه توضیح راجب اینکه چه فایلهایی رو باید زیپ کرد و بعد چه اقداماتی باید انجام داد تا سایتی رو که خیلی براش وقت گذاشتم رو ببینم
دوست عزيز سايت----- شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همين مشكل را دارم
اون صفحه ای که با فرانت پیج نوشته شده باید به نام زیر باشه
index.htm
اون رو داخل پوشه public_html آپلود کنید
دیگه لازم نیست کاری انجام بدین سایتتون آمادست
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما یه دامنه مگه چقدر ارزش دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دامنه آی آر رو با 4 هزار تومن میشه خرید
دامنه های دیگه ای هم هست
مثلا .in
3 هزار تومن
حداقل مطمئنی همیشه مال خودته
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)