تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم برای قهرمانی شانس بیشتری دارد؟

راي دهنده
103. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایران

55 53.40%
  • استرالیا

10 9.71%
  • ژاپن

23 22.33%
  • کره جنوبی

4 3.88%
  • عربستان صعودی

2 1.94%
  • چین

1 0.97%
  • کویت

5 4.85%
  • سایر تیم‌ها...

3 2.91%
صفحه 40 از 75 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 750

نام تاپيک: »»» جـام مـلـتهــای آسـیـــا 2007: اخبار و نتایج

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بابا بی خیال شید دیگه ....
    بسه مسخره بازی !!!!!!
    نا سلامتی تیم کشورتونه .... حالا چه خوب بازی کنه و چه بد فعلا باید حمایتش کرد تا وقتی که از مسابفات برگرده .....
    این اقای Jak هم که اینجا رو کرده جایی برای مسخره کردن و بازی گرفتن اشخاص ....
    اخه کدوم مربی رو سراغ دارید که از اسم یه تیمی مثل مکزیک که سوم کوپا امریکا شد نترسه و بره توی کشوره خودشون با اون تیم بازی کنه .....
    به خدا هر مربی دیگه ای بود 4 تا تیم اسیایی که رنکینگشون زیر 100 جهانه دعوت میکرد تو تهران 5 تا بهشون میزد و دیگه خدا رو بنده نبود .....
    یه مقدار منطقی حرف بزنین ..... اخه شما که دایما میگید عنایتی بد بازی کرد حتما سر از فوتبال درمیارید و میدونید که پست تخصصی عنایتی هافبک چپ نیست ....همون جوری که پست زندی هم دفاع چپ نیست .... عنایتی رو باید در نوک حمله ازش استفاده کرد چون ضربات نهایی خوبی میزنه ..... در اصل یه تموم کننده خوبیه ..... برای همین 2 فصل اقای گل لیگ شد ....
    حالا این دیگه برمیگرده به شعور یه مربی که چطور از یه بازیکنش توی پسته تخصصیش استفاده کنه .....!!!
    من نمیگم قلعه نوعی توی این 2 بازی خوب کار کرد چون واقعا یه حرفیه که از روی عقل زده نمیشه ولی میگم با 2 بازی ودر اون شرایط اب و هوایی نمیشه در مورد یه مربی و بازیکن نظر داد .....
    بابا به خدا توی اون رطوبت و گرما اگه راه هم بری تمام لباست خیس اب میشه وای به حاله این که بخوای 90 دقیقه هم توی زمین 120 متری بازی کنی .....
    به مقدار شرایط رو درک کنید .......
    اینقدر هر چیزی رو سوژه مسخره کردن قرار ندید .... اونم تیم ملی کشورتون رو .....
    10 روز تحمل کنید و بعد هر چی دلتون خواست بگید .... فعلا بی خیال این حرفا بشید ( خواهشا ) ... ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

من عمري خودم وفوتبال بازي ميكردم هم بازيم و رفيقمم تو مالزي رو نيمكته
    من حاضرم هر جا که گفتی بیام باهات بازی کنم ..... با هم قرار میزاریم که هر کی باخت دیگه صحبت از فوتبال و اینجور چیزا نکنه ... با اینکه من 2 سال پیش سر همین فوتبال رباط صلیبی زانوم پاره شد و عمل کردم ولی هنوزم میرم بازی میکنم .....
    در ضمن سلام به اون رفیقتم برسون ....
    مگه تيم عراق نيست مگه تيم عربستان نيست فقط واسه ايران هوا گرمه نه عزيزم اينا همش بهونه هست
    حتما میدونی که این هوا برای بازیکنان عریستان و عراق بهتریم هوا هست .... اونا که بدتر از اینو توی کشورشون تجربه کردن ... پس به این هوا عادت دارن

پسره خوب آقا سامان تيميلي ما بهترين بازيكنايه آسيا رو داره بايد خوب بازي كنه يكيش رو ميخواي معرفي كنم برات
    نه دوست من من احتیاجی ندارم شما اسم بازیکنان کشورمو بهم بگی .... من خیلی خوب مشخصاتشون رو میدونم ..... اگه میگی تیم ملی ما بهترینه پس 11 نفر بهترین هستن نه یه نفر !!!!

