كلا انتخاب خوبي نيست. چون وقتي كسي بخواد به DDR3 بره احتمالا به PCI-Express 2.0 هم ميخواد سوييچ كنه.
كلا انتخاب خوبي نيست. چون وقتي كسي بخواد به DDR3 بره احتمالا به PCI-Express 2.0 هم ميخواد سوييچ كنه.
هميشه موقعي كه يك نسل جديد مموري قراره بياد اكثر شركتها در بعضي از مدلهاشون از هر دو نوع مموري پشتيباني مي كنند كه من فكر نميكنم اينكار مشكل خاصي داشته باشه و مشكل ارتقا دادن رو كمتر مي كنه (البته من در اين مواقع ترجيح ميدم صبر كنم) .
P35-DS3R هم مادربرد خوبيه و يه مزيتي كه بر P5KC و P5K داره اينه كه چيپش ICH9R هست كه 6+2 ساتا با Raid داره و چيپ صوتي بهتري هم داره.دوستان مادربرد Ga-p35-ds3r بهتر است یا P5kc ایسوس
برا e6550 و e6320 کدوووم رو پیشنهاد میدید ؟
p5k و یا p5kc
البته فقط ایسوس میخوام
\
ASUS - P5KC
غیر از اینکه ddr2 و ddr3 رو ساپورت میکنه امکانات اضافیه دیگه چی داره ؟
رایان صبا هم تا چند وقت پیش p5k رو زده بوود الان اونو ورداشته p5kc رو زده 178 !
ایا این مادربورد GIGABYTE - P35-S3L
fsb 1333 رو ساپورت می کنه
کلا چه جور مادر بوردیه
لطفا در مورد اون تو ضیح بدین و قیمت چنده
یه مادر بورد برای 6750 حدود 130 تومن معرفی کنید
GIGABYTE - P35-S3L فک میکنم ارزان ترین p35 باشه
سلام دوستان من یخواستم بدونم مادر بردی هست که هم cpu intel 478 pin و سی پی یو های جدید اینتل رو ساپرت کنه؟؟؟
همچنین pciexperss بخوره؟؟؟
در مورد رمی هم که ساپرت میکنه چه نوععی ساپرت میکنه ddr1 یا ddr2 ؟؟
قیمتش هم چنده؟؟
البته اگه وجود داره.
دوستان من خودم 3 تا مادر برد گیر آواردم که فقط 478 پین ساپرت میکنه اما تو بازار یکی بیشتر گبر نمآد.
1
P4RD1-MX
- Support Socket 478 CPU
- ATI RADEON XPRESS 200 Northbridge + ULI M1573 Southbridge
- Dual channel DDR400
- Integrated ATI RADEON X300 GPU (DirectX 9)
- PCI-Express Architecture
- 4 SATA (RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, JBOD)
2
P4V800D-X
Only VGA solution for AGP8X and PCI-E
Intel FSB800 and Hyper-Threading Technology
Dual-Channel DDR400
AGP8X/PCI-E Dual-VGA interface Support
RAID 0,1,JBOD
Serial ATA
10/100 Ethernet
8 Port USB 2.0
3
P4GPL-X
-Intel 915PL chipset
-PCI Express Architecture
-Dual-Channel DDR400
-High Definition Audio 8-channel codec
-ASUS Hyper Path2
-AI NET2
دوستان سلام. منو راهنمایی کنید لطفا .یه مین ایسوس با این مشخصات می خوام بخرم :asus p5B-PLUS vista edition. البته از اون ور آب. این مادربورد تو سایت رسمی خودش یعنی
کد:
این مشخصاته که fsb:1066_800 حالا من یه دونه سی پی یو core2duo 6550 با fsb 1333 میخوام بخرم . دوستان میگن که این سی پی یو توسط مادربوردم ساپورت نمیشه . رفتم قسمت دانلود جدید ترین بایوس این مادربورد که با ورزن 0804 این fsb (1333) به مادر بورد معرفی شده . آیا اگه این ورژن رو به مادربورد بدیم ساپورت کامل میکنه این fsb1333 رو یا یه چیز تقلبیه . و آیا این fsb در واقع میتونه بطور کامل 1333 رو ساپورت کنه یا نه ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدید. کلا نظرتون در مورد این مادر بورد چیه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید