میدونی من دوستت دارم دورت میگردم می میرم برات . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چندتامیم داره........... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی من دوستت دارم دورت میگردم می میرم برات . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چندتامیم داره........... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از من بپرسند بهترین، زیباترین، شجاع ترین، محبوب ترین، داناترین، عاقل ترین ادم کیه؟
انگشتمو به طرفت تو دراز می کنم و می گم این نمی تونه باشه
![]()
Last edited by peyman_nn; 21-09-2007 at 15:31.
ترکه و لره داشتن با هم حرف مي زدن: لره: تو کجا به دنيا اومدي؟ ترکه: تو بيمارستان!! لره: آخي مريض بودي؟
به ترکه میگن یه جمله ی فلسفی بگو میگه: احمق ترین افراد كسانی هستند كه به همه چیز اطمینان كامل داشته باشند. میگن: مطمئنی؟ میگه: صد در صد
عاقد از سگه سر سفره عقد میپرسه:
آیا وکیلم
سگه میگه با اجازه پدر سگم و مادر سگم و برادر های توله سگم و خوده تخمه سگم
واق واق
* اگه گفتي فرق سوزن با فرقون چيه؟؟؟...................................... .................................. كور خوندي فكر كردي هميشه اين آخر جوابه؟!!!!
* رشتي را پاس بداريم: -------- كفش : نفربر، دمپايي : منبر، ماشين : مراكش ، آينه : من درش پيدا، شيشه : اونورش پيدا، حمام : پاكستان، دوش: آب چرخ كن ، چنگال : يكي بود يكي نبود، بادمجان: خيار عزادار ، كشتي : تش خيس ، قايق : كفتر، ويلن : ميره و مياد خوشم مياد، مگس : پرويز ، خرمگس: سيد پرويز ، مادر: رسواي عالم ، پدر: معماي ناشناخته
* به سياه پوسته ميگن شامپو بدنت چيه ميگه: مشكين تاژ !!
* صفحه رو بده پايين!!...................................... .................. خوب حالا بده بالا .........!!!! ====>(ورزش اس ام اسي)
* سوال بينش كنكور امسال: چه کسي ميتواند دايي را تعويض کند؟ 1- خداوند 2- رهبر 3- اراده ملت 4- هيچکدام
سخت ترين سوال كنكور86
1-باراني
2-افتابي
3-برفي
4-همه موارد
0
0
0
0
0
0
در کدام یک از موارد زیر احمدی نزاد کاپشن به تن ندارد؟؟
طبق نظر مراجع عظام ختنه کردن چون نوعی کلاه برداری است حرام میباشد!!!
5 مرتبه بگو یا احمدی نزاد!!و برای 5 نفر بفرست!سهمیه بنزینت زیاد میشه!!!
1 نفرجدی نگرفت کارت سوختش باطل شد(کوتاهی نکن)!!!
طبق آخرين مصوبه وزارت دادگستري . خل بودن جرم نيست . ازادانه به كارت برس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)