تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 131 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

میشه لطف کنیدبگید
    چه نوع دستانهایی
    ممنونم

سلام

نمی دونم چه طور بگم شاید داستان هم نشه گفت

مثلا توی یک سال اعتصاب معدن بوده توی آلمان بعد حرفها و عقادی چندتا از کارگرا را که با هم حرف می زدن بیان می کنه

یا مثلا توی سال های بعد از جنگ جهانی و وقتی المان وضع بدی داره از زبون یک پیرمرد داره حرف می زنه و به اوضاع نگاه می کنه

از زبون افراد مختلف یک شمه ای از حقایق اون سال را بیان می کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

استخوان خوک و دست های جزامی

مصطفی مستور

کتاب برنده جایزه ادبی اصفهان به عنوان بهترین رمان سال 1383 شناخته شده .
    قبلا از مصطفی مستور "روی ماه خداوند را ببوس " رو خونده بودم سبک نوشتن و حال و هوای این کتاب هم مثل همون بود .
    نمی دونم باید بگم موضوعش چیه یک جوری همون درگیری های انسان با خودش و درونش و خدا . اما قلم خیلی خوب و رونی داره ادم لذت می بره از خوندن سبک نوشتنش

داره خودمونی میشه totia kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من کتاب سیذارتا از هرمان هسه رو خیلی دوست دارم..چون به نظرم همه زندگی و کائنات و دنیای هستی رو به تصویر میکشه و این که چه جوری آدم به حرف دلش و نشونه های خدا باید اعتماد کنه تا به مقصد برسه..اگه نخوندین توصیه میکنم حتما بخونین...

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

مرد مصور نوشته ری برادبری

این کتاب که یک مجموعه داستان کوتاه علمی تخیلی درباره آینده است اونقدر در دوره نوجوانی در من تاثیر گذاشت که هنوز که هنوزه تاثیرات شگرفش رو در تخیلاتم حس می کنم .در این کتاب آینده بشر روابط اجتماعی و احساسات و کیفیت زندگی بشر در آینده و... آنقدر زیبا توصیف شده که هر ذهنی را بعد از خواندن آن تا مدت ها مشغول خواهد کرد.از طرفی داستان پردازی ان آنقدر زیباست که دلم می خواست هزاران هزار داستان در این کتاب موجود بود و من هر روز با خواندن یک داستان جدید روزم را سپری می کردم

در باره کتاب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درباره نویسنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by cyrus3000; 26-02-2008 at 03:49.

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

استخوان خوک و دست های جزامی

مصطفی مستور

کتاب برنده جایزه ادبی اصفهان به عنوان بهترین رمان سال 1383 شناخته شده .
    قبلا از مصطفی مستور "روی ماه خداوند را ببوس " رو خونده بودم سبک نوشتن و حال و هوای این کتاب هم مثل همون بود .
    نمی دونم باید بگم موضوعش چیه یک جوری همون درگیری های انسان با خودش و درونش و خدا . اما قلم خیلی خوب و رونی داره ادم لذت می بره از خوندن سبک نوشتنش
    منم این کتابو خوندم.
    عاشق دانیالم" در طول کتاب هر بار که دانیال دهانش را باز می کرد این جمله را می گفتم. به نظرم دانیال یک مفسر بود. مصطور زندگی ها را به تصویر می کشید و دانیال آنها را تفسیر می کرد.

کتاب بدی نبود ولی یک مساله ای هست که تو کنابای مسنور خیلی تو ذوق می زنه اونم اینه که از موقعیت های کلیشه ای خیلی استفاده می کنه.

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

داستان خرسهای پاندا
    یکی از کتابای مورد علاقه ی من که به خیلی از دوستانم هم هدیه دادمش!

نام کتاب :داستان خرسهای پاندا
    به روایت یک ساکسیفونیست
    که دوست دختری در فرانکفورت دارد.

ماتئی ویسنی یک
    تینوش نظم جو
    نشر ماه ریز
    چاپ دوم، 1381
    قطع جیبی
    88 صفحه

یه کتاب کوچیک هم حجم و فوقالعاده.داستان خرسهای پاندا یک شاهکار مسلمه!
    این اثر نمایشنامه ی پست مدرنه اما نه از ان دست پست مدرنهایی که آدم هیچی ازشان سر در نمی آره بلکه از آن دست نوشته هایی که تو را با خود همراه می سازند و فضاهایی وهمی را آنچنان ملموس برایت روایت می کنند که چاره ای جز باور آنها نداری!!!
    داستان تنها 2 شخصیت داره.
    یک زن و یک مرد. زن و مردی که تا پایان داستان حتی نام همدیگر را نمی دانند اما انگار همدیگر را همیشه می شناخته اند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آبي ترين چشم
    توني موريسون
    نيلوفر شيدمهر و علي آذرنگ

كتاب در مورد زندگي سياه پوستان و ديدگاه هاي انهاست . در مورد دختر زشت سياهي كه هيچ كس او را دوست ندارد . در مورد ارزوهايش و اينكه چه چيز وحشتناكي نهايتا او را به عشق مي رساند . عشقي كه نقشي در ان ندارد و همه زندگي او را نا بود مي كند .
    توني موريسون نويسنده سياه امريكايي و برنده جايزه نوبل 1993 و جايزه پوليتزر 1988 مي باشد .
    به نظر من كتاب قشنگ و سوزناكي بود واقعا دل ادم براي دختر بي گناهي كه دلش عشق مي خواست مي سوخت .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ريشه ها

الكس هيلي

عليرضا فرهمند

الكس هيلي كه نويسنده اي آمريكايي و سياه پوست است در اين كتاب به بررسي ريشه ها و اجداد خود تا 7 نسل قبل پرداخته است .
    اولين جد او آمورا فردي افريقايي است كه در گامبيا و در قبيله هاي افريقايي زندگي مي كند . او به توضيح و تشريح كامل سنن و نحوه زندگي آنها مي پردازد و سپس وارد ماجراي برده گيري ، مشقات برده ها در آمريكا ، طرز تفكر آنها و آزادسازي برده ها مي شود .
    به نظر من كتاب جالبي بود و اطلاعات خيلي جالبي در اختيار ادم قرار مي داد . با اينكه حجم زيادي داره اما از اون كتاب هاي پركشش و رمان گونه اي هست كه نمي شه زمينش گذاشت .

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم این کتابو خوندم.
    عاشق دانیالم" در طول کتاب هر بار که دانیال دهانش را باز می کرد این جمله را می گفتم. به نظرم دانیال یک مفسر بود. مصطور زندگی ها را به تصویر می کشید و دانیال آنها را تفسیر می کرد.
    دقیقا
    شخصیت دانیال یه چیز دیگه بود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

مانوئل پوییگ
    احمد گلشیری

کتاب در حقیقت مکالمه طولانی بین پیرمردی مریض است که دچار فراموشی و افسردگی است و جوانی که وظیف به گردش بردن او با ویلچیر را بر عهده دارد . پیرمرد مدعی است که چیزی از گذشته به یاد ندارد و سعی می کند تا مفهوم خانواده و لبخند و هدیه و .... را برای خود تداعی کند و سوالاتی از پسر می کند نظیر اینکه چه چیز باعث می شود از هدیه دادن لذت برد ؟ چرا پسرها پدرها را دوست دارند ؟ و ....... مواردی از این قبیل . در حقیقت حرف از انسان هایی می زنه که از گناه های ناخواسته به فراموشی روی می آرند گمونم .
    خیلی داستان گیج کننده ای بود به نظرم نتونستم کامل متوجه داستان بشم و حرفهایی که می خواست بزنه اما با همه گیجی و اینکه درک کاملش برام سخت بود اما ازش خوشم می یومد .
    مانوئل پوییگ یک نویسنده ارژانتینی است که در سال 1990 درگذشت و درگذشت زودهنگام اونل یکی از خسران های بزرگ قرن بیستم می دونند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •