ورژن پی سی از همون اول مرسناریز باز هست. ولی به نظر من ورژن سونی یک رو با شبیه ساز ePSXe 1.6 اجرا بکن چون کیفیت گرافیکی بازی خیلی بالا میره. اگه خواستی میتونم سیو خودم رو واست آپلود بکنم.
ورژن پی سی از همون اول مرسناریز باز هست. ولی به نظر من ورژن سونی یک رو با شبیه ساز ePSXe 1.6 اجرا بکن چون کیفیت گرافیکی بازی خیلی بالا میره. اگه خواستی میتونم سیو خودم رو واست آپلود بکنم.
اصلا بازی هایی که با شبیه ساز کنسول اجرا می شن به درد نمی خورن !
اگه شبیه ساز wii رو هم حساب کنی دروغ میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینم تو جمعا 10 تا پست زدی با این حرفا دوبل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه آهنگ پایانی بازی رو بذارین واسه دانلود؟
واقعاً یکی از زیباترین و دلنشین و آرامش بخش ترین موزیک هایی هست که توی عمرم شنیدم و تقریباً هر شب بهش گوش می دم قبل از خواب حس فوق العاده ای به آدم میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نابــــــــــــــــــــــ ــــــودم کردی ارمین، نابود
وای وای اخرش که یا کارلوس خودش رو میرسوند یا کارلوس خودش هلیکوپتر رو کنترل میکرد جیل هم دستشو گرفته جلوی صورتش تا باد چشمشو اذیت نکنه
وقتی سوار میشیم بمب اتم زده میشه و جیل با نگاهش از منطقه دور میشه بعد سخنهای گزارش گر رادیو در مورد تلفات و امار و ارقام اخراج افراد امبرلا و استفای رئیس جمهور و بعد این موزیک با تیتر پایانی و بعد منتظریم تا رکوردمون رو ببینیم ...
ارمین خرابم کردی مرد... خرابتم
Last edited by Layken; 29-01-2013 at 16:10.
یکی این داداش من رو نصیحت بکنه تا حداقل یه دست این اویل سه رو تموم بکنه الان ده سالی میشه که میگم بیا یه دست باهم تمومش بکنیم ولی گوشش بده کار نیست.
شما بگین تا شاید حرف شما رو گوش داد!
به نظر من هر کس اویل سه و کال آف چهار و گل سه رو تموم نکنه گیمر نیست و فقط گیمر نما هست!![]()
مرسی میشه ی جایی آپ کنین تا بشه دانلود کرد اینجوری فقط آهنگ پخش میشه
از نمسیس هم باهوش تر هست تو سری رزیدنت ایول؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)