تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 542 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا یکی بگه n95 رجیستر نشده باشه کار میده یا نه؟

داره خودمونی میشه babiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

سلام-عليكم السلام.
    آقا اصلا اين حرفا چيه ؟ هر كس ان 95 داره اندازه صداشو با ان73 مقايسه كنه كه معلوم بشه . لطفا هر كسي كه داره.
    اگه صداش واقعا كمتر باشه فاجعس. 1ميليون و خورده اي بدي بعدش اينجوري . حالا اين هيچي قسمت بدش اينه كه بعد بفهمي چيني بوده . حالا حالا ها بايد صبر كرد . اونايي هم كه خريدن از 2 حالت خارج نيستن
    1- مايه دار تشريف دارن
    2-رسيك بزرگي رو پذيرفتن
    در ضمن من اصلا معني خز شدن رو نميفهمم . وقتي يه گوشي خوش ساخت باشه و مناسب خب همه ميخرن. اين نشونه خز بودن گوشي نيست . نشونه انتخاب مردم وخوشت ساخت بودنشه حالا چه 1100 باشه چه ان95 .
    كسي هم كه نميخواد گوشيش خز بشه بايد گوشي سفارش بده و....

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام-عليكم السلام.
    آقا اصلا اين حرفا چيه ؟ هر كس ان 95 داره اندازه صداشو با ان73 مقايسه كنه كه معلوم بشه . لطفا هر كسي كه داره.
    اگه صداش واقعا كمتر باشه فاجعس. 1ميليون و خورده اي بدي بعدش اينجوري . حالا اين هيچي قسمت بدش اينه كه بعد بفهمي چيني بوده . حالا حالا ها بايد صبر كرد . اونايي هم كه خريدن از 2 حالت خارج نيستن
    1- مايه دار تشريف دارن
    2-رسيك بزرگي رو پذيرفتن
    در ضمن من اصلا معني خز شدن رو نميفهمم . وقتي يه گوشي خوش ساخت باشه و مناسب خب همه ميخرن. اين نشونه خز بودن گوشي نيست . نشونه انتخاب مردم وخوشت ساخت بودنشه حالا چه 1100 باشه چه ان95 .
    كسي هم كه نميخواد گوشيش خز بشه بايد گوشي سفارش بده و....
    دوربینی که 5 میگاپیکسل واقعی نیست رو بایستی اضافه کرد به ایراداتش و باتری ضعیف .
    (از دیگران اینها رو شنیدم)

داره خودمونی میشه sambik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همون مستطیلی رو با یه تبدیل میتونی به پریز بزنی برو به لوازم برقی فروشی

راستی چرا N95 من صداش از N73 خیلی کمتره
    جایی تنظیم داره که من بلد نیستم؟
    صداش هم اندازه K750 هست
    یه زحمت بکش برو تو موزیک پلیر ویک آهنگ رو اجرا کن بعد از قسمت گزینه ها یاoption تنظیمات صوتی رو انتخاب کن و بلندی صدا رو روشن بزار بعد توی option برو توی اکولایزر و قسمت گزینه هاش و سومی که پیش تنظیم جدید هستش رو انتخاب کن و همه نوارها رو تا آخر ببر بالا و سپس بازگشت یا back رو بزن حالا یک گزینه جدید توی اکولایزرها اضافه شده که باید اونو انتخاب کنی تا صدای گوشیت رویایی بشه

راستی گوشی من فارسیه به همین خاطر توضیخاتش کمی فارسیه .... شرمنده

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

ديديد گفتم اين گوشي تا يك ماه ديگه دسته هر بچه اي كه از مامانش قهر مي كنه مي افته .
    نشد من ي گوشي بگيرم كسي نخره - 8 ماه N95 داشتم ، تموم شد به 20 روز نمي كشه خز ميشه اگه نديدي .

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديديد گفتم اين گوشي تا يك ماه ديگه دسته هر بچه اي كه از مامانش قهر مي كنه مي افته .
    نشد من ي گوشي بگيرم كسي نخره - 8 ماه N95 داشتم ، تموم شد به 20 روز نمي كشه خز ميشه اگه نديدي .
    بابا تو خیلیییییییییییی مایه داری...همه میدونن...بیخیال...
    همچین میگی انگار نوکیا مختص تو این گوشی رو ساخته...
    خوبه نفس کشیدن از نظر تو خز نمیشه...وگرنه چون تو داری نفس میکشی بقیه حق نداشتن نفس بکشن...

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

آقاي امير فرخ خان روي صحبتم با شماست .
    اولا من هيج جائي نگفتم من مايه دارم و مايه دار هم نيستم اگر هم 8 ماه N95 دارم بواسطه ماموريت دولتي به ايتاليا بوده و پولش رو هم دولت داده نه من !
    ثانيا نوكـــيا واسه من گوشي توليد نمي كنه اما خيلي بهتر بود به جاي چشم و هم چشم از هم كه كي جه گوشي اي داره هركس بنا به نيازش گوشي بخره - ( من كه مي دونم حالا ي دفه همه به امكانات اين گوشي نياز پيدا مي كنن ) -
    خلاصه اينكه نفس كشيدن نياز همه هست پس خز شدن بر نمي داره اما N95 نياز همه نيست اما سعي مي كنن بخرن پس خز ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقایون من بابام میخواد بره این کشورهای اسیائی (چین کره مسکو) یه همچین جاهائی حالا میخوام بگم یه گوشی خفن از همه نظر برام بیاره به نظر شما چه مدل چه مارکی بگم بهتره که تو ایران انتن بده ؟؟؟مثلا دوربین قوی صدا معرکه همچیش توپ باشه قیمتشم تا 1.5 با شه موردی نداره؟؟؟لطفا اساتید راهنمائی بفرمائین؟؟؟(در ضمن گوشی قبلیم n73me بوده)
    Last edited by gold_boy3; 08-07-2007 at 01:13.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

صدای خوب و تصوی خوب رو میتونی توی نوکیا ان 95 و ان 73 موزیکال ببینی

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تو همه سایت ها مقایسه Live انجام دادن بین سری خوب N مثلا N93 N93i N73 N95 .مثلا mobile-review مقایسه کرده بود.من که شانس تست دقیق پیدا نکردم هنوز ولی گفته بود که توی صدا N73 خیلی بهتره و خیلی هم فاصله داره با N95 .توی ضبط فیلم هم از نظر حساسیت و کیفیت ضبط صدا و تصویر N93 اول شد.البته باید خیلی جزئی باشه این اختلافها ولی در مورد خز شدن گوشی از شما که کارمند دولت هستید و شاغلید و سنی دارید ازتون بعیده کلا با خودم گفتم این پستهارو کسی با مشخصات شما نزده.تو دبی دست همه N95 یا N73 Music Edition کسی هم مشکلی نداره گوشی که خوب باشه قیمتشم مناسب همه می خرن ولی N95 هر چقدر هم که خوب باشه همه که فعلا نمی خرن.تازه میگی پولشم خودت ندادی چرا حرص می زنی ؟انگار بقیه گناه کارن گناه می کنن که می خوان N95 بخرن.هر کسم آزاده هر گوشی خواست بخره واقعا خنده داره......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •