this logo use for all part of army not air or navy for all
iran airforce
iran navyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
this logo use for all part of army not air or navy for all
iran airforce
iran navyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iran navy
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدiranian air force use for great the army full of picture you can useکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پک 1.4 همون آپدیتته
او نهم به چشم می شه این کار رو کرد و لی باور کنید الا ن فقط و فقط هم و غم رو گذاشتم تا کار این پک ایر ان رو تمام کنم واقعا کار پر زحمت و وقت گیریه بر ای سا خت یک آهنگ یک روز وقتتو می گیر ه او ن جنگ سر د رو هم در ما ه آینده بر ات انجا م می دم الا ن من تقر یبا تمام کا ر ها شو یا د گر فتم بغیر از کار با تری دی که می خو ام بعد از این پک روش کار کنم این پکی که می دم خد متتو ن ور ژن یکه و ور ژن های دیگه رو به مر و.ر می دم
آر مها رو هم بی خیال شو هر چی داری بده یک کار یش می کنم
و اقعا دستت درد نکنه متشکر م
سلا م
دو ست عزیز همین که نظر می دید و با صحبت های دو ستا نتو ن منو دل گر م می کنید بسیار متشکر م
با ور کن اگه الا ن بخو ام تجر بیا تم رو به شما ار ائه بد م کار سا خت این پک تا آخر ما ه دیگه هم تمو م نمی شه صبر کن این پک رو بدم خد متتو ن تا اصلا ببینید جای تعر یف داره یا نه و بعد در مورد بقیش تصمیم با خو دتو ن من که خیلی از این پک را ضیم البته ما ستبند به ما ستش نم یگه تر شه ...
من الا ن می تو نم ار تش اضا فه کنم جا بجاکنم و یا تجهیز ات جدید و یا و احد های جدید به بازی اضا فه کنم مثلا الا ن ایر ان که خو دش یکی از جی ال ای ها ست دار ای نیر وی هو ایی و فر و دگاه و نیر وی در یایی شد ه و سه چهار مورد تا نک جدید الا ن هم دار م سعی می کنم یک تا نک جدید به ار تش ایر ان اضا فه کنم که کا ملا جدید ه و هیچ جا او ن رو ندید و او ن یک تا نک خا موش کن هست که قادره تا نکهای نیر وی حر یف رو خا مو ش کنه که بر ای نیر وی جی ال ای کا ملا جدید ه هو اپیما های ایر ان هم همه اف 14 و یا اف16 هستند و نیر وی در یایی هم 4 تا نیر و داره لنچ های انتحاری - هاکل ورافها (اگه درست نو شته باشم )-نا و جنگی نیمه سنگین - و گشتی های نیر وی در یایی... البته دارم سعی می کنم تا زیر در یای رو هم به این نیر و ها اضا فه کنم البته** قو لش رو نمی دم اگه مشکلی پیش نیا د این کار رو حتما انجا م می دم البته میشه نیر و در یایی رو گستر ده تر کرد و و اقعا یک نبر د در یایی اضافه کرد مثل کشتی های مین گذار دکل های حفاری نفت کشتی های نفتکش و لی این کا بسیار و قت بر یه و اگه دنبال این کار بر م بازی تا آخر این ماه آما ده نمیشه .....
موفق باشید منتظر خبر های جدید با شید![]()
گفتم يه تشكري كنم ازت Ufo-Alien
موفق باشي
متشکرم از محبتت بسیار سپاس گذار م
اقا اینا که میگی خوبه فقط اسم تانک و هواپیما و اینارو عوض کن (f14 نذار از این ایرانیا صاعقه و از اینا بذار)
اون آپديته هم رو نسب كردم نشد حالا گفتي بازي رو خذف كن دوباره نصب كن اينكار را ميكنم اگر نشد بهت ميگم.
لو گو هارا كه آماده كردم فقط منتظرم تا يه روز برم كلاس چون توي محيط كلاسمون اينترنت ADSLداريم(انشاالله)
راستي چند تا نظر دارم يكي توي پك هاي بعدي تانك هاي بومي را بگذاريم (مثل ذوالفقار3)بعد يك كاري بكن پك هاي ديگر رو هم روش بگذار مثلا يك پك بحران خاورميانه بود اون سوريه رو داشت تجهيزات سوريه اون رو هم از روي پكش كپي كن و روي اين پك بگذار(البته اگر تواناييش رو داري)![]()
سلا م
سو ریه و اسر ا ئیل را تجهیز اتش را از همو ن پک کمک گر فتم اگه صبر کنید فکر های بسیار دیگری هم دارم که میشه رو این پکها ور ژنهای دیگش انجا م داد فکر ها ی که تا حالا هیچ کسی انجا م نداده بر ای حل مشکل گرا فیک و بالا بر دن گر ا فیک و ار تقا ء بازی جنر ال در سطح گر افیک تایبر یم ....
انشا ئ الله بعد از ار ائه این پک.......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)