برای شروع از دهکده شروع میشود .
به محض به حد نصاب رسیدن (50 نفر) به شهر مهاجرت میکنیم
ضمنا پست دادن مجانی است...
برای شروع از دهکده شروع میشود .
به محض به حد نصاب رسیدن (50 نفر) به شهر مهاجرت میکنیم
ضمنا پست دادن مجانی است...
سلام دوستان ، خسته نباشید!
رفقا میشه یه نمور درباره مولتی پلیر این بازی توضیح بدید ؟؟
چه طوریه ؟ چه کاری باید انجام بدیم ؟ منظور از 50 نفرو دهکده و شهر و مهاجرت چیه ؟ مگه بازی مزرعه داره ;D
آیا مولتی پلیر این بازی سبک های مختلف داره ؟ رنک داره ؟ تیم ورک داره ؟ و . . . . ؟؟؟؟؟ ;D
ممنون میشم یه کوسولو چشو گوشمو باز کنید!
آخه خیلی با این بازی حال میکنم ، کلی خاطره دارم باهاش! ;D
امروزم بازی رو نصب کردم که بریم تو کاره مولتی پلیرش . . .
منتظر راهنمائی های شما هستیم . . . ;D
آقا ما امروز رفتیم تو یکی از این سرورا ، دیدم 300 تا انسان شاد درست مثل اینکه تازه از زندان فرار کرده باشن ، میپردین اینور میپریدن اوونوررر !!!! ما آخر نفهمیدم جریان چیه !!! کی به کیه !!!! مام هرکاری اونا میکردن میتقلیدیم ، کشکی بهمون امتیاز میداد! ;D
نه با کسی کاری داشتیم نه کسی باهامون کاری داشت !!!! ;D
اینقدرم لگ داشت پدر مارو فرا خوند! محیط هم خیلی دیر لود میشد!!!!
ما که آخرشم نفهمیدیم جریان چیه !!!!!!!
کسی نیست به داد ما برسه ؟؟ ;D
حداقل یه چند تا سرور درست حسابی معرفی کنید!
سلا م دوست عزیز ؛
مولتی پلیر این بازی سبکهای مختلفی از قبیل :
رل پلی : زندگی مجازی
دی ام : بکش بکش
استانت : بپر بپر با ماشین و ...
و ...
از نظر من قشنگ ترینشون رلپلی است و نزدیک به 5000 تا سرور یا بیشتر در سمپ وجود داره که 100 تای آنها رل پلی هست...
مثلا همین سرور ایرانی که ما قراره بسازیم رل پلی است...
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:53 AM ----------
سلامی دوباره !!!
نیاز به یک سرور برای هاست کردن داریم
هرکسی سرور سراغ داره به ما معرفی کنه
اگر هم سرور مجانی حاضرید به ما بدهید ما نیز کمال قدردانی را از شما به عمل میآوریم
با تشکر
رفیق ممنونم به خاطر جوابت . . .
چند عدد سوال دیگه . . .
این بازی پچ هم داره ؟؟؟ مثل بازی های دیگه که برای آنلاین پچ های مختلف و جدید نیاز دارن . . .
و . . . میشه چند تا سرور از همین سبک " زندگی مجازی " معرفی کنید ؟ ( یه نمور توضیح هم بدید دربارش ممنون میشم! )
مررررسی . . .
برای بازی بصورت آنلاین نیاز به هیچ پچی نیست
تنها دانلود سمپ
برو تو تب اینترنت و در قسمت فیلتر بازی ها تایپ کن RP/RPG سپس صبر کن تا سرور ها رفرش شوند
سعی کن تو سروری بری که جمعیتش بیشتره
مطمئن باش که بهتره
خییییلی ممنون رفیق ، ولی من یه جا گیریدم الآن . . .
میرم تو بازی میگه پسورد رو وارد کن !!!!! هر پسوردی رو زدم ارور داد !!!! رجیستر هم زدم بازم نشد !!!!!
اینم عکسش
چه باید کرد ؟؟؟؟
باید در اون کادر مشکی پسوردت رو بنویسی
سپس بر روی رجیستر کلیک کنی
بعد دوباره ازت میخواد که با پسورد یکبار لوگین کنی
ولی بعضی از سرورها بصورت اتومات لوگین میکنند
داداش دستت درست ، رفتم تو! ;D
ولی چرا محیط اینقدر دیر لود میشه !!!!؟ هیچ چیز معلوم نیست !!! یهو ظاهر میشن ، یهو ناپدید میشن!!! جاده یهو تبدیل میشه به اقیانوس !!!! ;D
بخاطر پینگه ؟
. . . شما گفتی این سبکش زندگی مجازیه ، درسته؟ یعنی میشه توش خونه خرید؟ دوست و رفیق داشت؟ دوست دختر و . . . ؟ مثل بازی واقعی؟
و یه سوال دیگه اینکه ، اگه من از سرور بیام بیرون ( از بازی ) چی میشه ؟ پولام ، اسلحه ها و ... ذخیره میشه یا خودم باید این کارو بکنم؟ یا هیچ . . .
هرچیزی که لازمه به یک آماتور ( نووووب ) گفته بشه رو بگید لطفا" !!!! ;D
1. مگه پینگت چنده ، البته گاهی اوقات بخاطر سرور هم هست
هرچه فاصله سرور از لحاظ مکانی از ما دورتر باشه این پرشها که اصطلاحاً "لگ" نامیده میشوند بوجود میاد.
2. بله این سبک زندگی مجازی هست ولی بستگی به سرورش داره
هرکدوم که اسکریپتش قویتر باشد خوب مسلماً به زندگی مجازی شبیه تر خواهد بود
3. اکثر سرورها اکانت طرف را در خود سیو میکنند و همیشه در بایگانی خود دارند و بصورت اتوماتیک این کار انجام میشود ، فقط باید پس از ورود همیشه لوگین کنی.
4. یکسری قوانین هم در زندگی مجازی وجود داره که مهمترینشون MG میباشد که اجازه نیست.
MG : Meta Gaming : Use OOC knowledge in IC (Server Rules) Not Allowed in RP servers
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)