آقا فرشید گل ، احیانا این اواخر این جمله رو .::: دانش اگر در ثریا هم باشد ، مردانی از سرزمین پارس بر آن دست خواهند یافت :::. روی lcd موبایلت ندیدی؟ اگه اینبار رو هم حساب کنیم در مجموع میشه 4 بار . پس من چهارتا بالا هستم .
آقا فرشید گل ، احیانا این اواخر این جمله رو .::: دانش اگر در ثریا هم باشد ، مردانی از سرزمین پارس بر آن دست خواهند یافت :::. روی lcd موبایلت ندیدی؟ اگه اینبار رو هم حساب کنیم در مجموع میشه 4 بار . پس من چهارتا بالا هستم .
Last edited by khezr132; 29-03-2009 at 21:25.
سلام
قبل از هر چیز بهتون توصیه می کنم در صورتی که تجربه این کار رو ندارید و علاقه به ورود به این حرفه رو دارید حتما به طور کامل در همه زمینه های این کار تحقیق کنید و در صورتی که نظرتون مثبت بود وارد این کار بشید و در صورت امکان سعی کنید قبل از شروع کار حتما تجربه و اطلاعات لازم را کسب کنید و بعد شروع کنید .
به طور معمول در 5000 متر مربع زمین می توان 4000 متر مربع گلخانه احداث کرد که البته بستگی به وضعیت و ابعاد و شرایط زمین دارد .
در مورد هزینه ساخت گلخانه همانطور که قبلا هم ذکر کردم :
موفق باشید .هزینه احداث گلخانه کاملا مغیره و وابسته به مواردی از جمله خاکی یا هیدرو پونیک بودن کشت . ارتفاع سازه .نوع سازه .وضعیت دریچه های تهویه سقفی و کناری . جنس لوله ها و پوشش مورد استفاده . نوع و تعداد سیستمهای گرمایشی . سیستم آبیاری .وجود سیستو پد وفن وموارد دیگر که با تغییر هریک قیمت تغییر میکنه .
یک سازه ایرانی با ارتفاع مناسب و امکانات معمولی برای کشت خاکی حدود 25 -30 هزار تومان برای هر متر مربع هزینه داره .
سازه های پیشرفته خارجی که امکانات متفاوتی دارند بسته به امکانات از متر مربعی 60 - 50 هزار تومان به بالا قیمت داره .
در قسمت پاييني تمام گل هاي محمدي رنگ سفيد پيدا ميكند علت چيست؟
یه سوال در مورد گل سنبل دارم...
میشه کسی توضیح بده چه جوری پیاز گل سنبل رو نگه داریم؟
کی پیازشو از خاک در بیاریم؟ باید تا پاییز بمونه، یا الانم که برگاش نسبتا سبزه میشه؟
خیلی خیلی تشکر...![]()
چند نكته:
اون گل شيپوري نيست اسمش ختمي چيني هست
خشكي برگ مربوط به گرماي هواي خوزستانه
ملخ براي باغچه بده و بايد سم بزنين ولي چون توي خونه هست استفاده از سم اونم براي كنار زياد ضروري نيست
كوكب رو توي زمستون بكار و آهار رو تابستون
[QUOTE=vahide;3684868]یه سوال در مورد گل سنبل دارم...
میشه کسی توضیح بده چه جوری پیاز گل سنبل رو نگه داریم؟
کی پیازشو از خاک در بیاریم؟ باید تا پاییز بمونه، یا الانم که برگاش نسبتا سبزه میشه؟
خیلی خیلی تشکر...[/QUOT
شما كدوم شهر هستين؟
اولي رو دوست عزيزمون درست گفته دومي مطمئنم شفلرا هست و سومي به نظرم يك نوع بگونيا باشه
دوست من ، برداشت پیاز سنبل را بایستی از اواسط خرداد تا اواسط تیر انجام داد . روشهای متفاوتی هم در برداشت داره که اینجا مجال گفتنش نیست اما پیازهای برداشت شده را بایستی در دمای 25 تا 30 درجه نگه داشت .
سلام دوستان لطفا برای طریقه کود دهی ابیاری و پاشت درخت انار بنده راراهنمایی کنید .
سومی هم کالانکوئه هست.
موفق باشید
امین رخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)