سعي كنين خودتون رو گول نزنين مثله اين ميمونه كه يه نفر ميخواد چيزي رو كه متعلق به يه ملت هس رو بندازه تو چاه با لجبازيهاش وما هم حمايتش كنيم
    دوست من این بنده خدا که 5 تا مربی از رده سنی مختلف برده تا هم از تجربشون استفاده کنه و هم حرف و حدیثی مثل الان پیش نیاد .... اگه شما خیلی عشق پرسپولیس داری حتما میدونی که ناصر ابراهیمی هم جزو کادر مربیان تیم هست ....

بازم میگم خواهشا خواهشا خواهشا تا بعد از پایان بازی ها اینجور حرفها رو تمومش کنید ....

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض تلفزيون استراليا: مسعود شجاعي مارادونا آسيا !

ذكر تلفزيون استراليا عن طريق محللها الرياضي لمباراة ايران وجامايكا والتي انتهت بفوز عريض

لمنتخب ايران بثمانية اهداف مقابل هدف واحد والتي جرت احداثها يوم الاثنين الماضي, ذكر أن اللاعب مسعود شجاعي

لديه امكانيات عاليه وتكتيك جميل .. ولّقبه المحلل بأنه "مارداونا آسيا" جديد !!

جدير بالذكر ان اللاعب قدّم مستوى رائع في المباراة وصلّح هدفين من اصل ثمانية !

واعطى بعض الفنيات الجميلة ..

Last edited by jak_1300; 16-07-2007 at 10:43.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من حاضرم هر جا که گفتی بیام باهات بازی کنم ..... با هم قرار میزاریم که هر کی باخت دیگه صحبت از فوتبال و اینجور چیزا نکنه ... با اینکه من 2 سال پیش سر همین فوتبال رباط صلیبی زانوم پاره شد و عمل کردم ولی هنوزم میرم بازی میکنم .....
    در ضمن سلام به اون رفیقتم برسون ....

حتما میدونی که این هوا برای بازیکنان عریستان و عراق بهتریم هوا هست .... اونا که بدتر از اینو توی کشورشون تجربه کردن ... پس به این هوا عادت دارن

نه دوست من من احتیاجی ندارم شما اسم بازیکنان کشورمو بهم بگی .... من خیلی خوب مشخصاتشون رو میدونم ..... اگه میگی تیم ملی ما بهترینه پس 11 نفر بهترین هستن نه یه نفر !!!!

دوست من این بنده خدا که 5 تا مربی از رده سنی مختلف برده تا هم از تجربشون استفاده کنه و هم حرف و حدیثی مثل الان پیش نیاد .... اگه شما خیلی عشق پرسپولیس داری حتما میدونی که ناصر ابراهیمی هم جزو کادر مربیان تیم هست ....

بازم میگم خواهشا خواهشا خواهشا تا بعد از پایان بازی ها اینجور حرفها رو تمومش کنید ....
    اوكي موافقم ميشه يه تايپيك بزني كه اونجا بشه راجبش بحث بشه انتقادو از اين چيزا

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توي اين مسابقتون من هم

به عنوان پيشكسوت ( بهترين فوتباليست دنيا در دروران ژوراسيك بازي با تخم مارماغولا )

به عنوان داور ( در عهد پارينه سنگي داور مسابقه ي فينال بين تيم هاي عميل چكش و مرمرخان بودم )

به عنوان مربي ( عهد دقيانوس مربي تيم فيليياكتوس بودم )

حضور دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

من كاملا طرفدار امير خان وتيمش هستم وحمايتش هم ميكنم . وخيلي هم از بازي هاي ايران راضي هستم.اينو توي پست هاي بالام ميتونيد متوجه بشيد.
    شايد بگيد چرا ايران مثل هميشه چين رو 4 1 نبرد چرا به ازبكستان 5 تا نزد ولي من ميگم همينها خوب بود سطح فوتبال آسيا بلارفته ژاپن واستراليا رو نيگا كنيد به چه روزي افتادند
    ما ميخايم ماله ما هم بره بالا ولي به نطر ميرسه اينجور نشده
    براي همين اين مسايل پيش مياد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام

گزارشگران این تاپیک :

برنامه ی گزارشات تا پایان دور اول :

خودم

يكشنبه ۲۴/۴/۸۶ ، ورزشگاه بوكيت جليل مالزى
    (بازى شماره ۱۶) چين - ايران (ساعت 13:50دقيقه)

چهارشنبه ۲۷/۴/۸۶ ، ورزشگاه جاكابارينگ اندونزى
    (بازى شماره ۲۴) عربستان - بحرين (ساعت 13:50 دقيقه)

دوشنبه ۲۵/۴/۸۶ ، ورزشگاه سوپاچالاسى تايلند
    (بازى شماره ۶) عمان - عراق (ساعت 16:05 دقيقه)

شنبه ۲۳/۴/۸۶ ، ورزشگاه گلورا بانگ اندونزى
    (بازى شماره ۲۱) عربستان - اندونزى (ساعت 16:05 دقيقه)

سامان جون

پنجشنبه ۲۸/۴/۸۶ ، ورزشگاه بوكيت جليل مالزى
    (بازى شماره ۱۷) مالزى - ايران (ساعت 16:05 دقيقه )

يكشنبه ۲۴/۴/۸۶ ، ورزشگاه گلورا بانگ اندونزى
    (بازى شماره ۲۲) بحرين - كره جنوبى (ساعت 16:05 دقيقه)

دوشنبه ۲۵/۴/۸۶ ، ورزشگاه آرمى هوشى مينه ويتنام
    (بازى شماره ۱۲) قطر - امارات (ساعت 13:50 دقيقه)

پنجشنبه ۲۸/۴/۸۶ ، ورزشگاه شاه عالم مالزى
    (بازى شماره ۱۸) ازبكستان - چين (ساعت 16:50 دقيقه )

رامیار جون

دوشنبه ۲۵/۴/۸۶ ، ورزشگاه ماى رينه ويتنام
    (بازى شماره ۱۱) ويتنام - ژاپن (ساعت 13:50 دقيقه)

شنبه ۲۳/۴/۸۶ ورزشگاه بوكيت جليل مالزى
    (بازى شماره ۱۵) مالزى - ازبكستان (ساعت 13:50 دقيقه)

چهارشنبه ۲۷/۴/۸۶ ، ورزشگاه گلورا بانگ اندونزى
    (بازى شماره ۲۳) اندونزى - كره جنوبى (ساعت 13:50 دقيقه)

دوشنبه ۲۵/۴/۸۶ ، ورزشگاه راجامانگالا تايلند
    (بازى شماره ۵) تايلند - استراليا (ساعت 16:05 دقيقه)

موفق باشید ...
    Chavolier جان اگه میتونی برنامه من رو عوض کن .....
    تمام بازی های ایران رو بده به من .. تا ایشالا فینال
    پس اگه شما و بقیه دوستان راضی باشن تمام بازیهای ایران رو من گزارش میکنم .... خوبه ...؟

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها تمومش کنید دیگه اینو دارم جدی می گم
    شما یادتون رفته که قابلیتی به نام پیغام خصوصی هم دارید که می تونه از پاشیده شدن یه تاپیک جلوگیری کنه؟
    تو پیغام خصوصی برین هر چی می خواین به هم دیگه بگین چرا این تاپیک رو به هم می ریزین؟
    رجوع شود به صفحه ی دوم پست اول

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خب به گزارش بازی ها اگه بشه (!) می پردازم ... سامان جان اشکالی نداره شما هر بازی ای رو می تونی گزارش کنی
    بازی های قبلی :

ژاپن 4-1 ویتنام
    امارات 2 - 1 قطر
    از این گروه تیم های ژاپن و ویتنام به مرحله ی بعدی صعود کردند !
    ضمنا بازی های :
    عمان - عراق همچنان با نتیجه ی 0 - 0 مساوی دنبال می شه ! ولی استرالیا با یک گل از تایلند جلو هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه borderlessboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under My Skin

پيش فرض

بچه ها تمومش کنید دیگه اینو دارم جدی می گم
    شما یادتون رفته که قابلیتی به نام پیغام خصوصی هم دارید که می تونه از پاشیده شدن یه تاپیک جلوگیری کنه؟
    تو پیغام خصوصی برین هر چی می خواین به هم دیگه بگین چرا این تاپیک رو به هم می ریزین؟
    رجوع شود به صفحه ی دوم پست اول
    تاييد ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •