تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 97 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اساتید

راستش من یک بنجامین برگ سبز خریدم .. دم عیدی خاک و گلدونشو عوض کردم انداختم تو گلدون سفالی .. بعدش خاک برگم براش ریختم ...

یک مدت یعنی حدود 1 ماه خیلی خوب برگ میداد .. منم هر روز آبپاش میزدمش .. و تقریبا 2-3 روز یک بار بهش آب میدادم آبم زیاد نبود که بشقاب زیر گلدون رو پر کنه

اینکارو من ادامه دادم .. تا اینکه رشدش متوقف شد .. الانم .. برگاش میریزه .. یک بار هرس اش کردم برگ های پایینش رو زدم گفتم شاید جون بگیره ولی فایده نداشت
    رفتم از این کود قرمز ها که توی آب باید قاطی کنی خریدم ... بهش دادم .. بازم ریزش برگهاش ادامه داشت .. الانم .. برگ هاش ریزش اش کمتر شده .. ولی برگ جدید خیلی کم و یا کند میده ..

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم که رشدش مثل اون اول بشه
    _________
    این یک مورد .. مورد بعد .. من با همین بنجامین .. یک گلدون برگ سرخسی خریدم .. میدونم که هر دوی اینها جزو بدترین گیاهان برای مراقبت هستش .. اما کیفش هم به همینه ... گلدون اینم عوض کردم منتها کود حیوانی که تقریبا خاک شده و از روستا تهیه کردم رو + خاک معمولی باقچه قاطی بهش دادم .. راستش .. خیلی خوب رشد میکرد .. یک دفعه برگ هاش شروع به سوختن کرد

طوری که انگار اتیشش زدن ... روی اینم هر روز آب پاش میزنم .. آب هم خیلی نرم با آبپاش بهش میدم که به ریشه اش صدمه نزنه

توی اینترنت هم برای این 2 تا گلدون خیلی مطلب خوندم ولی هر کاری کردم فایده نداشته مثلا برای بنجامین یک لامپ روشن کردم که اگر نورش کم باشه .. با این لامپ تقویت کنه خودشو .. .. و یا آب دادن ام رو عوض کردم طوری کردم که وقتی خاک اشون خشک میشن آب میدم ... اما مثل اینکه فایده نداشته

البته برگ سرخسیم ... چند تا برگ جدید داده ( نزدیک 4-5 ساقه که اثری از سوختگی روش نیست )

به اینم از اون محلول های تقویت کننده دادم ..

من خیلی گلدون های مختلف نگه میدارم این 2 تا خیلی سخته نگهداریشون ..

لطفا راهنمایی کنید

اها در رابطه با ریزش برگ های بنجامین .. برگ های نو و کهنه باهم دیگه میریزن .. اصلا هم نشانه ای از لکی یا چیزی نیستش
    برگ کاملا سالمه که میریزه

منتظر راهنمایی اساتید هستم .. لطفا دقیقا مرحله ای بگید که چیکار کنم

من توی تهران هستم ...

( یادم رفت بگم از اولی که گلدونهام رو عوض کردم ( تو عید ) تا الان جاشون رو عوض نکردم حتی تکونشون هم ندادم )

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اساتید

راستش من یک بنجامین برگ سبز خریدم .. دم عیدی خاک و گلدونشو عوض کردم انداختم تو گلدون سفالی .. بعدش خاک برگم براش ریختم ...

یک مدت یعنی حدود 1 ماه خیلی خوب برگ میداد .. منم هر روز آبپاش میزدمش .. و تقریبا 2-3 روز یک بار بهش آب میدادم آبم زیاد نبود که بشقاب زیر گلدون رو پر کنه

اینکارو من ادامه دادم .. تا اینکه رشدش متوقف شد .. الانم .. برگاش میریزه .. یک بار هرس اش کردم برگ های پایینش رو زدم گفتم شاید جون بگیره ولی فایده نداشت
    رفتم از این کود قرمز ها که توی آب باید قاطی کنی خریدم ... بهش دادم .. بازم ریزش برگهاش ادامه داشت .. الانم .. برگ هاش ریزش اش کمتر شده .. ولی برگ جدید خیلی کم و یا کند میده ..

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم که رشدش مثل اون اول بشه
    _________
    این یک مورد .. مورد بعد .. من با همین بنجامین .. یک گلدون برگ سرخسی خریدم .. میدونم که هر دوی اینها جزو بدترین گیاهان برای مراقبت هستش .. اما کیفش هم به همینه ... گلدون اینم عوض کردم منتها کود حیوانی که تقریبا خاک شده و از روستا تهیه کردم رو + خاک معمولی باقچه قاطی بهش دادم .. راستش .. خیلی خوب رشد میکرد .. یک دفعه برگ هاش شروع به سوختن کرد

طوری که انگار اتیشش زدن ... روی اینم هر روز آب پاش میزنم .. آب هم خیلی نرم با آبپاش بهش میدم که به ریشه اش صدمه نزنه

توی اینترنت هم برای این 2 تا گلدون خیلی مطلب خوندم ولی هر کاری کردم فایده نداشته مثلا برای بنجامین یک لامپ روشن کردم که اگر نورش کم باشه .. با این لامپ تقویت کنه خودشو .. .. و یا آب دادن ام رو عوض کردم طوری کردم که وقتی خاک اشون خشک میشن آب میدم ... اما مثل اینکه فایده نداشته

البته برگ سرخسیم ... چند تا برگ جدید داده ( نزدیک 4-5 ساقه که اثری از سوختگی روش نیست )

به اینم از اون محلول های تقویت کننده دادم ..

من خیلی گلدون های مختلف نگه میدارم این 2 تا خیلی سخته نگهداریشون ..

لطفا راهنمایی کنید

اها در رابطه با ریزش برگ های بنجامین .. برگ های نو و کهنه باهم دیگه میریزن .. اصلا هم نشانه ای از لکی یا چیزی نیستش
    برگ کاملا سالمه که میریزه

منتظر راهنمایی اساتید هستم .. لطفا دقیقا مرحله ای بگید که چیکار کنم

من توی تهران هستم ...

( یادم رفت بگم از اولی که گلدونهام رو عوض کردم ( تو عید ) تا الان جاشون رو عوض نکردم حتی تکونشون هم ندادم )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این سایت یه سر بزنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اونجا رو خوندم که گفتم یک لامپ اضافه کردم ولی فایده نداشته

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اونجا رو خوندم که گفتم یک لامپ اضافه کردم ولی فایده نداشته
    درسته ولی شاید عوض کردن گلدونه و حتی کود دادن بهش شوک وارد کرده ،نکته ای که راجع به آبیاری بود اجرا میکردین؟یعنی ندادن آب سرد به گیاه و یا دفعات آبیاری که همه اینا خودش اگه رعایت نشه باعث ریزش برگهای سالم میشه؟؟؟

داره خودمونی میشه sepideh_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

من عضو جدید اینجا هستم و از مطالب فوق العاده اینجا لذت میبرم منم مشکلاتی در مورد ریختن برگ بنجامینم اما سوال دیگه ایی هم در مورد فتونیا دارم
    راستش روز اول که خریدم خیلی قشنگ بود اما الان به مرور زمان همش داره تبدیل به ساقه های بلند میشه و دیگه اون حالت پوششی رو نداره. من ساقه های بالایی رو قلم کردم اما خوب بازم همش بلند میشه و اون زیبایی اولیه رو نداره .واقعا باید چکار کنم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من عضو جدید اینجا هستم و از مطالب فوق العاده اینجا لذت میبرم منم مشکلاتی در مورد ریختن برگ بنجامینم اما سوال دیگه ایی هم در مورد فتونیا دارم
    راستش روز اول که خریدم خیلی قشنگ بود اما الان به مرور زمان همش داره تبدیل به ساقه های بلند میشه و دیگه اون حالت پوششی رو نداره. من ساقه های بالایی رو قلم کردم اما خوب بازم همش بلند میشه و اون زیبایی اولیه رو نداره .واقعا باید چکار کنم ؟؟؟
    سلام سپیده جان خوش اومدی به جمع ما امیدوارم شما لاقل به اینجا بیشتر سر بزنین و اینجا اینقدر خلوت نباشهه ، در مورد بنجامین امیدوارم اون سایته که گذاشتم بدردت خورده باشه،کلا بنجامین گیاه خیلی حساسیه ،ولی در مورد فیتونیا :فیتونیا نور زیاد میخواهد ولی نور که بهش میدن نباید نور مستقیم خورشید باشه چون بهش آسیب میرسونه سعی کنید نور زیاد اما غیر مستقیم براش فراهم کنین تا با مشکل علفی شدن گیاهتون مواجه نشین ضمنا چون فیتونیا برگهای رنگی داره نور کمک میکنه به بهبود رنگ برگها اینکه اومدین ازش قلمه گرفتین کار خوبی بود چون بااین کار اومدین جوانههای انتهایی رو حذف کردین و اجازه دادین جوانه های جانبی رشد کنه و پر پشت بشه و ساقه جانبی بده .اگه تو آپارتمان هستین و مشکل برا نور دارین میتونین با روشن کردن لامپ نیاز نورشو تامین کنین.ضمنا غبار پاشی تو هوای گرم تابستون یادتون نره

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام
    من یه حسن یوسف Coleus Blumi
    دارم که ابتدا رنگش قرمز بود اما مدتی که گذشت تغییر رنگ داد و دو رنگ سبز و قرمز گرفت.
    میخواستم بدونم توی چه شرایطی به رنگ سابقش برمیگرده؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من یه حسن یوسف Coleus Blumi
    دارم که ابتدا رنگش قرمز بود اما مدتی که گذشت تغییر رنگ داد و دو رنگ سبز و قرمز گرفت.
    میخواستم بدونم توی چه شرایطی به رنگ سابقش برمیگرده؟
    ممنون

سلام دوست من گلتون او ل برگهاش چه رنگی بود که حالا سبز قرمز شده؟ولی کلا باید اینو در نظر بگیرین که حسن یو سف برای اینکه ترکیب رنگی برگاش به هم نخوره لازمه چندتا نکته رو رعایت کنین اول اینکه اگه خوشه گلدهنده دیدین به سرعت باید حذفش کنین و حسن یوسف به نور سایه آفتاب نیاز داره و نباید در برابر نور شدید و مستقیم خورشید قرار بگیره نه در برابر نور مستقیم قرارش بدین و نه در برابر سایه کامل.شما این دو نکته رو رعایت کردین؟

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

عرض کردم: برگهاش قبلا قرمز کامل بوده ولی حالا به قرمز سبز بدل شده.منظورتون رو از خوشه ی گل دهنده متوجه نشدم اما در مورد نور کاملا رعایت شده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عرض کردم: برگهاش قبلا قرمز کامل بوده ولی حالا به قرمز سبز بدل شده.منظورتون رو از خوشه ی گل دهنده متوجه نشدم اما در مورد نور کاملا رعایت شده.
    اها ببخشید،منظوروم همون گلهاشه اگه گل داد حذفش کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •