تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 255 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Babak_King
    سلام امير جان من كه ترس ندارم البته عكسام بد م افتاده هان من حال اين مهردادو مي گيرم (شوخي)

فقط خداي بزرگ ترس داره بنده خدا كه ترسي نداره

خوشحال شدم راستي يه چيزي بگم من اون روز مي خواتسم برم سلموني ولي نرفتمو هر وقت با سر بلند عكس گرفتم عكسام بد شده به همين خاطر از دوستان خواهش كردم عكسمو نزارن انشالله قراراي بعدي

راستي اين مهرداد ماشين خدايي خفني داره رفتم تو كارش

موفق باشين
    سلام بابك جون
    بابا ماشين ده قابل داره تو جون طلب كن كن كي باشه بده
    نه بابك جون ما بارم ميكيم كوجك همه هستيم

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

محمد جان سلام
    ماموران انتظامي كه فقط انجام وظيفه مي كنند بنده خداها. ولي اونش با من. خيال همتون راحت.
    سلام
    مهدي جون راست ميگه!مامورين متعهد نيروي شريف انتظامي خوشبختانه همه اهل خشكه و زير ميزي(اگه ميزي اون وسط وجود داشته باشه!)هستند.دوستان نگران نباشن!نگراني براي مهديه كه بايد يه بسته اسكناس سبز با خودش بياره!

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

سلام به همه ددوستان
    حقيقتش من يكسري مشكلات كاري دارم كه بايد يك مدتي از فروم و اينترنت به اين اشكال دور باشم برا همين يك تغييري تويه امضام دادم سيل پيغامها ، ايميلها و pm هاي ياهو دوستان شروع شد كه اي هادي اگر تو نباشي ديگه نه تنها قرار بلكه فروم هم ديگه مزه نداره عده‌اي هم كه فكر مي كردند من با مديرها درگيري پيدا كردم چند پيشنهاد دادند يكي كودتا بود كه مثلا سايت رو هك كنيم و صبح سينا اينا از خواب پا مي شن مي بينن اي دل غافل جا تره و بچه نيست و پسورد اونها تويه فروم كار نمي كنه و هي زنگ كه چي شده كه مي فهمن Admin هادي اونها رو بن كرده
    بعضي ها پيشنهاد مي كردند دست به اعتصاب بزنند و عده اي از عمليات استشهادي انتحاري سابق سخن گفتند البته محل انفجار رو مشخص نكردند و چون آدرسي از ميثم و ادمينهاي ديگه نداشتيم قرار گذاشته بودند كه سر قرار پاتال و مافيا رو كه جز رده هاي بالا هستند ترور كنند نقشه ترور ....( فوق محرمانه طبقه بندي سري ) بعد كه با مخالفت من روبرو شدند طرح ترور دوست صميمي من مهدي بست رو دادند كه زيره ميز كارش ترقه بندازند و چون من زير شكنجه لب باز نكردم و نگفتم ميز كار مهدي كجاست فعلا اين نقشه هم مسكوت شده
    بعد از اين قضايا من تصميم گرفتم يك روشنگري كنم و بگم بابا من كار دارم نمي رسم بيام تويه فروم ولي از عيد با خط adsl در خدمت دوستان هستيم شديد مواظب خودتون باشيد البته من گفتم نمي يام ولي مهدي جون گفت تو نباشي مزه نداره من بدون لايه گل خوردن از تو اصلا خوابم نميبره و التماس و از اين حرفها ( حالا ببينيد فردا چي مياد مي گه قضيه التماس رو تكذيب مي كنه يا نه )
    در پايان يك كم مي خوام جدي بشم دوستان اكثر مديرهاي فروم كه تويه تهرانن و مرتب من از شون خبر مي گيرم گفتن اين قرار و از دست نمي دن چون واقعا ديدن داره هر چند بعضي از برنامه‌هاي بي مزه هم آقا مهدي بر عهده گرفتند الفين هست كه تويه چت ديدم از خنده مردم رفته بود موهاشو از دست حرفهاي ما با ماشين چهار زده بود كه جوكيه برا خودش آقا سيد مهدي بست هم كه هيچي منم هستم كه والا به تائيد همه دوستان آخرشم و چند تاي ديگه كه زياد مهم نيستن مثل مافيا احتمالا پاتال اميد خوش تيپ ملقب به اميد آن لاين و جمعي از فرهيختگان فروم البته جو خيلي صميميه ولي همراه با احترام ودوستي كه من فكر مي كنم حتي اگر يك خانم هم بياد احساس ناراحتي نكنه و شايد شروعي باشه براي توسعه قرارها مسئله بعد هم عزيزان دلسوز نيروي انتظاميه كه من پيشنهاد مي كنم تجمع اوليه هم در يك جائي خارج از راههاي اصلي باشه كه بهمون گير ندن
    خلاصه من مردم تا اينو نوشتم فردا مهدي بست مياد يك چيزي پيدا مي كنه مي گه غلط املائي داري آخه مردحسابي من نمي فهمم شما معلم كلاس اولي يا مديركرك و سريال
    خدا رجم كنه به اين مهدي
    هادي ارادتمند شما
    Last edited by hadikhobe; 14-02-2006 at 04:10.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

آقا مهدي من توپ و كفش را آمادهي نبرد كنم يا نه؟ فقط حال ميكنم كه اين دفعه همه بياند چون كم باشيم اصلا حال نميده اين موضوع توي اين چند بار قرار برامون تجربه شده.

و اين را اضافه كنم كه من (فكر كنم) تنها كسي هستم كه در تمامي قرار ها بودم يعني از اول تا آخر قرار ها را بودم.(شايد يه كم دير آمده باشم). اگر كسي بوده بياد اينجا و ادعا كنه ببينم راست ميگه يا نه.

آقا مهدي جواب من را هرچه سريعتر بده كه توپ بيارم يا نه در ضمن پيغام خصوصي را هم چك كن.

داره خودمونی میشه mina rahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

برای آخرین بار میپرسم اگر خانمی تشریف میاورد با من هماهنگ کند دیگه چیزی به روز قرار نمانده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مگه خانمها هم اجازه دارند بيان؟ ايشا الاه سال ديگه ميام سر قرار فقط ما بسكتباليستي هستيم اينجا كسي بسكتبال بلده؟

داره خودمونی میشه mina rahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nintendo_ds
    مگه خانمها هم اجازه دارند بيان؟ ايشا الاه سال ديگه ميام سر قرار فقط ما بسكتباليستي هستيم اينجا كسي بسكتبال بلده؟
    بله مگه ما خانم ها چی کم داریم که نتونیم بیایم ؟

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

كاشكي بروبچ كرمانشاهي تالار هم جمع شن يه قرار ملاقات ردددددديف بزاريم

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mina rahimi
    برای آخرین بار میپرسم اگر خانمی تشریف میاورد با من هماهنگ کند دیگه چیزی به روز قرار نمانده است
    دوست خوبم چرا حتما براي شروع اين باب تازه منتظر ديگري هستيد
    به نظرم با تجربه اي كه در مورد قرار هاي روم ها داريم اگه خود شما پيش قدم شويد 100% در قرار بعدي تعداد بالاتر ميره
    جنسيت فكر نمي كنم ديگه اينقدر اهميت داشته باشه براي حضور در قرار يه انجمن كامپيوتري
    از نظر محيط و ... هم خيالتون راحت
    مهدي و اميد عزيز محيط رو تضمين مي كنند

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من هم محيط رو تضمين ميكنم!اصلا ميخوايم ستاد ويژه حفاظت از خواهران تشكيل بديم!
    بابا بيايد،بچه ها كه ترس ندارن!فقط هادي چيزه(خودتون ميدونيد چيه!!!)و مهدي 87 كمي ترسناكن كه اونها رو هم من ميگيرم تا اسيبي به كسي و چيزي نرسونن،خيالتون تخت

راستي من 5 شنبه كلاس دارم،5 ساعته،بپيچونم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •