تو COD 2 من هم یک جمله از امام علی دیده بودم !!!وقتی مردم یک جمله از یاسر عرفات نوشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
تو COD 2 من هم یک جمله از امام علی دیده بودم !!!وقتی مردم یک جمله از یاسر عرفات نوشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
البته Cod 1 نه 2تو Cod 2 من هم یک جمله از امام علی دیده بودم !!!
شاید هم تو expansion pack دیدم . ولی یادم نیست .
تو هارد تعداد مرحله هاش به اندازه ی ایزی هستش ؟؟؟؟
من و داداشم یه روزه تمامش کردیم تو ایزی
تعجب کردیم تموم شد !!! همش 5 مرحله بودگفتیم یه ماهی کار داره !!!
[[/QUOTE]
چه می گی در کل 19 مرحله است خودشم می توانم اثبات کنم
برو hard بازی کن
چه می گی در کل 19 مرحله است خودشم می توانم اثبات کنم
برو hard بازی کن[/quote]
خودت چی میگی؟
بابا 5 مرحلس!!
البته بازی به 5 قسمت اصلی تقسیم میشه که قسمت اول شامل 4 مرحله تمیرینی و دمو هست . سه قسمت دیگه قسمت اصلی بازی هست که داری مراحل مختلفی هست .
مرحله پنجم هم که بعد از اتمام 4 مرحله اصلی قبلی باز میشه وبعد نمایش Credits میاد ! شامل یه مرحله کوچیک از نجات گروگانها در هواپیما از دست تروریست ها هست .
در کل مراحل بازی کوتاه هست و بیشتر روی مولتی پلیر بازی کار شده و مولتی پلیر هم تو ایران یعنی کشک
نه عزیز !خودت چی میگی؟
بابا 5 مرحلس!!
چرا الکی جروبحث میکنی ؟
اگه پنج مرحله بود که منم تا الآن تمومش کرده بودم !
هی میرم و هی مرحله هست .
ولی اون مرحله ای که بمب اتم ترکید چقدر جالب بود!
بعد از harded یک گزینه ی دیگه داره که توی دیکشنری معنیش رو پیدا نکردم!اون به نظرتون سخت تره؟؟؟؟
درسته، اون یکی از زیباترین مراحل بود . که اسمش هم Shock And Awe بود... تقریبا خیلی مونده تا بازی تموم بشه!نه عزیز !
چرا الکی جروبحث میکنی ؟
اگه پنج مرحله بود که منم تا الآن تمومش کرده بودم !
هی میرم و هی مرحله هست .
ولی اون مرحله ای که بمب اتم ترکید چقدر جالب بود!
بله! سخت ترین درجه همون هست، که واقعا اعصاب فولادین می خواد!! مرحله ها بسیار بسیار سخت میشن و عبور ازشون تقریبا غیر ممکن هست!!بعد از harded یک گزینه ی دیگه داره که توی دیکشنری معنیش رو پیدا نکردم!اون به نظرتون سخت تره؟؟؟؟
در ضمن واژه ی Veteran دو معنی داره :
1. کسی که قبلا در ارتش بوده
2 . کسی که در رابطه با کاری خاص تجربیات بسیاری دارد
موفق باشید
آره بابا کارت صوتم نصبه ...... اصلا میگم که صدای تیر و از این جور چیزا میاذ فقط صدای خرفای بین آدما نمیاد
فقط لباشون بالا پایین میره......خودم که شک کردم چرا اینجوری شده اصلا تا به حال به همچین چیزی برخورد نکرده بودم..........ن که دارم بشه ور میرم اگه درست شد میگم...........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)