من متوجه این قسمت نشدم ممنون میشم در این رابطه راهنمایی کنید
من انتگرالگیری از توابع کسری رو بلد نیستم در این باره رو ممنون میشم راهنمایی کنید
قانون و فرمول خاصی داره ؟
-
-
من متوجه این قسمت نشدم ممنون میشم در این رابطه راهنمایی کنید
من انتگرالگیری از توابع کسری رو بلد نیستم در این باره رو ممنون میشم راهنمایی کنید
قانون و فرمول خاصی داره ؟
آره داداش،منظورم همین انتگراله
ولی یه اشتباه کردم،شرمنده.
اون ایکس به توان 2 ، منفی ایکس به توان 2 بوده.منفیشو جا انداختم.
حدود انتگرال از صفر تا بی نهایته
یعنی تو نوشته ی شما b=0 و x=بی نهایت
ممنون
Last edited by foxyjanam; 22-05-2010 at 12:53. دليل: تصحیح!
تکلیف اون b که داخل آرگومان کسینوس هستش چی میشه؟
کسی نیست جواب منو بده
اون b که صفر نیس !!! b کلا متغییره اونجا هم که گفتم b=0 اون فقط واسه حدود انتگرال بود،فقط همین
اقا شما چه جوری ریاضی تایپ میکنید؟ به منم یاد بدین تا دیگه راحت تر باشیم.
مرسی
Last edited by foxyjanam; 23-05-2010 at 12:32.
من فک کردم بلد نبودم،میدم به یه دوستم که ادعاش میشه ببینم بلده یا نه!!!
یا علی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
توی سوال اول امکان نداره که سنگ با شتاب 10 پرتاب بشه! چون سنگ وقتی پرتاب میشه ، دیگه شتاب نمیگیره! اگه شتاب هم بگیره ، منفیه که میشه همون شتاب گرانشی! که همیشه یا 9.8 یا 10 هستش و نیازی به نوشتن نداره ، ولی اگه منظورتون اینه که با سرعت 10 متر بر ثانیه پرتاب میشه، مسلمه که توی یک ثانیه بالا میره و یک ثانیه پایین میاد و در کل 2 ثانیه میشه! و اینکه با همون سرعتی که پرتاب شده به زمین میرسه که میشه 10 متر بر ثانیه!
خب برای سوال دوم هم من فکر میکنم ، جواب این باشه!
دوبار حد مطلوب نمک توی آب ریخته شده! پس غلظت 2 برابر شده! پس ما برای مطلوب کردن شرایط باید نصف محلول رو ( با شرط اینکه محلول آب نمک پایین و آب خالص بالا باشه!) بیرون بریزیم و جایگزین کنیم! پس از این 400 لیتر باید 200 لیتر جایگزین بشه که چون 20 لیتر در ثانیه جایگزین میشه ، پس 10 ثانیه طول میکشه که جبران کنیم!
فقط باید حواسمون باشه که آب رو نباید هدر بدیم و 10 ثانیه که شد ببندیمش! فقط یه سوال! اون 200 لیتر دیگه رو رو زمین نریختین که؟
سوال سومتون هم میشه 10 ساعت!
خب ، اول کار که یه میزان مشخص باکتری داریم! 5 ساعت بعد میشن 2 برابر! 10 ساعت بعد هم میشن 3 برابر دیگه! همین؟
ولی این سوال آخرتون! من ریاضیم بد نیستا! ولی .... حال اثباتای اینجوری ندارم! چیزی که فرمول شد ، دیگه اثباتش فقط واسه خوندنه! نه واسه اثبات مجدد! فکر کنم توی فصل سوم حساب دیفرانسیل پیش ریاضی ، اثبات شده!
موفق باشین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)